Νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους στο στρατό των ΗΠΑ


Προωθείται με ψήφους 63 υπέρ και 33 από την αμερικάνικη γερουσία το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους στον αμερικανικό στρατό.
Νομοσχέδιο που προώθησε η αμερικανική Γερουσία θα επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους να υπηρετούν στο στρατό χωρίς να κρύβουν τις επιλογές τους.
Η αμερικανική Γερουσία προώθησε νομοσχέδιο που θα επιτρέψει στους ομοφυλόφιλους να υπηρετούν στο στρατό χωρίς να κρύβουν τις επιλογές τους.

Το νομοσχέδιο που προώθησαν το Σάββατο οι Γερουσιαστές, με ψήφους 63 υπέρ και 33 κατά, θα απαγορέψει την έως τώρα ισχύουσα πολιτική του “μην ρωτάς, μην λες”.
Η απαγόρευση εκτιμάται ότι θα είναι σίγουρη καθώς υποστηρίζεται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ο Μπαράκ Ομπάμα χαιρέτισε το ψήφισμα.
Οι επικριτές του νομοσχεδίου ισχυρίζονται από την άλλη ότι η αλλαγή αυτή θα πλήξει το φρόνημα των στρατιωτών, ιδιαίτερα εν καιρώ πολέμου.
Ο στρατός έχει απορρίψει περισσότερου ς από 13.000 στρατιώτες βάσει νόμου του 1993, που απαγορεύει στους ομοφυλόφιλους στο στρατό να αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

news247.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    Αυτο πρεπει να γινει και στην Ελλαδα ,να δειτε τοτε ποσοι στρατιωτικοι θα νιωσουν ελευθεροι..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Και ο Ελληνικός στρατός καλό είναι να το κάνει, άλλωστε ξέρετε πόσοι έχουν κάνει αυτή την επιλογή;;; Είναι δικαίωμα τους και μη μου το παίξετε αντρακλες όλοι εσείς, γιατί οι φαντασιώσεις και τα έργα σας άλλα δείχνουν!!!!!
    Κάνετ πως δεν ξέρετε τίποτα….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ολες τις μαλακιες οι αμερικανοι τις ψηφιζουν! αντε σειρα εχει ο ελληνικος στρατος!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ.
    ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *