ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ!!!!

Τελικα τι ηταν καλυτερο?Το οτι δεν πηγες να ψηφισεις,το οτι εριξες ακυρο η το οτι συμμετειχες στη γιορτη και τους βλεπεις τωρα και λιγο φοβισμενους,να λενε κατι μισολογα για ανοδο της αριστερας,γιατι οσο και να…..
προσπαθουν να το πνιξουν ειναι εκει μπροστα τους και δεν θαβεται ευκολα.

Δυσκολο βημα η ψηφος η αριστερη για καποιον που ειναι αμαθος,ομως ελα που κατι αρχιζει να κουνιεται,παρολο τον πολεμο τον λυσσαλεο απο τα ΜΜΕ των δυναστων μας.
Τους ετσουξε,δειτε τα μουτρα τους στα Καναλια τους,ας χαμογελασουμε και εμεις λιγο.
Και το βασικοτερο,ας δωσουμε και συνεχεια,ας τους κανουμε μεγαλυτερα χουνερια,τους εκατσε βαρια η καλπη και ας το παιζουν ψυχραιμοι.

ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!

sfendoniblogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ
    ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ….
    ΑΠΕΙΧΑ ΚΑΙ Θ ΑΠΕΧΩ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Προσωπικα πηγα και ψηφισα , το εκανα επειδη εχω γνωμη και ειπα οτι θα το ριξω εκει που πιστευω οτι θα αξιζει…..

    Εκανα λαθος ….. , δεν επρεπε να παω ….

    Η Αποχη τους εχει ΦΟΒΙΣΕΙ προσεχτε!! δεν τους εχει κανει κατι αλλο , απλα πρεπει να αρχισουν και να σκεφτονται τι θα γινει εαν το ποσοστο της αποχης κατεβει σε πορεια στην ελλαδα γενικα ο καθενας στον νομο του …

    Αυτη την φορα λοιπον δεν θα παω να ψηφισω , θα ειμαι και εγω στο ποσοστο της Αποχης και ελπιζω να ειναι μεγαλυτερο. 60-70% τοτε πραγματικα θα πρεπει να κατεβουμε ολοι και να διαδηλωσουμε κατα του ΔΝΤ και κατα ολων οσων μας εχουν κανει την ζωη δυσκολη.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΔΝΤ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
    ΔΝΤ
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ
    ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΨΙΝΑΚΗΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ!!!!!!!!!ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?????
    ΕΜΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ Η ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ,Η ΑΠΟΧΗ ΛΟΓΩ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ.
    ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΚΡΗΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ.ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ???/
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ??????

    ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ????
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ)ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΄Οντως κάτι αρχίζει να κουνιέται, κι είναι ευχάριστο αυτό, όμως η φωτογραφία που έχετε βάλει είναι επιεικώς απαράδεκτη. Θα πρότεινα να την αντικαταστήσετε.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    αστα να πανε φιλε.. και ποιον να εμπιστευτουμε δεν ξερουμε.. Ελλας Α.Ε μας εχουν κανει που αλλαζει προεδρο…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ!
    ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΟΦΡΑΠΕΔΑΤΟΙ,ΟΙ ΤΑΒΛΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΦΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ..
    ΓΚΕ ΚΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    1. Το ΠΑΣΟΚ, από τα 3.094.000 ψήφους (που πήρε πέρυσι), έχασε μέσα σε ένα χρόνο, 1.244.000 υποστηρικτές του, δηλαδή το 40 % της δύναμής του !!!

    2. Η ΝΔ, από τα 2.358.000 ψήφους (που πήρε πέρυσι), έχασε μέσα σε ένα χρόνο, 608.000 υποστηρικτές της, δηλαδή το 26 % τής , ήδη, τσεκουρεμένης πέρυσι, δύναμής της, χωρίς να έχει καμία απώλεια από κυβερνητική εξουσία!!! Αλήθεια, ο κ. Σαμαράς, αντί να κλαίει και να οδύρεται, θριαμβολογεί; Επειδή έχασε λιγότερους υποστηρικτές και πλησίασε το βυθιζόμενο ΠΑΣΟΚ; Δηλαδή, αν αύριο μείνουν στην Ελλάδα όλο κι όλο 1500 οπαδοί του δικομματισμού και η ΝΔ έχει τους 1000, ο κ. Σαμαράς θα κάνει πάρτυ , γιατί θα περνάει το ΠΑΣΟΚ κατά 50 % ::::

    3. Η χώρα κυβερνάται από ένα κόμμα που σήμερα, κατά την πλέον επίσημη καταγραφή της λαϊκής ετυμηγορίας, το εμπιστεύεται μόνο το 19,2 % του Ελληνικού λαού. (Πήρε 1.850.000 ψήφους, από τους 9.620.000 του συνόλου των εκλογέων). Αλήθεια, τι περίμενε να «συναθροίσει» ο ΓΑΠ για να «πάει σε εκλογές»;;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *