Ξεχνάμε τη δύναμη του Τύπου;

Η ΕΣΗΕΑ σήμερα απεργεί. Μαζί της και εμείς, για λόγους αλληλεγγύης και δεοντολογίας. Συμφωνούμε με ό, τι καταγγέλλει: «επίθεση κατά εργασιακών και ασφαλιστικών κατακτήσεων, ανοχή στις παράνομες συμπεριφορές εργοδοτών, συστηματική καταστρατήγηση της ……
εργασιακής νομοθεσίας, ευέλικτες μορφές εργασίας σε συνδυασμό με διόγκωση μαύρης (φτηνής) εργασίας, δημιουργία νέας γενιάς συμβασιούχων».

Διερωτώμαστε όμως. Γιατί αυτά που καταγγέλλουμε, δεν τα γράφουμε στις εφημερίδες, και στον ηλεκτρονικό τύπο, δεν τα λέμε στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις; Ξεχνάμε τη δύναμη της ενημέρωσης, ως διαμορφωτή της κοινής γνώμης και μέσο πίεσης στη διαδικασία λήψης αποφάσεων;

Λίγο περισσότερο θάρρος, αδέλφια.

statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Διαλυμένη κοινωνία χωρίς συνοχή, μια εργατική τάξη
    εναντίον της άλλης,και περιμένουμε να πάει ο τόπος μπροστά.Κούνια που μας κούναγε.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Οταν καιγοταν ο κολος ο δικος μας, δηλαδη οταν ειμασταν οι πρωτοι που πληρωσαμε το τιμημα σαν εργαζομενοι, η ΕΣΗΕΑ και τα φερεφωνα της, δεν αναφερθηκαν καθολου σε εμας, τουναντιον , παραπληροφορουσαν την κοινη γνωμη, εκτελοντας εντολες εκ "των ανωθεν". Και συνεχιζουν….
    Απλα, θα πληρωσουν με το ιδιο τιμημα και αυτοι….Ας προσεχαν.
    Λυπαμαι, αλλα δεν στεναχωριεμαι καθολου. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. Οσο για σημερα, ειναι μια ευκαιρια αποτοξινωσης απο τα φερεφωνα και τα παπαγαλακια τους.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Σήμερα η έννοια του δημοσιογράφου έχει χαθεί. Αμερόληπτη και έγκυρη δημοσιογραφία δεν υφίσταται πλέον.Φερέφωνα των εκάστοτε κυβερνήσεων,εκφραστές συμφερόντων μεγαλοεπιχειρηματιών και τσιράκια των υπουργών. Τίποτα περισσότερο. Ο κόσμος τους κατάλαβε και τους γυρνά τη πλάτη. (βλ.πωλήσεις εφημερίδων και ακροαματικότητες)Τώρα η στάχτη στα μάτια με μια ήδη καθυστερημένη απεργία δεν αλλάζει την κατάσταση αλλά ούτε και τη γνώμη του λαού και των εργαζομένων. Είναι σαν την απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ πριν 3 μήνες.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    " Μαζί της και εμείς, για λόγους αλληλεγγύης και δεοντολογίας"

    Πότε οι …Σόμπολοι φέρθηκαν αλληλέγγυα προς το λαό και πότε τήρησαν τη στοιχειώδη δεοντολογία στην ενημέρωση του??

    Πουλημένα καθίκια είναι ΟΛΟΙ οι γνωστοί εκπρόσωποι του κλάδου. Και ως διαμορφωτές της κοινής γνώμης, είναι τα εκτελεστικά όργανα της καταστροφής μας.

    Ακου αλληλεγγύη!!!
    Κρεμάλα μαζί με τους πολιτικούς!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    αν η ΕΣΗΕΑ ήθελε να διατηρήσει το κύρος της θα έπρεπε να συστήσει μια επιτροπή δεοντολογίας και να διαγράψει όλα αυτά τα παπαγαλάκια με μπλε και πράσινους κόκκους. καλλίτερα λίγοι και αξιόπιστοι.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *