Ρατσιστική αντιμετώπιση Ελλήνων πολιτών από τη Δικαιοσύνη

Η Ελληνική Δικαιοσύνη για μια ακόμα φορά ενεργεί ακριβώς όπως τη συμβολίζουν,με μαντήλι στα μάτια και ζυγαριά!Μόνο που δεν είναι ακριβώς τυφλή,ώστε να μην κάνει διακρίσεις και η ζυγαριά της γέρνει γιατί λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.Αλλο βάρος έχουν οι Ελληνες πολίτες κι άλλο οι λαθρομετανάστες.Πρόκειται για ομάδες ανθρώπων που…..

έχουν αιτήματα και τα διεκδικούν κατασκηνώνοντας οι μεν νόμιμοι ιθαγενείς στην πλατεία Συντάγματος οι δε παράνομοι μετανάστες στα Προπύλαια.

Η είδηση είναι σημερινή από την Εισαγγελία Αθηνών και λέει:
“Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με τη διαδικασία του αυτοφώρου, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, για τους “σκηνίτες” στο Σύνταγμα.

Η εισαγγελέας, με αφορμή την παραμονή σκηνών και πανό στην πλατεία Συντάγματος, ζητά να ερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο και εφόσον κρίνεται απαραίτητο, να τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου με σχηματισμό δικογραφιών και σύλληψη των υπαιτίων.”

Κι ίσως κάποιοι να πουν πως πολύ άργησε,αυτό έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα!
Κι ίσως να συμφωνούσαμε αν μόλις δυο τρεις εκατοντάδες μέτρα πιο πέρα,μπροστά στα Προπύλαια στην Πανεπιστημίου,δεν υπήρχαν τα τσαντίρια των λαθρομεταναστών που ζητούν πολιτικό άσυλο κοντά δυο χρόνια τώρα.

Αυτούς τους “σκηνίτες”,ούτε η Δικαιοσύνη τους βλέπει,ούτε η Πανεπιστημιακή κοινότητα,ούτε ο Δήμος Αθηναίων,ούτε τα ευαίσθητα ΜΜΕ!Τους βλέπουν όμως κι αυτούς οι τουρίστες κι αυτές οι σκηνές χαλάνε το ίδιο την εικόνα της πρωτεύουσας. Βέβαια η απάντηση είναι έτοιμη,πρόκειται για χώρο του Πανεπιστημίου και συνεπώς είναι άσυλο!
Πλην όμως,όπως όλοι γνωρίζουμε,μιλάμε για υπαίθριο χώρο,για μια μεγάλη πλατεία απ’ όπου επίσης διέρχονται καθημερινά εκατομμύρια Ελληνες και ξένοι.

Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να βλέπουμε με διαφορετικό μάτι τους Ελληνες πολίτες και να κινούμε αυτόφωρη διαδικασία εναντίον τους γιατί κάνουν ό,τι ακριβώς και οι παράνομοι μετανάστες στα Προπύλαια.Απαράδεκτη και μονόπλευρη,ρατσιστική θα λέγαμε,αντιμετώπιση Ελλήνων πολιτών που εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και για ένα ακόμα λόγο.Δυστυχώς για τη Δικαιοσύνη έχουν προηγηθεί δημοσιεύματα κι εκπομπές συγκεκριμένων ΜΜΕ κι έτσι φαίνεται η ίδια να ακολουθεί υποκινούμενη από τις κραυγές των.
Η Δικαιοσύνη όμως οφείλει και να είναι και να φαίνεται ανεξάρτητη!
http://zeidoron.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *