Οικοδόμημα χωρίς βάση…

Ο Μιχάλης Χάλαρης, μέλος της κίνησης «Νέοι Μεταρρυθμιστές», δηλώνει -σχετικά με το εγχείρημα της αναγέννησης της κεντροαριστεράς ή όπως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτός ο χώρος πολιτικής έκφρασης μιας ευρείας κοινωνικής βάσης – ότι ο χώρος αυτός κατ’ αρχήν δεν ανήκει σε κανέναν, δεν….
είναι ιδιοκτησία κανενός.
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ, ενόψει της σημερινής εκδήλωσης στο Ακροπόλ, δηλώνει στο Neo, ότι για πολλά χρόνια ο χώρος αυτός εκφράστηκε κυρίως μέσα από μια μεγάλη παράταξη, που έδωσε νέα ώθηση στη χώρα, αλλά που διαχειρίστηκε σε πολλά σημεία λάθος την πλειοψηφική δύναμη που της έδωσε ο λαός. «Τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα δύναμη, μια δύναμη πολυφωνική και άρα πιο αντιπροσωπευτική» επισημαίνει και καταλήγει:
«Το μάθημά μας το πήραμε όλοι. Και όσοι έκαναν τα λάθη και όσοι τους παρακολουθήσαμε να τα κάνουν. Τώρα ήρθε η ώρα χωρίς ανάθεμα προσώπων, αλλά με ανάθεμα πρακτικών και αντιλήψεων να χτίσουμε μια φωνή που κυρίως θα έχει ακοή. Γιατί αν δεν μπορέσουμε να ακούσουμε τους πολίτες, ιδεολογικά ή μη ταυτόσημους, δεν θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε τίποτα. Οικοδόμημα χωρίς βάση δεν υπάρχει»…

http://thoureios.blogspot.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *