Δεύτερη φορά το ίδιο λάθος… δεν είναι λάθος…

Τα ίδια μέτρα μας ανακοίνωσε όπως και πριν λίγους μήνες, ίδια συνταγή. Αφού η πρώτη δεν τους βγήκε, πως θα τους βγει η δεύτερη; Το ξέρουν πως πάλι μία από τα ίδια θα εισπράξουν… άντε να πάρουμε και τις 2 ακόμα δόσεις και μετά βλέπουμε.

Η μόνη νέα ιδέα είναι η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, καθαρό ξεπούλημα, αυτό σημαίνει πως ακόμα και το……
νερό θα το πληρώνουμε ανάλογα με τις ορέξεις του ιδιώτη επενδυτή. Ακόμα και τα διόδια, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τα νοσοκομεία θα έχουν ιδιώτες, δηλαδή νέα καρτέλ, δεν μας φτάνουν τα καρτέλ του γάλακτος, του σταριού, του κρέατος.
Καλά δεν βλέπουν τη έγινε στην Αργεντινή; Στον Ισημερινό; Ακριβώς τα ίδια λάθη έκαναν και εκεί μέχρι που τους πήρε ο διάολος.
Εντάξει αυτοί είναι προδότες, χαζοί ίσως, δεν είναι Έλληνες ίσως, πουλημένοι.
Οι δικαστές, οι πρυτάνεις, οι κάθε λογής επιστήμονες που ξέρουν ιστορία και μπορούν να τους ανακόψουν τι κάνουν; … Δεν μπορώ να πιστέψω πως όλοι, μα όλοι!! είναι δικοί τους, τα έχουν αρπάξει και δεν μιλούν. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν έχουμε όλοι την ίδια ευθύνη.
Εσείς κύριοι που ξέρετε πρέπει να βγείτε μπροστά και να πάρετε βήμα ( που δεν σας δίνετε εύκολα ) με άλλους τρόπους και να διδάξετε τον λαό, τουλάχιστον να τον προετοιμάσετε. Αν δεν το κάνετε τότε είστε μία από τα ίδια σαν αυτούς που μας κυβερνούν. Και θα πληρώσετε το ίδιο σαν αυτούς. Η ιστορία θα σας τα ξεπληρώσει όπως αδιακρίτως γίνετε στους αιώνες της ανθρωπότητας.

Μπορώ να γράφω για πάντα… ένα φάνηκε χτες… αυτοί δεν θέλουν να μας σώσουν, ίσως δεν μπορούν, ξανά μετά από 6 μήνες θα δουν τα ίδια αποτελέσματα. Τουλάχιστον όποιος μπορεί ας διαφοροποιηθεί μπας και ξυπνήσει ο λαός και τους ξαποστείλει από κει που ‘ρθαν.
ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ
Ο ΖΑΚΥΝΘΙΟΣ

αφιέρωση για όλους τους Έλληνες….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΕΛΛΗΝΕΣ !
  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *