ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!!!


Τα ψέμματα τελείωσαν. Οι πράσινοι υπάλληλοι του ΔΝΤ εκτέλεσαν το χρέος τους και με την ανοχή των ανύπαρκτων λοιπών “κοινοβουλευτικών” δυνάμεων άρχισαν τον αφανισμό της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα.
Έχω γράψει πολλές φορές για το σχέδιο που εκτελείται από τους δοτούς “εκπροσώπους” μας στο κοινοβούλιο.
Έχω γράψει ακόμα περισσότερες φορές ότι ήρθε η στιγμή να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας.
Ο ραγιαδισμός και η δουλοπρέπεια ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ στους περήφανους Έλληνες.
Άκουσα και διάβασα πολλά αυτές τις μέρες για το τι πρέπει να γίνει, από πολλούς σκεπτόμενους (ευτυχώς υπάρχουν ακόμα τέτοιοι) πολίτες.

Πολλά τα έχω προτείνει από την αρχή λειτουργίας του blog (αρκεί να διαβάσει κανείς τις διάφορες προτάσεις μου) ενώ άλλα είναι σίγουρα καινοτόμα και ενδιαφέροντα.
Σε κάθε περίπτωση, η Politikiprotasi ξεκινάει μια προσπάθεια που είναι …

… άγνωστο ακόμα που μπορεί να βγάλει, αλλά αποτελεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο αντίδρασης στην άδικη επίθεση που δέχεται η πλειονότητα του Ελληνικού λαού.
Καταθέτω ολοκληρωμένη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ και ζητάω να τη στηρίξετε με τη ψήφο σας στην ανοικτή ψηφοφορία που υπάρχει στην κορυφή του blog.
Όπως θα διαβάσετε παραμένω σταθερός στο μότο μου καθώς εξακολουθώ να μη θέλω να γίνω πολιτικός, αλλά επιδιώκω να αλλάξω την ταπεινωτική κατάσταση που μας επιβάλλει σήμερα το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Προτείνω τη δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα ζητήσει από τον Ελληνικό λαό την αυξημένη πλειοψηφία του 51% στις εκλογές, προκειμένου μέσα σε τρία χρόνια (τόσο θα διαρκέσει η ύπαρξή του):

1. Να καταργήσει το Σύνταγμα και τους περιορισμούς που θέτει, ώστε να μπορέσει να αποδώσει πολιτικές ευθύνες με αναδρομική ισχύ σε βάθος 20-ετίας.

2. Να καταργήσει το υπάρχον νομικό πλαίσιο που προστατεύει μέσω παραγραφής την απόδωση ευθυνών για οικονομικά εγκλήματα

3. Να επιβάλλει την ποινή της φυλάκισης ΧΩΡΙΣ δικαίωμα εξαγοράς, έφεσης και αναστολής σε όλους όσους διαπιστωθεί ότι φοροδιέφευγαν ή φοροδιαφεύγουν την τελευταία 20-ετία.
Πριν την επιβολή της ποινής αυτής, θα δοθεί περίοδος χάριτος 3 μηνών μέσα στους οποίους θα κληθούν να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους όσοι θεωρούν ότι πρέπει να προβούν σε τακτοποίηση. Μετά το 3-μηνο θα γίνει μέσα σε ένα μήνα, δειγματοληπτικός εξονυχιστικός έλεγχος σε 15 επαγγελματίες από ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (συμπεριλαμβανομένων των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,συνδικαλιστών,δικαστικών κλπ) και εφόσον διαπιστώνεται αδικαιολόγητος πλουτισμός, θα επιβάλλεται δήμευση περιουσίας και φυλάκιση. Μετά τον ένα μήνα θα δοθεί και πάλι περίοδος χάριτος 3 μηνών για τακτοποίηση των υποθέσεων και κατόπιν πλήρης εφαρμογή του νέου νόμου.
Τα αποτελέσματα φαντάζομαι ότι είναι για όλους προφανή, με δεδομένο ότι ο θρασύδειλος φοροφυγάς προφανώς δε θα θέλει να πάει φυλακή.

4. Κατάργηση όλων των μέτρων του υπαλλήλου του ΔΝΤ για την οικονομική προσαρμογή. Τα ποσά θα βρεθούν από άλλες πηγές με ΔΙΚΑΙΟ τρόπο. Για παράδειγμα, όσα υπολογίζει ο υπάλληλος ότι θα μαζέψει από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους είναι τα οφειλόμενα από τις ΠΑΕ του ποδοσφαίρου και τις ΚΑΕ του Μπάσκετ, τα οποία χρέη θα γίνουν άμεσα απαιτητά. Επίσης θα καταργηθεί η επιχορήγηση στα κόμματα, ενώ θα γίνουν άμεσα απαιτητά όλα τα χρέη των ΜΜΕ.

Για τα υπόλοιπα ζητήματα, υπάρχουν κατατεθειμένες αναλυτικές προτάσεις στο blog στους αντίστοιχους συνδέσμους.

Τονίζω και πάλι ότι η δημιουργία του νέου αυτού κόμματος θα είναι ΜΟΝΟ για τρία χρόνια, ενώ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΥΝ Ή ΠΡΩΗΝ βουλευτή ή υπουργό στη σύνθεσή του. Μετά την τριετία, θα γίνουν εκλογές, ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και ότι προκύψει.

Σας φαίνεται δύσκολο να γίνει;
Δεν είναι.
Ποιος θα αναλάβει την πρωτοβουλία;
Δώστε σε πρώτη φάση με τη ψήφο σας τη δύναμη να ξεκινήσει η προσπάθεια και όταν το “θαύμα” αποκτήσει δύναμη τότε να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούν οι δυνάμεις που θα βγουν μπροστά.
Πρώτα πρέπει να δείξουμε συντονισμένα και ομαδικά, ότι υπάρχει βούληση και απαίτηση να αλλάξει κάτι επιτέλους σ΄ αυτό το μπου….ο που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Δε χρειάζεται βοήθεια από κανένα ΜΜΕ και κανένα χαμερπή και υποτελή δημοσιογραφίσκο.
Δε χρειάζεται χρήματα και συναλλαγές με κανέναν.
Το internet είναι αρκετό για να γίνει διάχυση της προσπάθειας και μετά από σε στόμα θα φτάσει το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει μέχρι το τελευταίο χωριό της χώρας.

Το αύριο είναι στα χέρια σου.
Η απόφαση είναι δική σου.
Η περηφάνια και η αξιοπρέπεια δεν παζαρεύονται και δεν υποτιμούνται
Το αύριο το δικό σου και των παιδιών σου είναι στα χέρια σου.
Κάνε το βήμα για να πάμε μπροστά
Δε θα υπάρξει άλλη ευκαιρία
politikiprotasi.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *