Ο Θόδωρος Πάγκαλος ο Β’ ο Κομμουνιστοφάγος μίλησε:

«Είναι μεγάλο πρόβλημα για πολλούς συμπολίτες μου, ίσως για την πλειονότητα. Κατανοώ την άποψή τους. Εγώ, όμως, είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την κυριαρχία του, πάντα ήμουν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ερωτώμενος από γάλλο δημοσιογράφο για το θέμα το πόσο συνιστά απώλεια εθνικής κυριαρχίας η αυξημένη ευρωπαϊκή παρουσία στην Ελλάδα για την εφαρμογή του νέου Μνημονίου.
Μιλώντας στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι κατανοεί τις αντιδράσεις των……
Ελλήνων, ωστόσο ο ίδιος υπήρξε ανέκαθεν φεντεραλιστής Ευρωπαίος.
Συνεχίζοντας, αναρωτήθηκε: «Αν ο αντιπρόσωπος της Κομισιόν ήταν Έλληνας, θα ήταν διαφορετική η κατάσταση; Εγώ θα έλεγα όχι. Αν έκανε βέβαια καλά τη δουλειά του».
24h

Αν τώρα ξαναμιλήσω για προδοτική και δωσίλογη κυβέρνηση, θα χαρακτηριστώ πάλι ως γραφικός και λαικιστής και συνωμοσιολόγος.
Αλλα έλα που αυτοί εδώ… μαρτυράνε και χωρίς ξύλο!!!

Ο Θόδωρας λοιπόν ο κομμουνιστοφάγος, λόγω και του απύθμενου θράσους του, ομολογεί αυτό που θέλουν και οι υπόλοιποι της συγκυβέρνησης να πουν αλλά χέζονται απ’ τον φόβο τους:
ότι εκποιούν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, κατόπιν επιθυμίας και ανάλογου σχεδίου!

Και μη μου πει κανείς ότι αυτά τα λέει ο Πάγκαλος και οι υπόλοιποι δε συμφωνούν!
Ο Πάγκαλος είπε και το αμίμητο “μαζί τα φάγαμε” και οι υπόλοιποι της συμμορίας της συγκυβέρνησης δεν επαναλμβάνουν ακριβώς την ατάκα, λόγω χεσμεντέν φόβου, αλλά επαναλαμβάνουν το ίδιο με πιο… γλυκά λόγια, “με σως για να γλιστράει” που λέει κι η διαφήμιση…

Και για να μην ξαναχαρακτηριστώ με τα παραπάνω επίθετα, σας ρωτώ:
πώς χαρακτηρίζεται μια Κυβέρνηση που ομολογεί πως επιθυμεί τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας και πράττει βάσει αυτής της επιθυμίας της;

toixo-toixo.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *