Σε μια εβδομάδα θα έχουμε ξεχάσει τις εκλογές!

ANTI-NTP: Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Χρ. Κωνστας (φανατικός υποστηρικτής των τραπεζών) προ ολίγου μας είπε ότι σε μια εβδομάδα από τώρα θά έχουμε ξεχάσει τις εκλογές, διότι θα ανακοινωθούν δραματικά μέτρα που θα τα συζητάμε για μέρες.

Γιατί δεν μας τα λέτε από τώρα κύριε Κώνστα;
Δεν σας το επιτρέπουν; Ή δεν θέλετε να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι του πασόκ;

Έρχεται η ώρα που θα σας βλέπουμε στον δρόμο και θα τρώτε τα αυγουλάκια σας..

anti-ntp.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. ΑΝΩΝΥΝΟΣ Ν2

    EΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΝΤΩΝ ΜΕ ΥΠΟΡΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΣΙΕΛΟΓΟΝΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΕΣΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΑΝΑΠΝΕΩ
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥς ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΟΥς ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗς ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΔΑΩΝ
    ΚΕΛΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ( ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΑ ΠΡΟΩΤΟς ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΦΙΕΔΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΗΡΕΑ ΑΠΌ ΞΟΒΕΡΓΕΣ ) ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕΔΙΚΟΥ ΜΠΛΟΓΚ)

    Reply
  2. michael

    Τα αυγά δεν είναι τίποτα…κλωτσιές αμέτρητες στα μούτρα θέλει το ανθρωποειδές κάθαρμα.
    Ο Κουρής όμως που άλλα λένε οι εφημερίδες του πως τον διατηρεί σ' αυτήν την θέση, για να μας ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι ο Αρχί…δαμος ;
    Το κανάλι του Κουρή θα βγει χαμένο.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    O ΚΩΝΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ…ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ. ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΚΟΥΛΙΚΙ , ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    Reply
  4. ΠΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

    Ισότητα και ισοπολιτεία για όλους. Να κοπεί το εφ άπαξ των δημοσίων υπαλλήλων ,να απολυθούν οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι για αρχή ένα νούμερο του ύψους των 200.000 νομίζω ότι είναι εφικτό χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα .Να μειωθούν οι μισθοί τους στο ύψος των μισθών του ιδιωτικού τομέα. Να συγχωνευτούν οι περιττές δημόσιες υπηρεσίες και να απολυθούν οι υπάλληλοι που θα περισσέψουν από τις συγχώνευσεις , να μειωθούν οι συντάξεις τους στο ύψος των συντάξεων του ιδιωτικού τομέα, Αυτά είναι μερικά μονό μέτρα που πρέπει να λάβει άμεσα η κυβέρνηση αν θέλει πραγματικά να σώσει την χώρα Ο ιδιωτικός τομέας ότι έδωσε έδωσε δεν αντέχει άλλο καιρός είναι να μπει χέρι στους τεμπέληδες αργόμισθους του δημοσίου και των ΔΕΚΟ ………….

    Reply
  5. ΧΑΤΖΙΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΡΥΦΟΦΑΣΙΣΤΑΣ

    Μην πιστεύετε τίποτα από όσα λέει ο προβοκάτορας και κρυφοφασίστας Χατζηνικολάου. Είναι από τους χειρότερους δημοσιογράφους που υπάρχουν σήμερα .Κάθε τρεις μέρες έχει για φιλοξενούμενο του στο κεντρικό δελτίο του Αλτερ με διαφορές προφάσεις τον καρατζαφυρερ κωλοτουμπα ,και της υπόλοιπες την κόρη του εφιάλτη συνεργάτη των γερμανών και το ΠΑΣΟΚ Ντόρα Μπακογιάννη, Μητσοτάκη ,κούνελου.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΤΑ ΑΒΓΑ ΕΧΟΥΝ ΛΕΥΤΑ ΟΣΟΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ..

    ΠΕΤΡΕΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΜΑΓΓΟΥΡΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
    [κατα προτιμηση της τουαλετας]…

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ,ΑΥΤΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΗΤΩΝ …

    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ;

    ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ.ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.ΚΛΕΙΝΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΘΕΙ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Π..Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *