ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ.

ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΗΤΕΣ “ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ” ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ ΠΟΛΛΑ.ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ…
ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΓΑΖΑΜΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΤΩΤΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ.ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΝΕΥΕ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΛΥΣΗ.ΖΗΤΩ Η “ΓΕΝΝΑΙΑ” ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΖΗΤΩ Η ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

AΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Λιγη προσοχη μονο ……γιατι……
    η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη…
    χαχαχαχα
    εεεερεεεεεεεεεεεεε
    δουλεμα που επεφτε και πεφτει σ αυτον τον τοπο
    απ ολους και για ολα
    οπου ο ενας κοιτα την δουλεια του αλλου
    γιατι πολυ απλα
    δεν εχει δουλεια να κανει
    χαχαχαχα
    ας ρουφηξουμε το αυγουλακι μας τωρα
    γιατι
    γελανε μαζι μας κι πετρες

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΣΥΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Reply
  3. ΝΙΚΟΣ

    453 ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΣΟΚΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΙΖΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΑ?ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ (ΠΥΡΙΝΙΚΑ) ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΒΟ,ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΑ.ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΑΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΛΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ?

    Reply
  6. nestos

    Μόνο κάποιος που εθελοτυφλεί ή είναι πληρωμένος μπορεί να λέει ότι τα πράγματα
    είναι υπό έλεγχο, η χώρα διαλύεται με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς καθώς τα ΜΜΕ
    κοιμίζουν το λαό με παραμυθάκια.
    Δυστυχώς οι εξελίξεις έχουν ήδη
    δρομολογηθεί εδώ και καιρό και δεν υπάρχει πισωγύρισμα.
    Η κερδοσκοπική επίθεση ήταν ο μηχανισμός για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε με την συνδρομή της
    ελληνικής κυβέρνησης και του πολιτικού κατεστημένου.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *