Το… Κόμμα Ψωμιάδη

Η περίπτωση Ψωμιάδη είναι χαρακτηριστική του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει η ελληνική κεντροδεξιά. Ένα μείγμα εθνικιστικής ιδεοληψίας αναμεμιγμένο με θρησκοληψία, ιδιαίτερα προσφιλή σε μια κατηγορία ατόμων χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. « Ιππέας» μιας λογικής που θέλει τον πολιτικό «εκδικητή», όταν κρίνεται αναγκαίο, να……
φοράει τη μάσκα του Ζορό, σπεύδοντας να αποκαταστήσει τις αδικίες.

Αυτό το μοντέλο πολιτικού δεν αποτελεί ελληνική καινοτομία. Έχει δοκιμαστεί και σε άλλες χώρες με ικανοποιητικά αποτελέσματα, για όσο διάστημα όμως οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης έκριναν ότι το κοινό στο οποίο απευθύνονται δεν είχε εναλλακτικές μορφές «ψυχαγωγίας» και διασκέδασης. Τέτοιου είδους πολιτικοί που συνδυάζουν το φθηνό θέαμα με τον αγοραίο πολιτικό λόγο, παύουν να υπάρχουν από τη στιγμή που τα Μέσα κρίνουν ότι ήρθε η ώρα να αντικατασταθούν με άλλους που συνδυάζουν πέραν αυτών των χαρακτηριστικών και εκείνο της στοιχειώδους διαχείρισης του προφίλ τους. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποδεικνύεται ότι ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει. Με σύμμαχο ό,τι πιο ακραίο συντηρητικό στοιχείο, τις παρά-εκκλησιαστικές οργανώσεις της περιοχής του, συνεχίζει να ξιφουλκεί εναντίον του «Κράτους των Αθηνών», χρησιμοποιώντας το ίδιο μονότονο ρεπερτόριο. Όπως ακριβώς τότε που δοκίμαζε τη τύχη του τραγουδώντας στις λαϊκές πίστες.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θεωρείται φαβορί για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και ο αυριανός περιφερειάρχης. Είναι βέβαιο όμως ότι τη νίκη του θα την αφιερώσει στο… λαό του και στην Παναγία, αλλά όχι στη Νέα Δημοκρατία. Το υπαινίχθηκε σαφώς σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και με κάθε ευκαιρία το επαναλαμβάνει στις συζητήσεις του με στελέχη του κόμματος. Θα κάνει κόμμα; Γιατί όχι. Σε μια χώρα που παράγει κόμματα και αρχηγούς αλλά δεν παράγει πολιτική, γιατί να μη δοκιμάσει κι αυτός τη τύχη του; Το ερώτημα είναι θα προκαλέσει ζημιά στην κεντροδεξιά ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Θεωρώ ότι ζημιά προκαλεί η συμμετοχή του σε μια παράταξη που επειγόντως καλείται πλέον να διαχειριστεί σοβαρά και υπεύθυνα το μέλλον του τόπου. Άλλωστε οι όποιες απώλειες, που έτσι κι αλλιώς αφορούν ακραία συντηρητικά στοιχεία, θα αναπληρωθούν από σκεπτόμενους πολίτες του κεντρώου χώρου.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ..ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ …..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

    ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ…

    ΠΑΝΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΡΑΣ ….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Δυο συκοφαντικά άρθρα μέσα σε 2 ώρες για τον Ψωμιαδη.
    Πρέπει να τον φοβάστε πολύ…δεν εξηγείται αλλιώς.
    Άντε πάμε για το επόμενο.. έχετε χρόνο.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    INDIANOS

    ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΗ;

    ΣΑΣ ΠΟΝΑΗ;

    Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΣΟΥΖΗ ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΗ….

    Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΞΕΡΗ …

    ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΑΝΙΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΤΩΚΛΑΣΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΑ ;;

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΝΤΑΚΙΑ;;

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ

    ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΥΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ;;

    ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Η ΣΥΜΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΒΥΘΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΦΑΥΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΩ ΡΕ ΑΡΘΡΑ!!! ΠΟΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΒΙΖΙΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ????????ΑΝΤΕ ΑΥΡΙΟ ΧΑΜΟΣ
    ΤΑ ..ΛΙΑΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑΔΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΗΣ

    1) πριμοδοτεί, με βάση τον εκλογικό νόμο, συνήθως το πρώτο κόμμα (αγαπημένο επιχείρημα του ΚΚΕ)
    2) δεν εκφράζει κανένα πολιτικό μήνυμα προς την κοινωνία
    3) δεν έχει καμμία επίπτωση στο πολιτικό σύστημα, αναθεώρησης, τιμωρίας κλπ.
    4) είναι εχθρός της δημοκρατίας (τελευταίας εσοδείας)
    Ομως δεν μας εξηγούν

    1) γιατί υπάρχουν τέτοιοι εκλογικοί νόμοι και αν ψήφισε ποτέ ο λαός τέτοιον εκλογικό νόμο ή τον εγκρίνει
    2) γιατί δεν γίνεται καμμιά σοβαρή μετεκλογική συζήτηση για το νόημα της αποχής, ακόμη και όταν έχουμε υψηλά ποσοστά
    3) γιατί δεν υπάρχει κάποια Συνταγματική διάταξη που να ενεργοποιείται λόγω της υψηλής αποχής
    4) πως είναι δυνατόν να έχει η δημοκρατία εχθρούς, ενώ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (η δημοκρατία)

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    Πατριώτες Έλληνες ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εθνικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7.11.2010.
    Ο Μέγιστος κίνδυνος εντοπίζετε στη Θράκη και ειδικώς στην Κομοτηνή όπου προσπαθούν να προωθήσουν Τουρκάλα Δήμαρχο(!!!), αλλά και σε άλλες κρίσιμες περιοχές της Βόρειας, Κεντρικής και Νησιώτικης Ελλάδας που επίσης απειλούνται με απόσχιση από μειονοτικά ανθελληνικά στοιχεία. Μη παρασύρεστε από την προπαγάνδα των ελεγχόμενων συμπαιγνιακών εβραικών "ΜΜΕ" που σας εξωθούν να απέχετε σε αυτές τις εκλογές! Είναι στημένη προπαγάνδα για να πλήξει την εθνική ασφάλεια και να θέσει σε κίνδυνο απόσχισης περιοχές της Ελληνικής επικράτειας!
    Ενημερωθείτε και διαδώστε το κείμενο που ακολουθεί..
    Καλό βόλι!

    ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ «ΠΑΣΟΚ» ΕΙΤΕ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2.

    ολόκληρο το κείμενο εδώ:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ,ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΧΑΝΕΙ ΟΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ,ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΘΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΝ ΝΔ ΘΑ ΛΕΤΕ.
    ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ ΈΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΑ ΧΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ;
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΕΛΟΣ ΔΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟΣ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠOY ΣAΣ ERIXNE Ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ε;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΑΣ ΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΕΣ ΤΟ… ΛΙΑΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΡΚΕΤΑ!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

    Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ

    ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

    ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Ο Χ Ι ΣΤΟΥΣ 3 0 0

    Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

    ΟΧΙ … ΣΤΗΝ ..Α Π Ο Χ Η

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΕ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ…Η ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΑΓΩΜΑΡΑ
    ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑΙ
    ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
    Ν ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΟΒΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ
    ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Η ΟΧΙ
    ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ "ΓΡΟΘΙΑ"
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ…ΑΛΛΑ ΑΝ
    ΑΝ ΛΕΜΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΟΛΑ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΚΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΛΙΑΝΑ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ELENH //// ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ /////
    ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ
    ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ////// ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ/////
    ΣΑΝ ΤΟΝ Κ Α Ψ Ο Υ Λ Ι .. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Π Α Σ Ο Κ
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ
    Α Π Ο Χ Η ,, ΣΗΜΑΙΝΕΙ Π Α Σ Ο Κ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΥΠΟΜΑΣΣΩΝΕ ΡΟΤΑΡΙΑΝΕ,ΟΥΣΤ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…

    ΑΠΟΧΗ ΡΕ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΚΑΝ,Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΑ!!!!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας θα μεταβεί ο πρωθυπουργός στις 11.30 το πρωί, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=198363&cid=6

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ψωμιαδη προχωρα 7000 σταζ σε στηριζουν στασου διπλα μας στο δουλεμα που μας κανουν και εμεισ μαζι σου και αστουσ να λενε εισαι ο πρωτοσ

    Reply
  17. hellraiser

    Οσο και να κτυπατε τον κωλο σας κατω αμορφωτοι,ανθελληλες,οσο κι αν σκουζεται σαν σκυλια σε οιστρο,οση λασπη κι αν ρινεται εθνομηδενιστες,δοσιλογοι πασοκοαριστεροι,η Θεσσαλονικη και η Μακεδονια δεν θα πεσουν ποτε στα χερια σας.
    Οχι οτι ο Ψωμιαδης ειναι ο πατριωτης πολιτικος που θα ορθωσει το αναστημα του εναντιων της δοσιλογης κεντρικης εξουσιας και των ρουφιανων διεθνηστων που συνεργαζονται μαζι της για την καταστροφη της Ελλαδας,αλλα απο τα απλυτα μουτρα σας ειναι χιλιες φορες καλυτερος.
    Δυστυχως ειναι η λιγοτερο επιζημεια επιλογη,απο την τελειως καταστροφικη που ειστε ολοι εσεις οι σταλινογενιτσαροι.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *