Οπλοστάσιο σε θερμοκήπιο !

Οπλοστάσιο σε θερμοκήπιο είχε κρητικός στα Χανιά

Έτοιμος για «πόλεμο» ήταν ένας 45χρονος από το…
Καστέλι Χανίων, στην κατοχή τού οποίου οι διωκτικές αρχές βρήκαν μεγάλες ποσότητες όπλων, πυρομαχικών και ναρκωτικά.

Το κουβάρι τής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί, όταν αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, στο Καστέλι, όπου βρήκαν ένα πιστόλι, σφαίρες και ποσότητα ναρκωτικών.

Ωστόσο, η έρευνα που ακολούθησε σε θερμοκήπιο ιδιοκτησίας του στο Ελαφονήσι και σε γύρω χώρους και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα, άφησε άφωνους τούς αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί βρήκαν 2,5 κιλά κάνναβη 7.500 σφαίρες, δύο πολεμικά τυφέκια, ένα κυνηγετικό δίκαννο, ένα περίστροφο, ένα πιστόλι, ένα τυφέκιο, καθώς και ένα τυφέκιο G3 τής Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων με κομμένο αριθμό, που χρησιμοποιούν ο στρατός και η αστυνομία.

Ο 45χρονος είχε στην κατοχή του 199 πυροκροτητές, 4 χειροβομβίδες, 8,5 κιλά ζελατοδυναμίτιδα, 4,5 κιλά αμμωνιοδυναμίτιδα, ένα αυτοσχέδιο εκρηκτικό και εμπρηστικό μηχανισμό, 434 μέτρα φυτίλι, 12 γεμιστήρες πιστολιού, καθώς και είδη συντήρησης όπλων.

Ο 45χρονος είχε τα όπλα και τα πυρομαχικά σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε τραυματίζοντας ελαφρά τρεις αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν υπήκοο Βουλγαρίας, που απασχολούσε ο 45χρονος στους χώρους όπου βρέθηκαν τα όπλα, τα πυρομαχικά και το χασίς.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *