Κύμα φυγής από την ΕΛ.ΑΣ. φέρνουν τα μέτρα


Δημήτρης Χρυσικόπουλος

Όπου φύγει-φύγει από την ΕΛ.ΑΣ. Η εικόνα αυτή προκύπτει από στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα η ομοσπονδία των αστυνομικών υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ). Σύμφωνα με αυτά, περίπου 1.300 αστυνομικοί είχαν υποβάλει παραιτήσεις έως την περασμένη Παρασκευή, ενώ εκτιμάται ότι μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση, ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί αρκετά. Οι εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ μιλούν για προβληματισμό και απογοήτευση στις τάξεις των αστυνομικών και τονίζουν τις αρνητικές επιπτώσεις των νέων μέτρων στα εισοδήματά τους.
Αιτήσεις για δεύτερη δουλειά

Επίσης, σύμφωνα με «Τα Νέα», αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι μετά την ψήφιση από τη Βουλή του νομοσχεδίου που θα περιλαμβάνει τα νέα μέτρα θα πολλαπλασιαστούν εκθετικά οι αιτήσεις αστυνομικών υπαλλήλων προς τη φυσική …

… ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. με τις οποίες θα ζητούν άδεια για να κάνουν και δεύτερη εργασία. Οι εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ τονίζουν ότι η δεύτερη εργασία για τους αστυνομικούς είναι πλέον αυτοσκοπός για να συμπληρώσουν το πενιχρό εισόδημά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων έλαβε μέρος και μικρός αλλά αξιοσημείωτος αριθμός ενστόλων, κυρίως από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *