ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΡΕΜΑΝΕ ΠΑΝΟ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ…ΟΥΤΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΟΥΤΕ…
 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥΣ….

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ….[ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ]…ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ…ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ…

http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

37 Comments

  1. Vasilis

    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
    ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!
    ΒΑΣΙΛΗΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΣΚΟΛΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΤΣΑΝΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΤΖΟΚΕΡ…ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ….ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ένα ΔΕΝ έχετε καταλάβει! Οι Νεο-Κρητικοί είναι άραβες στην καταγωγή (Χαλιφάτο της Κρήτης,8ος αιώνας μΧ). Αυτοί που μας έστειλαν είναι τα πρώτα ξαδέρφια τους και τίποτε άλλο. Δεν είναι τυχαίο που οι Νεο-Κρητικοί (aka άραβες επιδρομείς) θέλουν ανεξάρτητη Κρήτη ούτε είναι τυχαίο πως κάποιοι Νεο-Κρητικοί ιστορικοί προσπάθησαν να εμφανίσουν τους Ετεοκρήτες ως σημιτικό-αραβικό έθνος ενώ στην πραγματικότητα οι Ετεοκρήτες ήταν ανάμιξη πρωτοελληνικών και καρικών φύλων, και αυτό με βάση όχι μόνο την Ιστορία αλλά και την γενετική.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    εχουνε φαει το παραμυθι απο τους συριζαιους οι ξενοι και φτανουν στον πειραια σαν ροκσταρ ρε μλκ.ποσο φελλοι ειναι οι συριζαιοι ρε ελεος?και οχι τπτ αλλο θα την πληρωσουν τη νυφη οι ξενοι που παρ οτι δυστυχισμενοι βλεπουνε αυτους τους επαναστατες των Β.Π που τους υποστηριζουν και παιρνουν αερα(λογικο μεσα στη δυστυχια σου).θα το φανε το κεφαλι τους καμια ωρα και με ηθικους αυτουργους τα τρεντοσυριζοπουλα οι οποιοι μετα θα αρχισουν στανταρ την κλαψα και θα ζητησουν τα ρεστα.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    σκοτωστε ολους τους ξενους κατακτητες και τους αναρχοκομουνιστες συνεργατες τους!
    και μην μπλεκετε ασχετα θεματα μεταξυ τους…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΟΟΣΟΥΣΣΣ ΜΑΛΑΚΕΣ) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ.ΑΗΔΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΙΧΑΜΑ ΚΡΑΤΟΣ…ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΜΕΤΟ…ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΦΥΛΛΟ ΔΕ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ…ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΣΑΚΩΜΟ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΧΟΝΟΙΑ …ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ…ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΣΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ .
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΗ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ!
    ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩΜΕ !
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩΜΕ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΡΙΚΝΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΦΙΚΑ !
    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ!
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ !
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ !
    ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    me kalipses apolita man… :μπραβο ρε νουμερα σας φταιει και ο καπετανιος του πλοιου τωρα εσας επρεπε να συλλαβουν για τις μαλακιες που γραφετε νουμερα κοττες :

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑ 127…ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ…ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΣ…..ΑΣΤΟ ΠΑΡΑΤΑΤΟ…ΤΡΑΒΑ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ελα ρε αντρακι δεν ειπα κατι για εσενα προσωπικα μην με κανεις και φοβαμαι αντε τωρα να δεις τατιανα και λαμπιρη

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΑΠΟ 118 ΝΑΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ.ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ????????ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΜΑ ΜΟΙΑΖΩ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ…ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ 113 ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΔΩ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ.ΛΑΓΕ.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    μπραβο ρε νουμερα σας φταιει και ο καπετανιος του πλοιου τωρα εσας επρεπε να συλλαβουν για τις μαλακιες που γραφετε νουμερα κοττες

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ…
    ΦΤΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΩΡΕ ΚΡΗΤΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ!
    ΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΩΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ;
    ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΩΡΕ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ, ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ [ΕΛΛΗΝΕΣ]ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΛΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΠΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΡΟΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗ Φ.Π.Α. ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΑΝΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ .Α!!ΝΑΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΦΥΛΑΚΗΣΗ ΚΙ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ300 ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΔΗΘΕΝ .

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Η ΜΙΣΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΡΟΥΦΙΝΟΙ.ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΣΤΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΙΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΡΙ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠ ΤΟ ΚΟΛΟΝΗΣΟ ΤΟΥΣ?

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Ποιός πλήρωσε το εισητήριο; Ποιός πλήρωσε τις κουβέρτες, τους υπνοσάκους, τα στρώματα. Αυτό είναι κάτι με το όποιο πρέπει να ασχοληθούν οι αρχές ασφαλλείας….

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Ε ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ.ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ…ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ…Α ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *