ΓΕΝΟΠ: «Aς έρθει ο εισαγγελέας να μας συλλάβει»

«Εδώ είμαστε ας έρθει ο εισαγγελέας να μας συλλάβει» δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παρέμβασης του εισαγγελέα. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είπε ότι «δεν μας φοβίζει κανένας εισαγγελέας και δεν το λέω γιατί γυρίζουμε την πλάτη στους νόμους, αλλά γιατί παλεύουμε για….
ιερό σκοπό».

Ο κ. Φωτόπουλος είπε ακόμα στον Ρηλ ότι το συνδικάτο της ΓΕΝΟΠ σέβεται την ιστορία του εργατικού κινήματος, δεν χάνει την ευαισθησία του απέναντι στους πολίτες και όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «θα σταθούμε όρθιοι και θα αντιμετωπίσουμε τις οποίες ποινές»..

«Την ανθρωπιά μας, την ευαισθησία μας και την αλληλεγγύη μας δεν θα την χάσουμε» ανέφερε Ο κ. Φωτόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι έκτος από το χαράτσι για τα ακίνητα που πέρασε η κυβέρνηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, απαγορεύτηκε και ο διακανονισμός, κάτι που, όπως είπε, θα οδηγήσει πολλές περισσότερες -από πέρσι- οικογένειες στο σκοτάδι. Ενδεικτικά, ανέφερε πως την προηγούμενη χρονιά 320.000 καταναλωτές της επιχείρησης προχώρησαν σε διακανονισμό.

http://www.prionokordela.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *