Σταματήστε λοιπόν τη ροή του χρήματός σας προς τις τσέπες τους


Γράφει ο Μήτσος

Μα πάλι απεργίες , πορείες , φωνές , κλάματα , τρόμος και αγανάκτηση ?
Όλα αυτά τα χρόνια , έχετε δει να φέρνουν ουσιαστικά αποτελέσματα τέτοιου είδους αντιδράσεις στην αυθαιρεσία και την προκλητικότητα των κυβερνήσεων ?
Πάλι σας τρόμαξαν τα Μέσα Μαζικού Ελέγχου , και νοιώθετε απογοητευμένοι , αδύναμοι , ανήμποροι , προδωμένοι , αγανακτισμένοι , υποταγμένοι ?
Ακόμα παρακαλάτε τις τράπεζες για ένα δανειάκι , σκυμμένοι και με τη βαζελίνη στο χέρι ?
Πάλι σας έπεισαν πως πρέπει να πληρώσετε εσείς για να σώσετε τη χώρα ?
Πάλι πιστέψατε πως οι κύριοι εξ’Ευρώπης ήρθαν για να συμαζέψουν τα ασυμάζευτα , με ρεαλιστικά μέτρα αντιμετώπισης της κατάστασης ?
Πιστέψατε δηλαδή πως τα νέα μέτρα έχουν ως σκοπό να εξυγυάνουν την οικονομία της Ελλάδας και να σώσουν το μέλλον μας ?
Τόσες μέρες σκεφτόμουν να μη μιλήσω , έλεγα συνέχεια στον…
.

εαυτό μου ” don’t do it Mitso ” , αλλά τελικά η περίπτωσή σας είναι πιο σοβαρή απ’ότι νόμιζα.
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω , αλλά το έχετε πιάσει λάθος το όλο θέμα , εδώ και χρόνια !
Και όσο κι αν τα γεγονότα φωνάζουν , εσείς δεν αλλάζετε με τίποτα !
Πάλι θέλετε να τους πιστέψετε , αυτούς και τους Ευρωπαίους συνεργάτες τους !
Λοιπόν , αν θέλετε να ξεφύγετε από την τεχνητή μιζέρια που σας έχουν ρίξει , αν έχετε τα αρχίδια να πείτε για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ΟΧΙ , θα πρέπει να δείτε τα πράγματα ως έχουν κι όχι όπως σας έχουν πείσει πως είναι.
Τα χρήματα που κερδίζετε εσείς μέσα από την εργασία σας , είναι λογικό και δημοκρατικό , εφόσον υπάρχει πλεόνασμα , να χρησιμοποιούνται για το κοινό όφελος ( δημόσια έργα , κοινωνική πρόνοια , δημόσια εκπαίδευση κ.τ.λ. ).Στην ουσία είναι ένας υγειής κύκλος του χρήματος , από τον οποίο οφελούνται όλοι ( ακόμα και αυτοί που προσφέρουν το πλεονάζον κεφάλαιο προς το κοινό όφελος ).
Φυσικά αυτός ο κύκλος δεν ολοκληρώνεται , γιατί κάπου στη διαδρομή , τα χρήματά σας καταλήγουν σε προσωπικούς λογαριασμούς και offshore συγκεκριμένων κάθε φορά προσώπων , με αποτέλεσμα ο φορολογικός μηχανισμός να λειτουργεί απλά ως ταμείο δικό τους !
Για να διορθωθεί το πρόβλημα λοιπόν και να ολοκληρωθεί ομαλά ο κύκλος των χρημάτων σας , θα πρέπει να βγάλετε από τη μέση αυτούς που δημιουργούν το πρόβλημα ( για να αλλάξουν δεν υπάρχει περίπτωση ) , τους οποίους εσείς κρατάτε εκεί , στις θέσεις ισχύος που κατέχουν.
Ο τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό δεν έχει σχέση με επαναστάσεις , πραξικοπήματα , επιθέσεις , τρομοκρατία , ή άλλες βίαιες καταστάσεις.
Μπορείτε πολύ εύκολα να τους πετάξετε έξω , αδρανοποιώντας τους .
Αυτό που τους δίνει ισχύ είναι το χρήμα που διαχειρίζονται , το οποίο όμως δεν είναι δικό τους , είναι δικό σας.
Η δύναμη ανήκει σ’αυτούς που έχουν το χρήμα , κι αυτοί είστε εσείς !
Σταματήστε λοιπόν τη ροή του χρήματός σας προς τις τσέπες τους , για να τους αφαιρέσετε τη δύναμη που έχουν!
Οι καταναλωτές μη ζητάτε αποδείξεις , απαιτείστε να αφαιρεθεί η αξία του ΦΠΑ και οποιουδήποτε άλλου φόρου από την αγορά , προς όφελός σας , αυξάνοντας την αγοραστική σας δύναμη , μην κάνετε φορολογικές δηλώσεις .
Οι επαγγελματίες , μην δίνετε αποδείξεις , αποφορολογήστε τις τιμές των προ’ι’όντων σας , μην υποβάλετε περιοδικές δηλώσεις , μην υποβάλετε φορολογικές δηλώσεις , βγάλτε επίσημες αποφάσεις μέσω των συλλόγων σας , αρνούμενοι τους φορολογικούς ελέγχους , απαγορεύοντας επίσημα την είσοδο σε εφοριακούς υπαλλήλους ( το έχουν κάνει κατά καιρούς κάτοικοι απομακρυσμένων νησιών με επιτυχία ) .
Μην υπακούτε και μην εφαρμόζετε κανένα οικονομικό μέτρο .
Πάρτε το χαμπάρι !
Τα χρήματα που σας ζητούν να ξαναδώσετε , δεν θα κυκλοφορήσουν στην αγορά , ούτε θα καλύψουν το δημόσιο χρέος.
Θα καταλήξουν πάλι στις τσέπες τους!
Μόνο εσείς μπορείτε να διοχετεύσετε τα χρήματα που πηγαίνουν σ’αυτούς , στην αγορά!
Όσον αφορά στις τράπεζες , οι επιχειρηματίες ανησυχούν για τη μείωση των πωλήσεων , και παρακαλούν για δάνεια τον κάθε χαραμοφάη γραφειόπληκτο τραπεζοφασιστή , που με ύφος χιλίων καρδιναλίων νοιώθει την ηδονή του απόλυτου κυρίαρχου της μοίρας σας.
Εκταμιεύστε όλα σας τα χρήματα από τις τράπεζες , χρησιμοποιήστε τα κάνοντας επενδύσεις στον τόπο σας , προσφέροντας έτσι εργασία σε περισσότερο κόσμο , δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε περισσότερους , να γίνουν πελάτες σας !
Έτσι τα χρήματα θα επιστρέψουν πάλι σε εσάς , με καλύτερες αποδόσεις από τα επιτόκια καταθέσεων.
Βοηθήστε όσους το έχουν ανάγκη , για να μπορέσουν κι αυτοί να ενταχθούν στο αγοραστικό κοινό της εταιρείας σας!
Αν τα κέρδη μένουν στα ταμεία των τραπεζών , κερδισμένες είναι μόνο οι τράπεζες , ( δίνοντας ένα μικρό ποσοστό και σε εσάς ) , το χρήμα δεν κυκλοφορεί , κι έτσι μειώνονται οι πιθανοί πελάτες σας , οι οποίοι είναι και η πηγή των εισοδημάτων σας !
Βγάλτε τις τράπεζες από τη μέση , και διαχειριστείτε εσείς τα χρήματά σας με έξυπνους τρόπους , ώστε να συμβάλετε στην ευημερία του τόπου σας , κι αυτό θα γυρίσει σε εσάς !
Μην περιμένετε από τις τράπεζες να το κάνουν , γιατί δεν πρόκειται!
Τα χρήματά σας θα παραμένουν κλειδωμένα , οι πελάτες σας θα αδυνατούν να αγοράσουν τα προ’ι’όντα σας , θα αδυνατούν να σας πληρώσουν , κι έτσι θα οδηγηθείτε κι εσείς σε μαρασμό.

Αυτά για την ώρα , έχω κι άλλα !

φιλιά , Μήτσος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *