Τελείωσαν τα ψέματα, δεν τους ακούει κανείς

του Ιωάννη Χρ. Γιαννάκενα
διευθυντή των εκδόσεων Πελασγός

Η δυναστεία Παπανδρέου.

Η πολυδιάστατη κρίση που περνάει η Πατρίδα τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είναι μία…..
αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα πλέον. Όπου και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης την έχει αντιληφθεί κυρίως στην τσέπη του (διότι εκεί προφανώς καταλαβαίνει πιο εύκολα).

Για να υπάρξει όμως λύση στο πρόβλημα, πρέπει να καταλάβουμε την ουσία του προβλήματος και αυτό περιέχεται σε μία και μόνο αλήθεια, η οποία είναι ότι η Ελλάδα ΔΕΝ χρεοκόπησε και ούτε μπορεί να χρεοκοπήσει διότι έχει όλα τα καλά του Θεού, επίγεια και υπό την γη, αυτό που χρεοκόπησε είναι η Μεταπολίτευση.

Την επταετία 1967-1974 μπορεί να υπήρχε «έλλειμμα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας», αλλά τα ταμεία του κράτους γέμισαν, έργα έγιναν και η ευημερία, όπως και η κοινωνική ασφάλεια ήταν δεδομένη. Μετά ήρθε η Μεταπολίτευση και μοίρασε αβέρτα «δημοκρατία» (ή έτσι τουλάχιστον φάνηκε) και επανήλθαν οι παλαιοκομματικοί με την είσοδο και της «Γενιάς του Πολυτεχνείου» στην εξουσία, και άδειασαν τα ταμεία.

Η αδιαμφισβήτητη νοικοκυροσύνη της Ελληνικής Οικονομίας επί του στρατιωτικού καθεστώτος, αποτέλεσε την καλύτερη προίκα για τους μετέπειτα διαχειριστές-καταχραστές. Δυστυχώς όμως εκεί ο Ελληνικός λαός ατύχησε, διότι η συνέχεια ήταν υποδεέστερη των προσδοκιών και των απαιτήσεων. Και δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά μιας και η απόλυτη δαιμονοποίηση της «χούντας» προσέφερε την απόλυτη ασυδοσία στην Μεταπολίτευση.

Αλλά η κυριότερη ζημιά έγινε στο ηθικό επίπεδο διότι, όταν υπάρχει αγνό όραμα, τότε υπάρχει και ηθικό πλαίσιο για να κινηθεί ο αγώνας για το όραμα. Όταν όμως δεν υπάρχει όραμα αλλά μύθος, δηλαδή παραμύθι, τότε το μόνο «ηθικό» πλαίσιο που μπορεί να υπάρχει είναι το ψεύδος και η λαμογιά.

Αυτό ακριβώς παρήγαγε η «γενιά του Πολυτεχνείου», διότι όποιο όραμα και να υπήρχε στους «εξεγερμένους», αυτό στην συνέχεια αλλοιώθηκε όταν φάνηκε ο «μύθος των εκατοντάδων νεκρών που έριξαν την χούντα». Έτσι όλοι αυτοί που επένδυσαν στο «μύθο» και κυβέρνησαν τον άτυχο (όχι όμως άμοιρο ευθυνών) λαό, μας έφτασαν στην σημερινή κατάσταση.

Μέγιστη ατυχία για τον Ελληνισμό ήταν η ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία το 1981, διότι τότε μπήκαμε στην ΕΟΚ και συνέπεσε να κυβερνήσει την Πατρίδα ο Ανδρέας με την αντι-ΕΟΚική πολιτική του. Τότε ήρθαν τα κονδύλια από την ΕΟΚ και σκορπίστηκαν, (ως μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα), σε «κοινωνική πολιτική» χωρίς ανάπτυξη. Φαγώθηκαν τα χρήματα για να εξυπηρετηθούν οι ημέτεροι. Για να εξαγοραστούν δηλαδή, οι ραγιάδες ψηφοφόροι. Από εκεί και πέρα, αγαπητοί φίλοι, η διαφθορά αναπαράγει την διαφθορά.

Λυπάμαι, αλλά έτσι απλά είναι τα πράγματα. Εάν λοιπόν, θέλουμε να απελευθερωθούμε, από την μεταπολιτευτική κακοδαιμονία, για να αναστηθεί η Πατρίδα, θα πρέπει να τους στείλουμε σπίτι τους και όποιους πρέπει φυλακή. Αυτοί που «δήθεν» αποφεύγουν την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, εκτρέφουν την ασυδοσία και την κατάχρηση, είναι συνένοχοι, και όταν αυτό γίνεται εις βάρος της Πατρίδος, τότε ονομάζεται προδοσία.

Αγαπητοί φίλοι, τα λόγια τελείωσαν, εάν θέλετε να αλλάξετε την καταδίκη μας, αντιδράστε, αλλιώς σαπίστε εκεί που είστε. Αγαπητοί φίλοι, ο Ελληνισμός είναι το αιωρούμενο εκκρεμές της ανθρώπινης ιστορίας, μπορεί συχνά να έχει βρεθεί σε ελεύθερη πτώση, αλλά έχει το άπατο και, ενώ όλα δείχνουν χαμένα, παθαίνει αναλαμπή και ξανά προς την δόξα τραβά. Αυτή είναι η μοίρα μας και η ιστορική καταγραφή μας.

Μην χάνετε την πίστη σας. Δεν είμαστε από τις χειρότερες γενιές που πέρασαν, μπορεί να είμαστε από τις πιο μπερδεμένες, αλλά όχι οι χειρότερες. Όσοι νιώθετε πραγματικά την Ελληνική φυλή να βιώνει μέσα σας, να μεταφέρεται στο αίμα σας, βρείτε την Ελληνική ψυχή σας και αντισταθείτε στην παρακμή.

Αυτή η Πατρίδα, δεν έχει κληρονόμους τους ανθέλληνες φραγκοφορεμένους εντολοδόχους της Νέας Τάξης και τους λαθρομετανάστες εισβολείς. Κληρονόμοι και υπερασπιστές είμαστε όλοι εμείς που την αγαπάμε και την βάζουμε πάνω από την ίδια την ζωή μας.

Φτάνει πια, ήρθε η ώρα εμείς οι Πατριώτες να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Όσοι δεν μπορείτε να ακολουθήσετε, σωπάστε. Τώρα χρειάζονται οι ιαχές πολέμου και όχι τα μοιρολόγια.

http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ.ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ…
    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ. ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΚΟΥΡΑΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ.
    ΔΕΣΤΕ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΡΘΡΟΦΡΑΦΟ!!
    ΑΨΟΓΟ ΑΡΘΡΟ!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ (ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ) Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ(ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ).

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΣΚΕΤΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ!! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!! ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!! ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    1 16 σε σουβλισαν στον κολο σου γαμημενε????κοκορετσα στην κολαθρα σου εβαλες???βλακα νεοδημοκρατη που κατεστρεψες την χωρα χατζηγακης κ εσυ σε κυνηγανε μαλακα???σουβλα στον κολο θελεις σουβλα παλιοπουστρακι

    Reply
  5. Ανώνυμος

    1 16 afou eise poustis bre ti milas???se gamane kaklamanides gamimene an se piasoune oi pakistanoi tha se gamane olimeris…gamo ton samara sou palioaderfi eferes tous alvanous na se gamane pousti…mia zoi poustis tha eise gnosti aderfi tou foroum eise oloi se kseroun travelo…oust gamiola poyatana

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΗ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟ 1.01 ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΓΡΑΦΤΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΔΑΜΕ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΑΠΟ U.S.A ΕΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ,ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΡΟΖ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΣΕ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΤΑΞΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΣΟΥ ΚΙΝΗΤΟ .

    Reply
  7. Ανώνυμος

    12 59 katalaba poustraki eise?me kaklamani dimarxo gamiosoun k esy e???ndimokratis poystis eise?gamas ton kaklamani????e????poysti kolara

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΙ ΧΕΣΙΑΡΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΖΕΙΣ…ΣΚΑΤΙΛΑ ΒΡΩΜΑΕΙ…ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ =ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΠΡΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΙΑ ΚΛΑΝΑ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΓΥΜΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟ,ΠΟΙΟΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΕΙ!! ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ ΣΚΥΦΤΟΙ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΣΟΥΤΣΟΥ? ΑΝ ΝΑΙ, ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΑΝΤΡΑΚΙΑ!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΕΣΥ 11 52 ΤΙ ΕΙΣΑΙ?ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟς Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ Κ ΩΣ ΠΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ?ΠΑΛΛΙΟΣ ΝΔ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΑΜΑΡΟΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ…ΠΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΣΟΚΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Κ ΕΓΩ ΕΧΕΣΑ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΛΑΛΛΕΤΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΕς ΤΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Κ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣΣΣΣΣΣ ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΔ…ΠΑΣΟΚ Κ ΕΓΩ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΡΑΔΙΣΤΗς ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ …ΠΟΥΣΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    efaga εχεσα καλα σαν τον καραμανλη μια κουραδα μεγαλη μετα κατουρησα σαν την αλογοσκουφα ,εριξα μιακλανια σαν τον ρουσοπουλο κ τωρα ξαναπαω να χεσω οπως ο χοντρος που εφερε την ελλαδα σε αυτα τα χαλια 5 χρονια που κυβερνουσε συγνωμη εχεζε…ο σαμαρας οπροδοτης κανεις δεξιος δεν τον ψηφιζει εγω ειχα ψηφισει νδ κ παραδεχομαι οτι εκανα την μεγαλυτερη μαλακια οποτε μονο πασοκ η λαος η ντορα…οχι σαμαροσκυλο θα χρεωκοπησουμε με αυτον τον σιονιστη με αυτον τον αλβανοδεν εχω ορεξη για τετοια …μονο πασοκ μαγκες να κοιμομαστε ησυχοι…παω να χεσω καλα κουραδες σαν τον καραμανλη…πρατσσσσσσ προυτσσσσσσ σαμαρα να μια κουραδα!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΑΡΑ ΑΝΟΙΞΗ.
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΟΝΟΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΥΛΟ ΕΙΠΕ "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ".
    ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ.ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
    ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΧΩΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *