Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης είπε η Ντόρα Μπακογιάννη


Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης είπε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην Ανατροπή του Γ. Πρετεντέρη για το νέο κόμμα, τη ΔΗ.ΣΥ, που ίδρυσε την Κυριακή.
Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι η ανάγκη για τη δημιουργία του νέου κόμματος προέκυψε από τις γενικότερες εξελίξεις, χαρακτήρισε το ΔΗ.ΣΥ προϊόν της κρίσης και προδιέγραψε την αυτόνομη κάθοδό του στις εκλογές, όποτε…..
αυτές γίνουν.
Σε ότι αφορά τη ΝΔ η κ. Μπακογιάννη είπε ότι έχει μετατραπεί σε κόμμα διαμαρτυρίας, ενώ τόνισε ότι περίμενε όλα όσα ακούστηκαν από τη Ρηγίλλης. Δήλωσε ωστόσο ότι δεν περίμενε από τον εκπρόσωπο του κόμματος «να θεωρήσει τον εαυτό του εθνικό ψυχίατρο» και να ψάχνει τα προσωπικά αίτια της πράξης του καθενός.
Σε ότι αφορά την κυβέρνηση, είπε ότι υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στη λήψη μέτρων, ενώ επέκρινε και την παλινωδία στελεχών σε ότι έχει σχέση με την υλοποίηση των δεσμεύσεων.
Σε ότι αφορά τον κ. Παπανδρέου είπε ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν οι Εξεταστικές και τόνισε ότι “ήταν ξεφτίλα η κατάληξη με το Βατοπαίδι”, αφού είχαμε παραπομπές με κομματικό κατηγορητήριο. Για τον κ. Σαμαρά είπε ότι με την αντιμνημονιακή θωράκισή του υπερασπίζεται τη στρατηγική του, η οποία στις εκλογές υπέστη μία ήττα.
Υποστήριξε επίσης ότι το νέο κόμμα θα κρατήσει ίσες αποστάσεις από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, το προσδιόρισε στο κέντρο, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την προσχώρηση στελεχών είπε, ότι εκτός από ακραίες περιπτώσεις, το πρόβλημα δεν είναι στα πρόσωπα, αλλά στο μήνυμα.
Τέλος για την κατάσταση της χώρας υποστήριξε ότι δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο της χρεωκοπίας και επισήμανε ότι χρειάζεται συναίνεση και ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση με μεταρρυθμίσεις, ρήξεις και αλλαγές, ενώ χαρακτήρισε λαϊκισμό το δίλημμα Μνημόνιο ή αντιμνημόνιο.

ΗΒΝΕWS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ; ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ.Ο ΣΙΜΠΙΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΒΕΡΤ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ.ΑΛΛΑ ΛΑΣΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΑΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΙΩΝ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΣΔΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΤΡΙΩΤΗ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΤΟΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τότε 1:30,
    να τη λέμε Ντόρα-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, αφού ούτε τον Κούβελο χώρισε.

    Οσο για το ποιός έδωσε την παραγγελιά για να φάνε τον Παύλο Μπακογιάννη,
    "δέν είμαι εγώ αυτός που θα πεί" ότι ήταν το Μητσοτακέϊκο. Τέτοια παραγγελιά, άλλωστε, θα έδινε κάποιος που έβλεπε το μακαρίτη να του βγαίνει μπροστά, στον αγώνα για πολιτική δόξα (τρομάρα σας, αδίστακτα καθίκια).

    Reply
  4. Ανώνυμος

    πανω απο 50 φορες την ακουσα να λεει το κόμα της "κίνημα"
    νομίζει πως είναι ο νέος Ανδρέας που με τις λέξεις παραμύθιαζε τον κόσμο.
    Δεν καταλαβαίνει οτι ο κόσμος πλεον δεν μασάει από άδειες λέξεις?
    Το κρυφονεοφιλελεύθερο κρυφοδεξιό "κεντρώο" κόμμα-κίνημα της Ντόρας Μητσοτάκη.
    Το νέο ανέκδοτο που θα μας κρατάει συντροφια απο δω και μπρος!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    αντε ρε απατεωνισα δε μας παρατας κι εσυ με τις μπουρδες σου ! Ποι ος σε πιστευει ; Τι να μας πεις και τι να προτεινεις ; Κι εσυ στο κολπο εισαι και πουλας τρελιτσα.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ολοι ξερουν απο που προερχονται τα χρηματα για το Μητσοτακεικο δεν θα πρεπει ναξερουν και απο προερχονται του δουλευταρα του αντωνακη που δικαιολογειτε να ριχνει την δικια σου κυβερνηση και να μην ειναι ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ και να ειναι αποστατησs αυτοs που σε κανει κυβερνηση.Το ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ πρεπει να ξερειs το κρατα γιατι δεν χωρισε αλλα δολοφονηθηκε ο συζυγοs.Τωρα οσο για την δολοφονια αν ξερειs κατι παραπανω απο αυτουs που το παραδεχτηκαν [17 ΝΟΕΜΒΡΗ] πεs το και σε εμαs

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ρε ουστ ρε βαμπιρ
    ειστε κομμα συγκηβερνησης
    μονο γιαυτο εκανες ρε το κομμα γιατι στις αλλες εκλογες οποτε και να γινουν δεν θα υπαρξει αυτοδυναμη κυβερνηση και πιστευεις σε συγκηβερνηση με το ΠΑΣΟΚ
    αλλα ουτε στη βουλη δεν θα μπεις ο κοσμος ψηφιζει ανθρωπους και οχι βρικολακες

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Κανείς δεν αναρωτιέται. ΟΛΟΙ ξέρουν από που προέρχονται τα χρήματα του Μητσοτακέϊκου. Οι οικογενειακές μασέλες κροταλίζουν μισό αιώνα τώρα.

    Το οτι και ο "αντωνάκης" έκανε κάποτε κάτι ανάλογο, δλδ νέο κόμμα, δεν δικαιολογεί τη φοράδα του βρυκόλακα η οποία, εκτός των άλλων, καπηλεύεται (παράνομα?) και το όνομα του δολοφονημένου (από ποιούς άραγε ???) Μπακογιάννη…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αν αναρωτιεσαι που βρηκε τα χρηματα η ντορα στα 55 αναρωτιεμαι που βρηκε τα χρηματα ο αντωνακηs στα 30. Αληθεια μηπωs ποσα χρονια δουλευε μεχρι τοτε γιατι αυτο που ξερω ειναι οτι ο μακεδονομαχοs μαs δουλευει απο τοτε μεχρι τωρα.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ Η ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 30 ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ [ΜΙΖΕΝΣ] ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Νάταν μόνο οι ηλεκτρικές συσκευές της Ζήμενς, καλά θα ήτανε.
    Οι διάφοροι Χριστοφοράκοι έχουν κατά καιρούς γεμίσει το σεντούκι του Μητσοτακέϊκοὕ. Με χρήματα κλεμμένα από το λαό, εννοείται.
    Πως αλλιώς βρίσκονται λεφτά για αγορά τηλεοπτικού χρόνου καθημερινά, Καρπενησιώτικων ψήφων που βγάζουν δήμαρχο, κλακαδόρων στο Μπάντμιντον που δεν τους ενοχλεί η παρουσία του Μαυρίκη, κλπ. κλπ. …
    Ηλεκτρικά μπρίκια Ζήμενς κολλάμε??

    Ομως,
    Μωραίνει ο Κύριος όν βούλεται απωλέσαι!!
    Ακόμα και τα η,υ στο όνομα του νέου (απο)κόμματος…ανάποδα τα έβαλε!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ Η ΚΟΠΕΛΑ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΗΣ,Η ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ,Η ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΘΗΛΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΜΕ ΟΙΚΤΟ .ΚΡΙΜΑ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΣΩ….ΠΙΣΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ..ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΑΙ…….ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    τα εχει συμφωνησει με τους αμερικανους παιδια, θα παμε σε εξη μηνες για εκλογες και θα την βαλουν πρωθυπουργο εθνικης ενοτητας με την συναινεση του γιωργακη……μας εχουν για πολυ μαλακα λαο παντως……………….

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ksipnistere.blogspot.com ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ.ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ.ΠΙΟ ΠΟΛΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ.
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΦΙΝΑΛΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Άντε παράτα μας και συ με το απόκομμα σου!Πες μας πόσες ηλεκτρικές συσκευές πήρες από τη ζήμενς,πόσα χατήρια τους έκανες,πές μας που έστειλες τον Χριστοφοράκο,το άλλον τον νοτιοαμερικάνο και ομολόγησε ποιός γνωστός σου φυγάδευσε και τον τελευταίο που τη κοπάνησε από τη Πάρο.!!!!!!!Όταν τα ομολογήσεις τότε μπορεί,ίσως,πιθανώς,θα το σκεφτώ να αναπνεύσω το μουχλιασμένο φρέσκο αέρα που λες ότι φέρνεις!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    "Σε ότι αφορά την κυβέρνηση, είπε ότι υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στη λήψη μέτρων…"
    akouson akouson…..eprepe na mas eixan g@@@@@@ noritera….ti tous exoume olous autous???bourloto theloun oloi tous, na afanistoun apo ton planith…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *