Δυο Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία στη Μυτιλήνη

Δυο Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία στη Μυτιλήνη

Σύλληψη 48χρονου ημεδαπού στη Μυτιλήνη, για πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθη, χθες (19-02-2013) το βράδυ στη Μυτιλήνη, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης…

ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 48χρονου, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

Δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Διάφορα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης (φορητοί σκληροί δίσκοι, USB sticks, κάρτες μνήμης)
Επτά (7) ψηφιακοί οπτικοακουστικοί δίσκοι (CD)
Μεγάλος αριθμός εκτυπωμένων φωτογραφιών, οι οποίες απεικόνιζαν πορνογραφικό υλικό ανηλίκων
Μία (1) πλαστική συσκευασία, η οποία περιείχε υπολείμματα κάνναβης
Από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στα παραπάνω ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αρχείων με «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο συλληφθείς οδηγηθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού στη Μυτιλήνη, για πορνογραφία ανηλίκων

Συνελήφθη, χθες (16-02-2013) το μεσημέρι στη Μυτιλήνη, μετά από μεθοδευμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 34χρονου, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:

Τρεις (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές
Διάφορα φορητά ψηφιακά μέσα αποθήκευσης (σκληροί δίσκοι, USB sticks)
Πλήθος ψηφιακών οπτικοακουστικών δίσκων (cd, dvd)
Πέντε (5) τραπεζικές κάρτες
Από την επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στα παραπάνω ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός αρχείων με «σκληρό» υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. http://www.plomarinews.gr/?p=12474

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *