Χαρακόπουλος: Τελευταία ευκαιρία για τη χώρα

Χαρακόπουλος: Τελευταία ευκαιρία για τη χώραΩς «τελευταία ευκαιρία για τη χώρα», παρουσίασε την παρούσα φάση για την Ελλάδα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, λίγες μόνο ώρες πριν …..
τις κρίσιμες διαβουλεύσεις του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Eurogroup και ακολούθως με τους Μέρκελ και Ολάντ.

Το στοίχημα είναι η Ελλάδα να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των εταίρων της, προκειμένου να θέσει σε επόμενο στάδιο το ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου, έτσι ώστε το πρόγραμμα να μπορέσει να καταστεί βιώσιμο, επεσήμανε σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ ο Μ. Χαρακόπουλος και κάλεσε όλους τους βουλευτές «να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που μοιάζει ως τελευταία ευκαιρία για τη χώρα».

Όπως είπε, δεν είναι ζήτημα προσωπικής πολιτικής επιβίωσης, αλλά της χώρας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι είναι «συνεπής στην ανευθυνότητα με την οποία πολιτεύεται» ενώ έκανε λόγο για «λογική της μπλόφας» όσον αφορά στο «χαρτί της χρεοκοπίας ως απειλή προς τους εταίρους».

Σε περίπτωση χρεοκοπίας, σημείωσε, δεν υπάρχει περίπτωση να ζούμε καλύτερα σε μια Ελλάδα η οποία δεν έχει καν τροφική αυτάρκεια. «Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε σκηνές με δελτία αγοράς κρέατος, με ουρές για να πάρει κανείς κρέας;», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: 24h.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *