Καλλιεργούσαν χασίς σε… θερμοκήπιο στην ταράτσα τους!


Πίστευαν ότι το ύψος του σπιτιού θα έκρυβε από τα μάτια των γειτόνων και της Αστυνομίας την αυτοσχέδια φυτεία ινδικής κάνναβης που καλλιεργούσαν μέσα σε ένα… θερμοκήπιο στην ταράτσα του σπιτιού τους, σε κεντρικό δρόμο του Πύργου! Όμως, τα δύο αδέλφια έκαναν το λάθος να κυκλοφορούν με το… προϊόν στις τσέπες τους!
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον 47χρονο αδελφό και βρήκαν πάνω του…
.

…μικροποσότητα χασίς και φύλλα φυτού κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν 70 γραμμάρια χασίς περίπου με φύλλα και μικροποσότητα σπόρων. Άλλα 10,8 γραμμάρια χασίς και λίγους σπόρους βρήκαν και στο σπίτι του 49χρονου αδελφού του, στο ίδιο κτίριο.
Έτσι, ερεύνησαν πιο προσεκτικά όλη την πολυκατοικία και, όταν έφτασαν στην ταράτσα, έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν ένα ολόκληρο… θερμοκήπιο μέσα στο οποίο οι δύο αδελφοί είχαν καλλιεργήσει 27 μεγάλα φυτά ινδικής κάνναβης και 96 πλαστικά κυπελάκια με μικρά δενδρύλλια! Το θερμοκήπιο ήταν καλυμμένο με ελενίτ και πλεξιγκλάς στην σκεπή για να αυξάνει η θερμότητα και να μεγαλώσουν γρήγορα τα φυτά, ενώ λαμπτήρες και ανεμιστήρες διατηρούσαν την θερμοκρασία σε ικανοποιητικά επίπεδα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *