Και είχαμε μια φαγούρα… Λοβέρδος: Θέλω και θα είμαι υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι θέλει και θα είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

«Βγάλαμε συνέδρους, άρα η τυπική προϋπόθεση για να είναι ένας υποψήφιος πρόεδρος έχει πια υπάρξει. Από την αίσθηση που έχω, γιατί πρέπει πάντα να ξέρεις για τι μιλάς, εγώ και θέλω να το κάνω αυτό, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα είμαι. Από την έννοια της ανάδειξης συνέδρων», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στη σημερινή εικόνα της κεντροαριστεράς πρώην υπουργός σημείωσε: «Η κεντροαριστερά είναι πολυδιασπασμένη. Οταν κάναμε Ευρωεκλογές είχε έρθει εδώ ο Μάρτιν Σουλτς και είχε πει ότι η κεντροδεξιά είναι ενωμένη, αλλά εμείς σε όλη την Ευρώπη είμαστε πολυδιασπασμένη. Κοιτάξτε τώρα την επαλήθευση στην Ελλάδα. Ο Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στηρίζουν Ν.Δ. σε εμάς ο Παπανδρέου έχει κάνει άλλο κόμμα και ο Σημίτης δεν είναι και πολύ φιλικός. Είναι μία κακή κατάσταση. Αν εξαιρέσει κανείς αυτούς που πέρασαν με κόκκινο και προκάλεσαν θανατηφόρο ατύχημα, γιατί μπορεί να περάσεις με κόκκινο και να μην χτυπήσεις κανέναν να έχεις τύχη».

Στο ερώτημα αν ο Γιώργος Παπανδρέου συγκαταλέγεται σε αυτούς που πέρασαν με κόκκινο και προκάλεσαν θανατηφόρο ατύχημα ο κ. Λοβέρδος απάντησε: «Το πέρασε ναι. Το πέρασε με κόκκινο και είχε και ατύχημα. Χάσαμε την τρίτη θέση. Τώρα περιμένουμε στην εξεταστική επιτροπή να μιλήσει η Χρυσή Αυγή για να μιλήσουμε μετά εμείς έβδομοι. Φανταστείτε διερευνητικές εντολές, με την Χρυσή Αυγή να παραλαμβάνει διερευνητική εντολή. Τέλος πάντων, αυτά έγιναν. Εμείς πήραμε μία απόφαση να πάμε με τον κόσμο που μας στήριξε να απευθυνθούμε στον κόσμο που στήριξε τον κ. Παπανδρέου, αλλά όχι στα 3-4 στελέχη που έπαιξαν πρωτεύοντα ρόλο στη διάσπαση. Αυτή είναι η απόφαση που πήραμε ομόφωνα πριν από περίπου 2,5 μήνες».

ΠΗΓΗ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *