Το ΠΑΣΟΚ δεν κάνει πίσω για τον Άκη

NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν εκείνος που, μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το 2004, είχε προσφερθεί να… ματώσει το Κίνημα που ίδρυσε ο πατέρας του, και κληρονόμησε για οκτώ χρόνια ο Κώστας Σημίτης, προκειμένου να συμβάλλει στην εθνική επιδίωξη της κάθαρσης του δημοσίου βίου. Από τη θέση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τότε, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν….
μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα…

Σήμερα όμως, από τη θέση του Πρωθυπουργού, και εν μέσω μιας εξαιρετικά δυσμενούς για την Ελλάδα συγκυρίας, με τη χώρα μας να βρίσκεται στο στόχαστρο διεθνούς κριτικής για την οικονομική της κατάσταση, ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει αποφασισμένος να αφήσει το δικό του στίγμα.

Η πρόταση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για απευθείας σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για την υπόθεση της προμήθειας υποβρυχίων, που αφορά κυρίως πρώην υπουργούς του Κινήματος, και ειδικότερα τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έδειξε ότι το Μέγαρο Μαξίμου είναι αποφασισμένο να προχωρήσει από τις διακηρύξεις, στις πράξεις.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, από τους λίγους που δικαιούνται να θεωρούν τον εαυτό τους «ιστορικό στέλεχος» του ΠΑΣΟΚ, αντέδρασε έντονα. Εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορούσε για σκοπιμότητες τους άλλοτε συναδέλφους του. Κάποιοι εκ των οποίων διετέλεσαν στο παρελθόν συνεργάτες του, ενώ άλλοι τον είχαν ψηφίσει για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό, αντί του Κώστα Σημίτη.

Σήμερα, το Μέγαρο Μαξίμου, δια του Γιώργου Πεταλωτή, έστειλε ένα ακόμη πιο ηχηρό μήνυμα αποφασιστικότητας. «Δεν θα σταματήσουμε πουθενά. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω για καμία περίπτωση, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν μας αφορά σε ποια πρόσωπα αναφέρεται, αλλά αυτό που μας αφορά είναι να διερευνηθεί πλήρως και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσα πρόσωπα εμπλέκονται, πολιτικά ή μη», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το μήνυμα εστάλη, και μάλλον… ελήφθη από εκείνους στους οποίους απευθυνόταν. Ο Γιώργος Παπανδρέου δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει με το κεφάλι ψηλά. Και να μην σκοντάψει πουθενά και σε κανέναν…

statesmen.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    ποιός είναι αυτός ο …ζωντανός που υπογράφει το άρθρο , ρε παιδιά ; Ξέρει ότι είναι πεθαμένος και βλέπει τον ηλίθιο παπάρα (νδρέου) σαν …αγελάκι ; Ούστ ρε παλιοτόμαρα , ποιούς νομίζετε ότι δουλέυετε ρε παλιο – χαφιέδες ;;;;

    Reply
  2. Gmavros50

    ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ,Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ,ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ!!!!ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ,ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ;ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ,ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ!!!!

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!!!Ο ΕΝΑΣ,…ΘΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ…ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Θα το μεθύσουμε τον ήλιο
    θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι
    με το νταούλι και με το ζουρνά
    καλημέρα ήλιε καλημέρα

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Μονο που εχει τοσο ψηλα το κεφαλι του ο ηλιθιος που ουτε βλεπει ουτε ακουει την εχει δει Θεος.Και αν ηταν σωστος 2 χρονια τωρα θα πρεπε να χουν πεσει πολλα κεφαλια και να ειχαν μπει τα κλεμενα λεφτα στα ταμεια.σιγα ομως μη σπασουν κανενα νυχι.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΡΕΜΑΛΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ – Επίσημο ιστολόγιο Ο.Ε.Α.
    Αληθή Γεωστρατηγική & Αστροστρατηγική
    Ανέστην αποφανούμενος, α γιγνώσκω περί τούτων, αισχρόν νομίσας, ει την ιδίαν του βίου τάξιν διαφυλάττων, περιόψομαι την πόλιν ανάξια ψηφισαμένην αυτής(Ισοκράτης, Αρχίδαμος) «ΣΆΜΑ ΤΈΕ ΣΕΕΜΩΝ ΑΠΊΞΕΕΙ ΕΣ ΣΥΜΩΝ ΠΛΆΝΗΤΑ ΟΛΈΞΩΜΕΝ ΟΛΕΤΈΕΡΑΣ ΣΙΝΑΣ ΔΙΑΣΤΡΙΚΟΥΣ ΤΕ ΔΑΪΝΟΥΣ ΕΞΑΣΤΡΙΣΘΈΝΤΑΣ ΕΞ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΞΥΜΜΑΧΟΥΣ ΣΙΝΩΝ ΥΦ’ ΕΕΓΈΤΑΝ ΣΙΩΝ – ΣΈΝΤΙΟΥ». (Ανδρομέδιοι Διαστημικοί Έλληνες & Κυβερνητικοί Δικαστές – Τροχιάς πλανήτου Κρόνου)

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *