Aποφάσεις διαιτησιών για αυξήσεις πέραν του μνημονίου, θα κατάργούνται -προανήγγειλε ο Λοβέρδος


«Εμείς ως Πολιτεία έχουμε την υποχρέωση να περιφρουρήσουμε όσα έχουμε συμφωνήσει» τόνισε ο υπουργός Εργασίας και προανήγγειλε για την επόμενη εβδομάδα νομοθετική παρέμβαση, με την οποία «αυτού του είδους τις αποφάσεις οι οποίες αντιστρατεύονται τις…..
συλλογικές προσπάθειες όλων μας στην Ελλάδα, θα τις καταργήσουμε».

Υπογράμμισε ακόμη ότι σε αυτό το πλαίσιο «των μεγάλων δυσκολιών και του αγώνα που δίνουμε με αυταπάρνηση για να φύγει η Ελλάδα από αυτή την περιπέτεια» δεν μπορεί κάποιοι «καθόλου έξυπνοι, αλλά ιδιαιτέρως πονηροί να επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους τον ρόλο του καλού και να δείχνουν τους κάποιους υπόλοιπους σαν τους κακούς της ιστορίας».
Ο υπουργός Εργασίας συνεχάρη τους κοινωνικούς εταίρους οι οποίοι – όπως είπε – συνδιαμόρφωσαν με την νέα Γενική Εθνική Συλλογική Σύμβαση που υπέγραψαν μισθολογικούς όρους εργασίας για την επόμενη τριετία που «και μέσα στο πλαίσιο του Μνημονίου είναι και έχουν σπέρματα κοινωνικής δικαιοσύνης.
Xnews
Εσείς ως πολιτικοί, αυτά είχατε συμφωνήσει με το λαό πριν τις εκλογές; Διότι αυτά που υποσχεθήκατε δεν τα περιφρουρήσατε ποτέ κύριε υπουργέ. Ποιοι είσαστε όλοι εσείς στην Ελλάδα που καταβάλετε συλλογικές προσπάθειες και για ποιόν ακριβώς σκοπό;
Γιατί αν ο σκοπός σας είναι να τσακίσετε κάθε προσπάθεια των εργαζομένων να βρουν το δίκιο τους έστω και μέσω των δικαστηρίων , δηλαδή της δικαιοσύνης ζητώντας το αυτονόητο που δεν είναι άλλο από αύξηση του μισθού ανάλογη του πληθωρισμού τότε αυτό κύριε Λοβέρδο λέγεται δικτατορία!!!
Αποκαλείται τους εργαζόμενους που προσπαθούν να επιβιώσουν πονηρούς και καθόλου έξυπνους. Έχετε ξεπεράσει όλα τα όρια κύριε Καθηγητά.
Μας στερείτε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε την πραγματική αμοιβή της εργασίας μας , και σαν να μη φτάνει αυτό μας λοιδορείτε και μας ειρωνεύεστε.
Ξέρετε, εμείς ούτε πονηροί είμαστε ούτε κακοί. Και να σας πω ένα μυστικό;Αύριο η Ιστορία θα γράψει ότι ενώ ο λαός πεινούσε εσείς ψηφίζατε αύξηση των επιδοτήσεων για τα μαγαζιά σας…συγνώμη τα κόμματά σας ήθελα να πω.

Συγχαρείτε λοιπόν τους εταίρους σας, τούς οποίους αποκαλείτε κοινωνικούς, ξέρετε τους υποψήφιους υπουργούς εκ Συνδικαλισμού ωρμομένους και φυσικά την ηγεσία των εργοδοτών – κεφάλαιο. Αυτοί τα κατάφεραν. Συμφώνησαν. Μεταξύ τους όμως. Γιατί εμείς δεν συμφωνήσαμε. Εμείς που δεν ανήκουμε στο άρμα σας θα είμαστε εδώ. Όρθιοι Στα σύγχρονα μπλόκα του δικού μας Παρισιού…. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ.

http://xnewscom.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    Δοσίλογος και μέλος της κυβέρνησης Τσολάκογλου- Παπανδρέου ο Λοβέρδος δεν θα χρειάζεται πλέον πισίνα στο σπίτι του διότι όλοι οι Έλληνες στον δρόμο θα τον φτύνουμε για να παραμένει υγρός… Σαν γυμνοσάλιαγκας του ΔΝΤ που είναι το χρειάζεται το φτύσιμο ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *