Ραχήλ Μακρή για ΑΝ.ΕΛ.: Είναι ύποπτοι, κάτι δεν πάει καλά

Για τη διαγραφή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την πιθανή μετακίνησή της σε άλλο κόμμα μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Ραχήλ Μακρή.

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής χαρακτήρισε ύποπτη τη διαγραφή της και κατήγγειλε τους Ανεξάρτητους Έλληνες για μεταστροφή στο ζήτημα της προεδρικής εκλογής αλλά και για παρασκηνιακές συνομιλίες στελεχών των ΑΝΕΛ με την κυβέρνηση.

«Το αποδέχθηκαν και το παραδέχθηκαν χθες γιατί με διέγραψαν και δεν έχουν αιτιολογία για τη διαγραφή μου, άρα είναι ύποπτοι. Όλες οι δηλώσεις τους δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε η ανεξάρτητη βουλευτής μιλώντας στον ANT1, επαναλαμβάνοντας την ευχήτης για «καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί» .

Εγώ παραμένω βουλευτής της Κοζάνης” είπε απαντώντας στην ερώτηση εάν είναι έτοιμη να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ. “θα συνεχίσω να κάνω το καθήκον μου, αυτά είναι σενάρια δικά τους, τα έλεγε ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. με διαρροές στα μέσα ενημέρωσης. Θα το δω πολιτικά, δέχομαι μηνύματα από τη βάση που μου λένε ότι είναι κοντά μου οι πολίτες”.

«Δεν θα ψηφίσω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν θα συνεργαστώ με κανένα κόμμα όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν το μνημόνιο και τα μέτρα» είπε σε ό,τι αφορά πιθανές συνεργασίες της εντός του κοινοβουλίου.

Τέλος σχολιάζοντας την κόντρα της με τον Πέτρο Τατσόπουλο είπε χαρακτηριστικά, «ο κ. Τατσόπουλος ονειρεύεται γάμους και χαρές για να δώσει προίκα στα Ποτάμια και στις Ελιές».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *