Τα γκάλοπ είναι ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΑ!!.

Αναγνώσης

Δουλεύω χρόνια σε γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων και τα ξέρω πολύ καλά από μέσα. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για να δείτε πως κατευθύνουν της έρευνες . Σε ρωτάει ας πούμε. Λογω της κακής οικονομικής κατάστασης της χωράς, και δεδομένης της ανάγκης περικοπών στους μισθούς και στης συντάξεις ,τι θα προτιμούσατε? Α.. Να κοπούν τα δώρα κατά τριάντα της εκατό? Β.. Να κοπεί τελείως ο 13 και 14 μισθός? Χωρίς να σου δίνει άλλη δυνατότητα απάντησης, εκεί ότι και να απάντησης έχεις πέσει στην παγίδα τους .Άλλο παράδειγμα. .Για την σημερινή κατάστασης της χωράς ποιος ευθύνεται περισσότερο. Α..ο Καραμανλής ? Β ο Παπανδρέου ? και πάλι χωρίς δυνατότητα άλλης απάντησης, θα μπορούσε το….
.
ερωτηματολόγιο για να είναι αντικειμενικό, να ρωτά πχ, Ολες οι κυβερνησεις ?Ο Σημίτης ,Παπανδρέου, η Καραμανλής?
Κανένας ? και άλλες ερωτήσεις που θα έδιναν αντικειμενικότητα στο δείγμα.. Έλλειψη λοιπόν άλλων ερωτήσεων ξαναπέφτεις στην παγίδα και απαντάς, φυσικά ο Καραμανλής φταίει, και βγαίνουν μετά και λένε το γκάλοπ έδειξε ότι ευθύνη για την σημερινή κατάστασης της χωράς έχει ο Καραμανλής, σε ποσοστό 80%
Σαν αποτέλεσμα είναι αληθινό, αλλά σαν ερευνά είναι κατευθυνόμενη ..
Για αυτό τον λόγο, και για να μην δέχεστε να ήσαστε τα πιόνια στο στημένο παιχνίδι τους, αλλά και για να μην ξέρουν τι παίζεται, την επόμενη φορά που θα ζητήσουν την γνώμη σας.. ΜΠΕΡΔΕΨΤΕ ΤΟΥΣ!!!ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ…. ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.. ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ.. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΣΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    paidia apantate stis dimoskopiseis….apantiste lathos ama thelete alla apantiste…skefteite ta paidia pou dulevun ekei sunithws plirwnontai me to posoi tha tus apantisun..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *