Βγήκαν τα (γαλάζια) μαχαίρια στον Πειραιά!

ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΟΓΙΣΤΕς ΔΑΠΑΝΕΣ??
Δεν προλάβαμε να γράψουμε προχθές για το μακελειό που έγινε προχθές στην κοπή της πίτας στα Μανιάτικα, όταν ο Πρόεδρος της εκεί τοπικήςτης ΝΔ και κομματάρχης ενός εκ των υποψηφίων,του κ.Κατσαφάδου, δεν προσεφώνησε τον κ.Μαντούβαλο ως παριστάμενο στην …..
εκδήλωση!

–Κάτσε κάτω και μη μιλάς,του είπε ο Πρόεδρος της τοπικής,δεν δικαιούσαι να μιλάς!
Και έγινε ο μικρός χαμός!Ούτε η πίτα κόπηκε,ούτε οι παριστάμενοι υποψήφιοι πρόλαβαν να μιλήσουν στα μέλη της τοπικής και η εκδήλωση διαλύθηκε και βγήκαν τα μαχαίρια!

Να πούμε οτι ο εν λόγω πρόεδρος της τοπικής και κομματάρχης,ήταν μέχρι πρότινος κομματάρχης και δεξιός βραχίονας του κ.Μιχαλολιάκου,ο οποίος ως γνωστόν βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια, σε μεγάλη κόντρα με τον κ.Μαντούβαλο.

Από την ώρα εκείνη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kentrinews.gr, ο Πειραιάς ζεί στον αστερισμό μιας ακατάσχετης φλυαρίας,η οποία δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο!

Τι για εξωσυζυγικές σχέσεις μιλάνε,μεταξύ της θυγατέρας ισχυρού κομματικού παράγοντα της ΝΔ και ενός φιλόδοξου και αδίστακτου υποψηφίου,ο οποίος στην προσπάθειά του να εκλεγεί βουλευτής,δε δίστασε,να διαλύσει μία οικογένεια!

Στην περίπτωσή του,ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Τι για αλόγιστες και υπερβολικές δαπάνες του συγκεκριμένου υποψηφίου,ο οποίος είναι υιός δημοσίου υπαλλήλου και η δική του εργασιακή ενασχόληση,δεν δικαιολογεί αυτά τα έξοδα,τα οποία έχουν αφήσει άφωνους τους υπόλοιπους υποψηφίους!

Κάθε βράδυ τραπεζώματα προς κομματικούς του φίλους,τα οποία πληρώνει ο ίδιος!

Πού βρήκε τόσο χρήμα ο συγκεκριμένος υποψήφιος και το ξοδεύει χωρίς φειδώ και χωρίς καμία αναστολή?

Τα μαχαίρια έχουν βγεί στον Πειραιά και μαχαιρώνουν χωρίς έλεος!
Αυτά που διαδίδονται από στόμα σε στόμα είναι από αυτά που δεν γράφονται…
Ενα είναι βέβαιο…Αυτή τη φορά το μακελειό στα Μανιάτικα,θα καθαρίσει τον Πειραιά από την κόπρο του Αυγείου που τον ταλαιπωρεί δεκαετίες!

Ευνοημένοι από την κόντρα αυτή βγαίνουν πρωτίστως ο Αν.Υπ.Παιδείας κ.Κων.Αρβανιτόπουλος που αποτελεί και την προσωπική επιλογή του Προέδρου της ΝΔ κ.Σαμαρά, αλλά και ο έτερος υποψήφιοςκ. Σπυρίδων Σπυρίδωνος,ο οποίος παρουσιάζει μία μεγάλη δυναμική στα νησιά και στην περιφέρεια της Α Πειραιώς.

http://www.kentrinews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *