Μεσημεριανή επιχείρηση της ΕΛΑΣ για ηλεκτρονικό τζόγο στο Ηράκλειο

Με περισσότερες από 6 προσαγωγές ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας σε ..
. διαδικτυακό στέκι του Ηρακλείου αφού οι πληροφορίες έλεγαν ότι αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ηλεκτρονικό τζόγο στην πόλη.
Την επιχείρηση έστησε το μεσημέρι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου επί της παραλιακής λεωφόρου της πόλης όταν άνδρες με πολιτικά μπήκαν στην επιχείρηση και κατάφεραν να προσαγάγουν περισσότερα από 6 άτομα που πέρασαν πριν λίγο το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, αναφέρουν οι πληροφορίες μέχρι αυτή τη στιγμή.
Οι ίδιες πηγές λένε ότι το μαγαζί που στην ταμπέλα δηλώνει ότι παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες ελέγχεται να έχει σχέσεις με τον ηλεκτρονικό τζόγο και μάλιστα ελέγχεται εξονυχιστικά τώρα και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιοκτήτης φέρετε να είναι πρόσωπο εξαιρετικά γνωστό στις διωκτικές αρχές όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά της Κρήτης ολόκληρης.
Στα πλαίσια της επιχείρησης πάντως κατασχέθηκαν περισσότερες από 40 οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών που τώρα θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η χρήση των μηχανημάτων ενώ ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και πελάτες που καταστήματος

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *