Παραιτείται ο Καραχάλιος

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αναμένεται να ανακοινώσει και επισήμως στη Γενική Συνέλευση της 12ης Μαϊου, ο Νίκος Καραχάλιος.

Ο άλλοτε Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται να έχει καταλήξει στην παραπάνω απόφαση, απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη, και την……
αδυναμία υλοποίησης μιας σειράς δράσεων που είχαν δρομολογηθεί, προκειμένου να εξευρεθούν χρήματα, και να καταφέρουν τα τμήματα που διατηρεί ο Ερασιτέχνης να ανασάνουν οικονομικά, προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους.

Στη μέχρι σήμερα θητεία του στη θέση του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Νίκος Καραχάλιος προώθησε δράσεις όπως τη μεγάλη καμπάνια “1 sms για τον Ολυμπιακό”, ενώ πρωτοστάτησε στη διοργάνωση διεθνούς φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα, για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.

Ο Νίκος Καραχάλιος, ο οποίος έχει ιδρύσει τη Δεξαμενή Σκέψης Forum2020, ασχολήθηκε με τα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του ιστορικού συλλόγου, μετά τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *