ΠΑΟ: Η ώρα της φιέστας!


Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους του την κατάκτηση του εφετινού νταμπλ. Ήδη οι προσκλήσεις που έχουν τυπωθεί για τη φιέστα έχουν εξαντληθεί και οι οπαδοί του ΠΑΟ αναμένεται να περάσουν ένα πολύ ευχάριστο δίωρο, μιας και αναμένονται πολλές εκπλήξεις και χάπενινγκ.
Το πρόγραμμα της φιέστας

– Οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:30. Στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, αλλά και να προμηθευτούν τη φανέλα με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό που έχει πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την adidas ειδικά για το double.
– Οι δραστηριότητες εντός αγωνιστικού χώρου θα ξεκινήσουν στις …

… 19:30 με τη βράβευση του Τζιμπρίλ Σισέ, ως πρώτου σκόρερ του Πρωταθλήματος από την adidas.
– Θα ακολουθήσει φιλικός αγώνας μεταξύ δύο μικτών ομάδων που θα αποτελούνται από τους ποδοσφαιριστές της νταμπλούχου ομάδας 2009-10 και από Παναθηναϊκούς All Stars (Ομάδα Καραγκούνη εναντίον ομάδα Σισέ).

– Εκλέκτορας των All Stars θα είναι ο α΄ αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, κ. Αντώνης Αντωνιάδης.
– Μετά τη λήξη του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί σε δύο ημίχρονα των 20΄, θα γίνει η απονομή του Κυπέλλου του Πρωταθλητή στην ομάδα.
– Την εντυπωσιακά σχεδιασμένη είσοδο και παρουσίαση ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου θα συνοδεύσουν ειδικά videos με αναφορές στην πορεία της ομάδας.
– Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος γύρος του θριάμβου, ενώ στο τέλος θα μοιραστούν στις κερκίδες δώρα όπως μπάλες και φανέλες υπογεγραμμένες από όλα τα αστέρια της ομάδας.
protothema

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *