Τι συμβαίνει στην Ελλάδα;


Γράφει ο markosa.

Το σχέδιο που έχουν καταστρώσει οι …δυτικοί και προσπαθεί να εκτελέσει ο σοσιαλιστής, είναι λίγο πολύ γνωστό στους περισσότερους και καλά γνωστό σε αρκετούς.
Το περιγράφουν οι σοσιαλιστές με μισόλογα, σαν ένα παζλ που τα κομμάτια του ρίχνονται εδώ κι εκεί ώστε και να μην το έχουν αποκαλύψει αλλά και να το έχουν κάνει.
Όταν αύριο ερωτηθούν θα απαντήσουν: το είχαμε πει τότε και τότε και σε κείνη και στην τάδε περίπτωση.
Οι προηγούμενοι δεν θέλησαν να το …….
δουν, ούτε να πάρουν την ευθύνη της εφαρμογής του, κι όταν τους ετέθησαν τα πράγματα ως δίλημμα πλέον ….το μπαλάκι έπεσε στους ….σοσιαλιστές,.
Είναι εμφανές ότι υπήρχαν και υπάρχουν και στα δυο στρατόπεδα υποστηρικτές του σχεδίου και έτοιμοι να το εφαρμόσουν, με την πλειονότητα στο ….σοσιαλιστικό στρατόπεδο.
Κι αυτό επειδή τα ιδεολογήματα του σοσιαλιστικού στρατοπέδου είναι πιο κοντά στο προτεινόμενο μοντέλο.
Θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, θα πάρει αναγκαστικά θέση μεμονωμένα ο καθένας από κάθε στρατόπεδο και θα δημιουργηθούν δυο καινούριες «τάσεις» που θα κατοικήσουν στα ίδια παλιά πολιτικά οικήματα – κόμματα, που δεν συμφέρει να …κατεδαφιστούν.
Χωρίς όμως να πει κανείς όλη την αλήθεια.

Γιατί δεν έχουν το θάρρος να το δώσουν καθαρό και ξάστερο στον ελληνικό λαό;

Προφανώς επειδή δεν έχουν συντελεστεί ακόμα τα τετελεσμένα εκείνα που θα το κάνουν αναγκαστικά μεν, αλλά τελικά αποδεκτό από τον λαό.
Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να αφουγκραστούν την θέληση του λαού,(δεν το έχουν κάνει ποτέ) θεωρώντας τους εαυτούς τους ισχυρότερους και σε δύναμη και σε …γνώση.
Τα πράγματα κρίθηκαν τις παραμονές της προκήρυξης των εκλογών από τον Καραμανλή.(τότε που όλη η Ελλάδα αναρωτήθηκε τι έγινε ξαφνικά και ο Καραμανλής κατέθεσε τα όπλα, γιατί αυτοκτόνησε πολιτικά)
Στην προεκλογική μάχη που εδόθη, οι υποστηρικτές του σχεδίου (όσων έχουν συμφωνήσει με το μοντέλο) από το στρατόπεδο της ΝΔ, δεν έδωσαν μάχη, περιμένοντας τους σοσιαλιστές….
Οι από την τέφρα τους αναγεννημένοι σοσιαλιστές, προώθησαν αμέσως τα νομοσχέδια και τις πρακτικές εκείνες που καθιστούν την εγκατάσταση του μοντέλου …..μονόδρομο.
Το νομοσχέδιο για την ελληνοποίηση των μεταναστών, και τον Καλλικράτη.
Παράλληλα οι εντολείς δυτικοί, αλυσόδεσαν την πραγματικότητα, επιβάλλοντας την συμφωνημένη με τους σοσιαλιστές εντελοδόχους είσοδο του ΔΝΤ.
Ήρθε κι ο …συνέταιρος Ερντογάν, και η εφαρμογή του μοντέλου παίρνει πλέον σάρκα και οστά.

Ο τίτλος του μοντέλου είναι: συνεταιρισμός Τούρκων και Ελλήνων σε ένα χώρο κοινών συμφερόντων που όμως είναι η πατρίδα των Ελλήνων. Η όχι;
Α! Κατοικούν εκεί πολλοί μουσουλμάνοι πλέον, αυτο-προσδιοριζόμενοι τούρκοι, αυτο-προσδιοριζόμενοι βορειο-μακεδόνες(;), Αλβανοί, και κάθε καρυδιάς καρύδια, και πολλοί δυτικοί που έχουν αγοράσει φιλέτα σε νησιά και στεριά.
Και κυρίως όλες οι πολυεθνικές!………………………………………………………………………….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *