Μπαλάκι οι ευθύνες για την σίτιση

Μπαλάκι γίνονται οι ευθύνες μεταξύ δήμου Χερσονήσου και της Περιφέρειας Κρήτης αναφορικά με το ζήτημα της σίτισης. Την στιγμή που γονείς και μαθητές…

διαμαρτύρονται, κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την σίτιση των μαθητών στα Καλλιτεχνικά και Μουσικά σχολεία, ενώ ήδη φτάνουν τα Χριστούγεννα.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Χερσονήσου, κ. Νίκος Σταυρουλάκης τόνισε ότι το θέμα της σίτισης των μαθητών των Καλλιτεχνικών και Μουσικών σχολείων έχει γίνει πλέον κεντρικό θέμα και δεν είναι θέμα του Δήμου. Εμείς ως δήμος Χερσονήσου ό,τι οφείλαμε να κάνουμε, το κάναμε. Ήμασταν έτοιμοι με την διακύρηξη και τους προμηθευτές, όταν μας ανακοινώθηκε ότι η σίτιση πλέον είναι δουλειά της Περιφέρειας, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου.

Από την άλλη πλευρά, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης είπε πως δεν γνωρίζει κάτι σχετικό με το θέμα και δεν μπορεί να δώσει καμία απάντηση. Δεν έχω ενημερωθεί για το θέμα και η Περιφέρεια δεν έχει σχέση με την σίτιση. Η Περιφέρεια έχει σχέση μόνο με την μεταφορά των μαθητών στα συγκεκριμένα σχολεία. Δεν μας έχει ενημερώσει ούτε ο δήμος Χερσονήσου, υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου.

Ερωτηματικό παραμένει το τι πρόκειται να γίνει σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί και σε ποιον πάνε οι ευθύνες.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *