Η αληθινή ερμηνεία της αποχής, του λευκού και του ακύρου.

Η κυβέρνηση είναι παράνομη “ζώντας” με μπλόφες

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου 
Το πολιτικό σύστημα πανικοβλήθηκε. Οι φορείς του ψελλίζουν έωλες θεωρίες και προφανείς ανοησίες, προσπαθώντας να εντάξουν την πρωτόφαντη αποχή στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στο δικό τους κόμμα ο καθένας. Άλλοι εμφανώς….
και άλλοι υπούλως κάνοντας πολιτικές αλχημείες.
Ψεύδονται ασυστόλως μυρικάζοντας ότι “πήραμε το μήνυμα” και ψελλίζουν ότι θα το “μελετήσουμε”1
Το υπέροχο εκκωφαντικό μήνυμα είναι σαφέστατο: Το 40% της αποχής, το 5% των λευκών και το 5% του “ακύρου”, τους είπε:
Σας σιχαινόμαστε όλους τους εναλλασσόμενους εξουσιαστές και αγνοούμε τους άλλους που τους θεωρούμε νεροκουβαλητές του διεφθαρμένου συστήματος.
Είστε σάπιοι. Ευθύνεστε για το σημερινό κατάντημα της Ελλάδας. Αυτά τα είπαμε και τα αναρτήσαμε στις ιστοσελίδες προεκλογικά. Ο ωμός εκβιασμός του μπλοφατζή-παπατζή δεν έπιασε και συνεχίζει να “κυβερνά” βαριά τραυματισμένος. Θέλει να παραιτηθεί αλλά δεν τον αφήνουν οι τοκογλύφοι.
Θέλουν να πάρουν ό,τι απέμεινε από τον ορυκτό και θαλάσσιο πλούτο της δύσμοιρης πατρίδας. Θέλουν να βάλει και άλλες υπογραφές για την εκποίηση των εθνικών μας θεμάτων.
Το 50% των Ελλήνων, δηλαδή ο ένας στους δύο αρνήθηκαν να ενσωματωθούν στο σύστημα της σήψης που πνέει τα λοίσθια. Το αποδοκίμασαν. Το 50% της αποχής μαζί με το αντιμνημονιακό μπλοκ, αποτελούν τη συντριπτική αντικυβερνητική πλειοψηφία. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ και “βιώνει” τον επιθανάτιο ρόγχο της.
Ερωτάται ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Τι θα κάνει, θα παριστάνει τον Πρόεδρο σε μια τέτοια Ελλάδα;
Έλληνες και Ελληνίδες! ΕΜΠΡΟΣ για την εθνοσωτήρια αποχή του 60% και του 15% λευκού και άκυρου! Αφήστε τις οικογένειές τους και τα κάθε λογής λαμόγια να τους ψηφίσουν.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

13 Comments

  1. Ανώνυμος

    οτι θελουν να το παρουν θα το παρουν κι αυτο το επιτρεψατε κι εσεις ηλιθοι με την αποχη σας … αυτο το μηνυμα στειλατε – γαμηστε μας χωρις σαλιο- αδιαφορουμε και απεχουμε … παρανομη ξεπαρανομη τον πουτσο θα στον ριξει αυριο καραμαλακα Ελληνα

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Πραγματικά με την αποχή που είχαμε έχουν τρελαθεί τους κλάσαμε τα αρχιδια!! Ο Ομπαμα αν και πλανητάρχης κυβερνά τον κόσμο με την αποχή των αμερικανών, το ποσοστό που ψηφίζει στην Αμερική δεν ξεπερνά το 45% ,το υπόλοιπο 55%απεχει.Για αυτό ο Ομπαμα ο Μπους και ο Κλίντον είχαν και έχουν μεγάλο πρόβλημα, η τόσο μεγάλη αποχή τους αναγκάζει να μην μπορούν να βομβαρδίσουν τους λαούς,οντος μεγάλο πρόβλημα η αποχή .Ο Παπανδρέου και Σαμαράς εχθες το βράδυ είχαν τρελαθεί από την φαγούρα, ειδικά ο Παπανδρέου από ότι κατάλαβα δεν θα πάρει αλλά χειρότερα μέτρα εναντίων του λαού και μη σου πω ότι θα διώξει και την τρόικα. Ε ρε πόσο μεγάλοι μαλακες είμαστε από Δευτέρα γυαλίστε και γρασάρετε καλά την κωλαρα σας θα τον φάτε και θα σας βγει από το στόμα, ειλικρινά δεν θα λυπηθώ κανένα το σύνθημα μας είναι όσο πιο βαθειά τόσο πιο καλά. Εδώ θα είμαι και θα σας βλέπω να κλαίγεστε και θα το ευχαριστιέμαι πολύ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    1. όλοι αυτοί που προπαγανδίζουν την αποχή ψηφίζουν.

    2. όποιος απέχει παραβιάζει το Σύνταγμα

    Reply
  4. Ανώνυμος

    σημασία δεν έχει ποίος κυβερνάει αυτή τη στιγμή, αλλά ποίος θέλεις εσύ να κυβερνήσει. με την αποχή δε εκφράζεις απάντηση σε αυτό το ερώτημα. απλά δίνεις δικαίωμα όπως και το εκμεταλλεύονται να ερμηνεύουν την απουσία σου ερήμην σου όπως τους βολεύει!!
    ρίξε λευκό αν θες να αποδείξεις ότι δεν τους γουστάρεις!! απλά να συμμετέχεις στη διαδικασία, και με ηρεμία και πολιτισμό να εκφράσεις τη σιωπή σου.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ ΖΩΟ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΧΗ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ Ο ΓΑΠ?
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΓΑΠ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    φίλε 11:17, το ξέρασμα δε το γλυτώνεις…τι από πίσω τι από μπρός….
    Μήπως σου κάθετε καλύτερα να ανέχεσαι να σου λένε ότι τους επιβεβαίωσες τη πολιτική με την αποχή σου;

    Reply
  7. ΠΡΟΣ ΖΩΑ

    Πραγματικά με την αποχή που είχαμε έχουν τρελαθεί τους κλάσαμε τα αρχιδια!! Ο Ομπαμα αν και πλανητάρχης κυβερνά τον κόσμο με την αποχή των αμερικανών, το ποσοστό που ψηφίζει στην Αμερική δεν ξεπερνά το 45% ,το υπόλοιπο 55%απεχει.Για αυτό ο Ομπαμα ο Μπους και ο Κλίντον είχαν και έχουν μεγάλο πρόβλημα, η τόσο μεγάλη αποχή τους αναγκάζει να μην μπορούν να βομβαρδίσουν τους λαούς,οντος μεγάλο πρόβλημα η αποχή .Ο Παπανδρέου και Σαμαράς εχθες το βράδυ είχαν τρελαθεί από την φαγούρα, ειδικά ο Παπανδρέου από ότι κατάλαβα δεν θα πάρει αλλά χειρότερα μέτρα εναντίων του λαού και μη σου πω ότι θα διώξει και την τρόικα. Ε ρε πόσο μεγάλοι μαλακες είμαστε από Δευτέρα γυαλίστε και γρασάρετε καλά την κωλαρα σας θα τον φάτε και θα σας βγει από το στόμα, ειλικρινά δεν θα λυπηθώ κανένα το σύνθημα μας είναι όσο πιο βαθειά τόσο πιο καλά. Εδώ θα είμαι και θα σας βλέπω να κλαίγεστε και θα το ευχαριστιέμαι πολύ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Προδότες όσοι προπαγανδίζουν την αποχή, με τη δικαιολογία τάχα ότι δε θέλουν να δώσουν τη ψήφο τους πουθενά. Μη τη δώσε τε ρε μαλάκες, ποίος σας υποχρέωσε; Να πάτε στο εκλογικό τμήμα ρε λαμόγια και να το ρίξετε λευκό!!! Όχι που βαριέστε να κουνηθήτε παλιομαλάκες από το καναπέ σας!! Να τσακιστήτε και να πάτε να ψηφίσετε λευκό από τη κάλπη, και όχι από το PC σας. Αλλιώς ο κάθε ένας θα ερμηνεύει τη μαλακία σας όπως του αρέσει…και οι παπανδρέηδες και οι Σαμαράδες θα μας γαμούν μια ζωή!!!! Αει στα τσακίδια μαλάκες !!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *