Γιατί τα γερμανικά ΜΜΕ δεν χυδαιολογούν και εναντίον της Ιρλανδίας;


ΓΙΑΤΙ ( ; ) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ¨Μ.Μ.Ε.¨ -ΔΕΝ- ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΥΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ¨ (;) – ΠΟΥ ¨ΤΡΩΝΕ¨ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ¨ΤΙΜΙΑ¨ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑΝ Κ Α Ι ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ;
Για την περίεργη , αλλά και αποκαλυπτική αυτή συμπεριφορά του …….
Γερμανικού ιμπεριαλισμού ( και όχι του ¨γερμανικού εγωισμού¨ όπως γράφουν ¨προσεκτικά¨ οι αστοί ανταγωνιστές τους ) έγραψε εκτενές άρθρο η ¨Tageszeitung” ( άλλο ένα του κώλου τα εννιάμερα πρώην ¨αριστερίστικο¨, όπως η “Liberation” , δημοσιογραφικό πρακτορείο του Νεοταξίτικου Αμερικανογερμαρμανικού ¨πολυπολιτισμού¨ – multikulti – το οποίο έχει διαπρέψει τα τελευταία 20 χρόνια στην Ανθελληνική προπαγάνδα και υπέρ του βομβαρδισμού της πρώην Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας , που ¨παίζει ¨δημοκρατικά¨ σε επίπεδο ¨πρασίνων¨ αλά Τρεμόπουλος και σία ) .
http://www.taz.de/uploads/hp_taz_img/full/irland_euro_griechen_jupppia.20101125-17.jpg
Το άρθρο αυτό θέτει πραγματικά ερωτήματα για την ¨γερμανική αντίφαση¨ στην διαφορετική αντιμετώπιση Ελλάδας-Ιρλανδίας , όμως δεν τολμά να δώσει την απάντηση για τις πραγματικές αιτίες :
Σε αντίθεση με τους ¨Βαλκάνιους¨( Έλληνες και Σέρβους ) που πολέμησαν από τον 1ο Π.Π. τα σχέδια του Γερμανικού ιμπεριαλισμού , σε αντίθεση με τις χώρες που δήωσε και λήστεψε στα Βαλκάνια δύο φορές , ο δίκαιος Εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας των Ιρλανδών κατά του Αγγλικού ιμπεριαλισμού ( ¨ανταγωνιστή του γερμανικού¨ ) είχε πάντα την ¨συμπάθεια¨ των Γερμανών.
Το ίδιο και αντίστροφα. Το εύλογο μίσος κατά των Εγγλέζων τους οδήγησε ακόμα και σε μια ¨ευμενή ουδετερότητα¨ υπέρ της Χιτλερικής-Ναζιστικής Γερμανίας.
Το ίδιο συνέβη και με το Περονικό Αντιαμερικανικό Κίνημα της Αργεντινής στην διάρκεια του Β΄Π.Π. Το ίδιο συνέβη μάλιστα και από ¨Τροτσκίζουσες Αριστερές Δυνάμεις¨ στην Κεϋλάνη την ίδια περίοδο ( είχαν περισσότερη συμπάθεια και ανοχή απέναντι στους Ναζί παρά στους Εγγλέζους ιμπεριαλιστές που ασκούσαν άμεση κατοχή στην Ινδοκίνα.). Είναι από τα περίεργα και εν μέρη ¨κατανοητά¨ γεγονότα της ιστορίας.
Η Δημοκρατία της Ιρλανδίας είναι η μόνη χώρα που έστειλε ¨συλλυπητήριο τηλεγράφημα στο Ράιχ για τον θάνατο- ¨απώλεια¨ – του Χίτλερ. Επίσης Ιρλανδοί των ΗΠΑ συνεργαζόντουσαν με φιλοναζιστικούς κύκλους Γερμανών ¨ομογενών¨.
Μεταξύ 1945 – 1952 καμία ποδοσφαιρική ομάδα του κόσμου δεν δεχόταν να παίξει με αντίστοιχη γερμανική. Οι μόνες που το έκαναν ήταν Ιρλανδικές .
Αντίθετα εμείς οι Βαλκάνιοι ζητάμε , από τους ¨τίμια εργαζόμενους Γερμανούς¨, ¨Πολεμικές Αποζημιώσεις¨ για τα εγκλήματα και τις ληστείες που διέπραξαν στις χώρες μας μόλις πριν 60 χρόνια , τόσο ¨ρατσιστές¨ είμαστε!
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ¨PLEITE-GRIECHEN¨ – χρεοκοπημένους – απατεώνες Έλληνες που κλέβουμε το ¨Δημόσιο¨ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ¨ΧΡΙΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ¨ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ .

ANTINEWS

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Οι Γερμανοι με το κακο που κανανε στον πολεμο στη χωρα μας, επρεπε να μας τα χαρισουν. Οχι να μας βριζουν κι απο πανω οι κοπριτες, που καψανε και εκτελεσανε τη μιση Ελλαδα. Ειναι προκατειλημενοι εναντιον μας και τους ενοχλει πολυ το ενδοξο και πλουσιο παρελθον μας. Οι Γερμανικες τραπεζες ειναι οι αρχιτοκογλυφοι.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ 11.41
    ΤΑ 80ΔΙΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΙΣΑΝ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΙ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑΠΑΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ/
    ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ….
    Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΧΕΙ….
    ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ 80 ΔΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ
    ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ …

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *