Στο στόχαστρο της Τρόικας και το Άγιον Όρος…!

Έντονη ανησυχία στην Κυβέρνηση προκάλεσε η έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη του Αγίου Όρους, στην οποία εκτός από τους μόνιμους Αντιπροσώπους συμμετέχουν και οι Καθηγούμενοι των Ιερών Μονών.

Η έκτακτη Διπλή Ιερά Σύναξη είναι το ανώτατο διοικητικό όργανο του Αγίου Όρους, το οποίο όταν συνέρχεται εκτάκτως αποφασίζει για τα…..
μείζονα θέματα της Αθωνικής Πολιτείας. Αγιορείτες σχολιάζοντας στην «Romfea.gr» την έκτακτη σύγκληση της Διπλής Σύναξης, ανέφεραν: «Το ανώτατο αυτό όργανο είχε επίσης συγκληθεί εκτάκτως και στο παρελθόν, για να αντιμετωπίσει την Χιτλερική παρουσία στο Άγιον Όρος και όχι μόνο…»
Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο δημοσίευμα οι σχέσεις Αγίου Όρους και Πολιτείας, περνούν ίσως την δυσκολότερη περίοδο στην νεότερη ιστορία.
Το Αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους Αγκάθι στις σχέσεις είναι η προσπάθεια παραβίασης του Συντάγματος, καθώς και του Καταστατικού Χάρτη του Αγίου Όρους.
Επίσης καταπατώνται οι Διεθνείς συμβάσεις της εισδοχής της Ελλάδας, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως το θέμα της μη υποχρέωσης προς καταβολή Φ.Π.Α από τα Αγιορείτικα καθιδρύματα.
Η Κυβέρνηση με αντισυνταγματικό νόμο προσπαθεί να παρέμβει στην ρύθμιση Τελωνειακών και Φορολογικών ασυδοσιών, οι οποίες από το 1926 ουδέποτε παραβιάστηκαν παρόλο τις δύσκολες ιστορικές συγκυρίες.
Με έμμεσο τρόπο το Κράτος δεν αναγνωρίζει τις προσπάθειες αναστήλωσης, συντήρησης και προσφοράς του Αγίου Όρους στο σύγχρονο άνθρωπο και τον Ελληνορθόδοξο Πολιτισμό.
Το υποτιθέμενο σκάνδαλο Βατοπαιδίου Αμέτρητες τηλεοπτικές ώρες, τόνοι χαρτιού και πολύ φαιά ουσία καταναλώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια, για να πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι το Άγιον Όρος νοσεί.
Προκειμένου να χτυπήσουν τους θεσμούς της Αθωνικής Πολιτείας, δημιούργησαν προκάτ σχέδιο σκανδαλολογίας με μαύρο χρήμα, χρηματισμούς και ανταλλαγές. Οι έρευνες των εξεταστικών και προανακριτών επιτροπών ολοκληρώθηκαν, (σ.σ. κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν, από την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους) και η έρευνα απέδειξε το ανυπόστατο των συκοφαντιών.
Πουθενά δεν βρέθηκε κακή διαχείριση, αλλά αντιθέτως αυτό που δημιούργησε έκπληξη είναι η χρηστή διαχείριση από πλευρά των Αγιορειτών, που το επιτυγχάνουν από την προσωπική διαρκή θυσία.
Παράδειγμα οι λογαριασμοί της Μονής Βατοπαιδίου μέχρι και τώρα παραμένουν κλειστοί, δίχως να υπάρχει καμία νόμιμη αιτιολογία, θέλοντας έτσι να προκαλέσουν μαρασμό.
Πάντως νομικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν παρανοϊκή την παρέμβαση της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος και χρηματοδότησης τρομοκρατίας, στην υπόθεση αυτή.
Να υπενθυμίσουμε, ότι παραπέμφθηκαν υπουργοί με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, κατηγορία για την οποία τελικά αθωώθηκαν όλοι… Απομένει τώρα να μας πουν, πότε το Άγιον Όρος και η Μονή Βατοπαιδίου χρηματοδότησαν τρομοκράτες! Μάλλον μιλούν για το 1821…
Όσο για τις φωνές εκείνες που θέλουν να περάσουν το μήνυμα, ότι η Εκκλησία και το Άγιον Όρος πληρώνει την υπόθεση Βατοπαιδίου, ας ρωτήσουν καλύτερα την Τρόικα και τους γύρω από αυτήν…

Θα επανέλθουμε..

http://tosokaki.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΩΡΗ ΚΑΤΣΙΚΑ 9.42
    ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ
    ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΚΑΤΣΙΚΑ
    ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
    ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΓΚΕΓΚΕ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΩΡΗ ΑΘΕΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ
    ΟΥΣΤ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    9/27 ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΠΟ 8/47 ΠΡΟΣ 9/04
    ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑ;ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΖΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ Ε; ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΔΙ ΟΤΙ Η ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΚΙ ΕΠΕΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΥΠΝΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 8/58 ΚΑΙ 9/00, ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΣΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΚΕΓΚΕ;ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ…ΓΙΔΙΑ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ… ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ VOMOLOXIUS XAΘHKES…ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΥΡΙΖΕΣ ΠΑΛΙΑΝΩΜΑΛΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΑ…ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ!!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΡΕ ΒΛΗΜΑ 9,04 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΝΔΙΑΝΟΥ??? ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΟΠΟΣ….ΣΤΟΚΕ!!!!ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ………ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!!!!!!

    Reply
  7. 102

    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΑΣΥΔΩΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ.

    Reply
  8. vomoloxius

    8,47 Μαζι σου!!!Είναι οί πραγματικοί εχθροί τής Ελλάδας,είναι οι απόλυτοι εκφραστές τού τίποτα!!Αγρια φορολογία, επιστροφή τής εκλλησιαστικης περιουσίας στό λαό. Τίς [ιερές] νεκροκεφαλές ας τίς κρατήσουν νά τίς κάνουν ανθοδοχεία

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΜΑΛΑΚΑ 8.47 ΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΛΕΦΤΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΕ ΖΩΟ
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΙΝΔΙΑΝΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΗΝ ΕΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ
    ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΘΕΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
    ΟΥΣΤ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    8:47
    Βρωμοκουμούνα είσαι ή μαλακομουσουλμάνος ρε παπάρα;Για Έλληνα δε σε κόβω, για «αδελφή» ναι.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΕΝΩ ΤΟ Κ.Ι.Σ 8:47 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΡΑΧΜΗ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΧΕΙ (ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟ)ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΥ …..

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΙΝΔΙΑΝΟΣ

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ 8,47..

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΔΙΑΛΗΣΤΕ ΤΑ ..

    ΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ..

    ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ..

    ΣΕ ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ..

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΤΙΟ ΘΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ..

    ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΕΣ..

    ΔΡΟΜΟ ΟΛΑ..

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΑΡΚΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ..

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΒΑΡΑΤΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ!ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ!ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ!!!ΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ…ΧΘΕΣ,ΟΧΙ ΤΩΡΑ!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜHΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ…
    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΤΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ .
    ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΥΦΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ , ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.
    Η «ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΘΑΡΣΗ».
    ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΤΟΥΣ «ΝΕΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ».

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ…
    ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟ , ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ , ΙΣΤΟΡΙΚΟ , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΛΑΕ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ , ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *