Φρουτάκια, φτώχεια και ξεφτίλα

Το γράφει ωραία ο Στάθης στη στήλη του.

Giannis M.

“Από τη μια η κυβέρνηση ξεπουλάει ακόμα και τα λαχεία, εθνικό και λαϊκό, από την άλλη όμως συνεταιρίζεται με την Intralot, ώστε από κοινού με τον ΟΠΑΠ να γεμίσουν τον τόπο «φρουτάκια»! Ιδού μια αγαστή συνεργασία κρατικού και ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να…..
ξεπουπουλιάζουν από κοινού συνταξιούχους, γριούλες, αρρωστάκια και παιδάκια. Εύγε! Μπορεί να μην είναι παραγωγικό, αλλά είναι νόμιμο.”

Ξέχασε να προσθέσει ανέργους και απελπισμένους γιατί ουσιαστικά όλοι είναι στόχοι. Η μήπως δεν έχουν κάνει τις αναλύσεις τους για να δουν πόσα θα ρουφήξουν από αυτή την καταβόθρα. Όλοι είναι πελάτες στη νέα αγορά που δημιουργείται.

Είναι ευτυχές γεγονός ότι έχουμε τους σοφούς του ΔΝΤ να υπαγορεύουν τα σωστά μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας. Άλλες χώρες δεν έχουν αυτή την τύχη όπως για παράδειγμα η Κύπρος. Όταν εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να φέρουμε τον σωτήριο για την οικονομία τζόγο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι Κύπριοι παλεύουν να τον αποκλείσουν. Λένε μάλιστα ότι θα τα καταφέρουν παρά τις αντιδράσεις της Μάλτας και της Αγγλίας που δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν τους Κύπριους τζογαδόρους.

Θα είναι χαζοί αυτοί οι Κύπριοι που αρνούνται να χρησιμοποιήσουν ένα τόσο δυνατό εργαλείο για την ανάπτυξη της οικονομίας τους. Εμείς που είμαστε έξυπνοι θα νομιμοποιήσουμε, θα φορολογήσουμε και θα γεμίσουμε τα ταμεία φρουτοευρώ.

Το μόνο ερώτημα είναι ποια τα ταμία θα γεμίσουμε και ποιες τσέπες θα αδειάσουν. Το απάντησε το ερώτημα ο Στάθης.

“Τι να έχει προσφέρει ένας σκοτωμένος ήρωας πιλότος, ας πούμε, σε σύγκριση με ένα «φρουτάκι», που προσφέρει τζόγο για τα αρρωστάκια και παράγει κέρδη για τα κοράκια;”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *