Μια ενδιαφέρουσα επισήμανση σχετικά με την “μετά εποχή” των απολυμένων ΔΥ

Ο “Συνήγορος του Πα.Σο.Κ” ή “ΠΑΣΟΚ Ή ΤΕΦΡΑ” είναι γνωστός και αγαπητός σάκος του μποξ σε πολλά ιστολόγια.
Με τις “μαχητικές” του αναρτήσεις κάποιους τους αφυπνίζει , κάποιους τους διασκεδάζει και κάποιους τους κάνει ορκισμένους εχθρούς…..
Εμείς λαμβάνουμε ανελλιπώς τις ειδοποιήσεις για τις αναρτήσεις του και απλά τις γράφουμε στα…
υπόψιν.
Σήμερα όμως διαβάζοντας την μακροσκελή ανάρτησή του με την οποία αποκόπτει κάθε δεσμό με τον (εως προχτές ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ) Τζέφρεϋ κι επιχαίρει γιατί “150.000 ΔΥ θα πάνε στο διάολο” ανακαλύψαμε κάτι ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ σχετικά με την τύχη των απολυμένων ΔΥ στο μετέπειτα αγώνα τους για ανεύρεση της όποιας εργασίας…….

Αντιγράφουμε τον “επίλογο” της ανάρτησης :

“ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΜΩΣ , ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ..
ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ….ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ , ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ , ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ -ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΟΥ (ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ) ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ…

ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙΑ ΑΠΛΑ. ΦΑΓΑΝΕ ΗΠΙΑΝΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ….
ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ , ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ,…… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ……
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ Ή ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ Ή ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ…ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Ή ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….ΧΑΧΑΧΑΧΑ!) ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.

ΤΟ “ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ” ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΟ Ν….”ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ” ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΠΕΙΡΟ.
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ή ΕΞΩΓΑΛΑΞΙΑΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥ!”

Όσοι έχετε τα άντερα να διαβάσετε όλη την ανάρτηση …….εμπρός!
Κάντε κλικ εδώ και …… καλά να πάθετε

http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *