Ξεφτίλα κάνει σε άρθρο της η Γερμανική Ντι Βέλτ μέλος του υπουργικού συμβουλίου της Ελλάδας.

Σε άρθρο της η Γερμανική εφημερίδα Ντι Βελτ, αναφέρει ένα περιστατικό που έχει κάνει εντύπωση στα μέλη της Τρόικα, δεν ξεχνάει φυσικά να επισημάνει πως, δεν μπορούν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για την εργασία που κάνουν στην Ελλάδα, παρά μόνο, με την συνοδεία σωματοφυλάκων για την ….
ασφάλεια τους και την σωματική τους αδιαιρετότητα, που απειλείτε από το μένος του λαού εναντίων τους, την ώρα που αποφασίζουν για δις ευρώ.
Τα τρία μέλη της Τρόικα τρώνε συχνά σε μια ταβέρνα με το όνομα Κεντρικών και όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της κ. Νικόλαος Κουτούζης ποτέ το τραπέζι τους δεν έχει στοιχίσει πάνω από 40 ευρώ και συνήθως άφηναν στο τραπέζι ως φιλοδώρημα ένα με δύο κέρματα.
Μια μέρα έφαγε μαζί τους ένα μέλος του υπουργικού συμβουλίου και ο λογαριασμός έφτασε τα 750 ευρώ τον οποίο και ζήτησε να του στείλουν στο γραφείο του δίνοντας απλόχερα ως φιλοδώρημα 50 ευρώ.
Διαβάστε όλο το δημοσίευμα ΕΔΩ Με την επιφύλαξη μας αν είναι πραγματική ιστορία η ακόμα ένα μύθευμα τον Γερμανών για να δημιουργήσουν εντυπώσεις…

http://nyxtobaths.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *