ΒΡΕ ΟΥΣΤ


Πάντως όταν η ψείρα χορτάσει στη μασχάλη βγαίνει στον γιακά. (και όχι στο γιλέκο)
Σας πείραξε όλους που σας την είπε ο Δασκαλόπουλος. Ενώ δεν είναι έτσι.
Δεν ντρέπεστε καθόλου;
Βρέ που φθάσαμε να συντασόμεθα με τις απόψεις μεγαλοκαρχαριών που εως τώρα κάναν πάρτυ με τους χρεοκοπημένους και τώρα τους ξεφωνίζουν. Και οι χρεοκοπημένοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να αποδείξουν ότι είναι χρεοκοπημένοι.
Μαιμουδιές με τον 15ο και 16ο, τον δίνουν ως επίδομα πλέον (με την στήριξη και της αριστεράς παρακαλώ), ούτε λόγος για 13ο και 14ο, ούτε λόγος ότι πριν μερικά χρόνια ήταν 800 και….
.

τους έκαναν 1.800. Μήπως μεγάλωσε ο κύκλος εργασιών της Βουλής τώρα που δώσανε το 1,500,000€ για το site της και χειαζόμαστε τόσους υπαλλήλους;
Δεν νομίζω αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι αφού χρεοκοπήσανε την Ολυμπιακή και τον ΟΣΕ δεν έχουν που να χώσουν τα δικά τους παιδιά.
Θέλουν να χρεοκοπήσουν και την Βουλή, δεν έχουν ίχνος αξιοπρέπειας και ενοχλούνται που τους είπε ο άλλος χρεοκοπημένους.
Όλες τους οι κινήσεις τους προς αυτή την κατεύθυνση οδηγούν, π.χ στον λογαριασμό της ΔΕΗ χρέωση υπέρ τελωνιακών, κοινό λέει πόρισμα θα βγάλουν τα δυο μεγάλα κόμματα στην εξεταστική για την Siemens, 100.000 € ξοδέψανε για να γιορτάσουν την 25η Μαρτίου στην Αμερική 8 κηφήνες, ο ένας με τις κουρτίνες η άλλη με τα σκέπαστρα, ο άλλος ανοίγει τα Τέμπη για να περάσει ο Άρης και εμείς όλοι οι υπόλοιποι να ταλαιπωρούμαστε, ο άλλος τα έβαλε με τα blogs και πόσα άλλα που συμβαίνουν υπογείως, ο καθένας κάνει την μ@@@@ία του και θέλουν να τους πιστέψουμε ότι δεν χρεοκοπήσανε. Βρε ούστ.
Αν σας έχει μείνει ελάχιστη αξιοπρέπεια τακτοποιήστε αυτά που μας πονάνε όλους από τις παραπάνω αποφάσεις σας και μετά φαγωθείτε με τους Δασκαλόπουλους, γιατί σ΄αυτούς τους τύπους τίποτε δεν μπορείτε να κάνετε παρά μόνο να αλαλάζετε.
Γιατί αν θελήσετε να κάνετε θα πονέσετε και δεν μας δείξατε ότι αντέχετε τον πόνο.
Θα πάρει η μπάλα πολλούς από τους σωτήρες μας που βγαίνυν στην πολιτική για να μας σώσουν, και κοιτάν να σώσουν τις τσέπες τους για τα δισέγγονά τους. Και άντε αυτούς τους καταλαβαίνω, αμ οι άλλοι που δεν έχουν ούτε παιδιά ούτε σκυλιά; έχουν την μοναδική ευκαιρία να τους γράψει η ιστορία και αυτοί διαπλέκονται. Γιατί δεν τους ελέγχετε όλους αυτούς; Που είναι το πόθεν αίσχος τους.
Και επιπλέον πρέπει να γίνουν 200 οι κηφήνες στην Βουλή λέει ο Σαμαράς και γιατί όχι 50 ή 60 ; Μήπως δεν θα μπορούν να τα βγάλουν πέρα ….. ; Εμείς όμως οι υπόλοιποι τόσους μπορούμε να συντηρήσουμε. Βρε ούστ.
Να είστε καλά βρέ τώρα που εδώ και 7 μήνες με έχετε άνεργο, μου δώσατε την ευκαιρία να σκέφτομαι. Προσέξτε μην μαζευτούμε πολλοί και αρχίσουμε τις σκέψεις.

zitalar

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *