Θρίλερ με την κόρη του Μ.Θεοδωράκη ! ! !

Η άτυχη γυναίκα, η οποία κατοικεί στο Βραχάτι Κορινθίας, ανασύρθηκε σώα πριν από λίγη ώρα από άνδρες της πυροσβεστικής από πηγάδι βάθους 15 μέτρων !
Η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη είχε εξαφανιστεί πριν από δύο ημέρες. Άνθρωποι οι οποίοι την είχαν δει για τελευταία φορά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου είπαν στους αστυνομικούς και πυροσβέστες ό, τι τους είχε πει πως θα έβγαινε στα χωράφια, για να….
μαζέψει χόρτα.
Η 52χρονη όμως στάθηκε άτυχη, αφού σ΄ ενα δύσβατο σημείο παραπάτησε και γκρεμίστηκε σε μια ακάλυπτη γεώτρηση (πηγάδι) βάθους 15 μέτρων, με συνέπεια να εγκλωβιστεί.
Πέρασαν σχεδόν δύο ημέρες έως ότου οι διασώστες την εντοπίσουν και καταφέρουν να την ανασύτουν σώα από το πηγάδι.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα. Οι θεράποντες ιατροί πάντως χαρακτηρίζουν την κατάστασή της σοβαρή αλλά σταθερή. .

Μ.Λ.

http://newsport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

21 Comments

  1. Ανώνυμος

    Θα το μεθύσουμε τον ήλιο θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι με το νταούλι και με το ζουρνά καλημέρα ήλιε καλημέρα …

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Αγαπητοι συνελληνες. Εγω δεν κρινω τον κ Μικη, επειδη ομως στο χωριο μου εποιηθη το γεγονος της ατυχους πτωσεως της κοπελας εις την γεωτρησιν, μετα λογου γνωσεως σας αναφερω πως…. ηταν απλως ατυχη προς στιγμην, αλλα και πολλυ τυχερη κατ επεκτασιν. Αυτη η πληρης αληθεια. Τις τερατολογιες τις λενε . Αυτα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!!!!!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ..!!!

    Reply
  4. Κωνσταντίνος

    Ντροπή για αυτούς που το μόνο που έχουν κάνει στην ζωή τους είναι να τρώνε και να κοπρίζουν, να μιλάνε με αυτόν τον τρόπο για τον μεγαλύτερο πατριώτη εν ζωή (με έργα όχι με λόγια) ,τους προκαλώ όλους να μου πούν πότε ο Μίκης κινήθηκε με ιδιοτέλεια ,το πρώτο πραγμα που σκεφτόταν και σκεφτεται ακόμη και τώρα στα 86 του είναι το καλό του ελληνικού λάου,(όλου όμως ,όχι μόνο των αριστερών)…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αυτό είναι θαύμα! Εύχομαι από καρδιάς να αναρρώσει γρήγορα η κ. Θεοδωράκη! Σ' ευχαριστούμε Παναγιά!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΙΝΑΙ, αυτο που φοβομουνα παντα ,οτι καποιοι κυκλοι αναμεσα μας ,ανθελληνικοι,καιροφυλακτουν και με απειλες και εκβιασμους ,θελουν να ολοκληρωσουν το εργο της καταστροφης του ελληνισμου,..μονο ο μεγαλος ΜΙΚΗς σηκωσε για αλλη μια φορα το αναστηματου,..στους βρωμικους ανθελληνες,..και μπροστα του η απειλη για το παιδι του,…ειναι σαν να του λενε οτι αν συνεχισεις θα εχουν τα προσφιλη σου προσωπα ασχημα ξεμπερδεματα…οι ανανδροι δεν απειλουν τον ιδιο γιατι ο ανθρωπος ειναι ΒΡΑΧΟς,..απειλουν ομως υπουλα μεσω του παιδιου του.Οσο για καποια φασιστοειδη που βγαινουν στο μπλοκ και παριστανουν τους σκληρους και γενναιους κριτες ,δεν ειναι αλλοι απο τα υποκειμενα που τρεφουν στον κορφο τους το μοντελο καθε εκβιαστη ,οι ανθελληνες γεμισαν τον τοπο ,ολοι τα εχουν αρπαξει απο καπου για να παιξουν το παιχνιδι τους κατα των ανθρωπων που σηκωνπουν αναστημα για κατι καλυτερο…οποιος λοιπον εχει κοτσια σαν τον ΜΙΚΗ ..ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕ, ΠΕΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ.ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΤΡΩΓΕ-ΕΠΙΝΕ.ΕΧΕΤΕ ΑΓΝΕΙΑ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 1:06!
    ΕΛΛΗΝΙΔΑ***
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΌΠΩΣ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΚΟΡΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο Μ.ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ….ΑΠΛΑ ΛΕΩ
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο Κ. ΜΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Στην περίπτωση του Θεοδωράκη άγνοια για την ιστορία του και την προσφορά του στον τόπο μας είναι ύβρις εναντίον της ίδιας της πατρίδας μας.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΦΑΓΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑ
    ΚΑΙ ΠΕΡΝΙ ΣΥΝΤΑΞΙ
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥ.
    ΟΞΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΑΤΑΔΕΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    724 Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΙΛΑ. ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    κάθε μέρα ρε ΜΛ πέφτουν σε πηγάδια, αξιες γυναίκες με τα γαιδουράκια τους στα χωριά. Τώρα μαυτή θα ασχοληθούμε; Εντάξει ο πατέρας προσέφερε στον τόπο, αυτή τι έκανε; τίποτα, να είναι καλά αλλά της δίνουμε πολύ αξία οταν ασχολούμαστε. Δεν είδα κανεναν να γράψει για την τάδε γιαγιά στα χωριά που δεν εχει ούτε να φάει. αυτή εντάξει, εχει τα λεφτά το προσωπικό , δε παθαίνει τίπτοα

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Καλα, και αληθινο ατυχημα να ειναι, μια πονηρη σκεψη την κανεις σ αυτους τους καιρους που ζουμε.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Καλά, ποιός μαλάκας είχε αφήσει ακάλυπτο το πηγάδι; Να μάθουμε τι ακριβώς έγινε…

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΒΡΕ 5/52 ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΘΗΣΤΟΡΗΜΑΤΑ,ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Αληθεύει; Μήπως ο Μίκης άρχισε να μπαίνει άσχημα στο ρουθούνι κάποιων και αυτό δεν ήταν ατύχημα;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *