Αλβανοτσάμηδες: «Θα κάνουμε μποϊκοτάζ στα ελληνικά προϊόντα»!

Οι Τσάμηδες ζητούν μποϊκοτάζ των
 ελληνικών προϊόντων”, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα

Οι Τσάμηδες ζητούν μποϊκοτάζ των ελληνικών προϊόντων”, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα
«Μετά το χθεσινό συμβάν, όταν μια γυναίκα δήλωσε ότι κατάγεται από την Τσαμουριά και οι ελληνικές μεθοριακές αρχές δεν την επέτρεψαν να……
εισέλθει στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του κόμματος (σ.σ. των τσάμηδων) PDIU, Σπετίμ Ίντριζι/ Shpëtim Idrizi, αντέδρασε άμεσα.
Ο Ίντριζι τόνισε ότι τέτοια περιστατικά αν επαναληφθούν, τότε οι Τσάμηδες θα διοργανώσουν διαμαρτυρίες και θα μποϊκοτάρουν τα προϊόντα που παράγονται από Έλληνες πολίτες.
«Σε περίπτωση επανάληψης των περιστατικών αυτών, το κόμμα μας είναι υποχρεωμένο να απαντήσει μέσα από μαζικές διαμαρτυρίες και εκκλήσεις προς τους Αλβανούς πολίτες, ώστε να μποϊκοτάρουν κάθε προϊόν το οποίο παράγεται στην ελληνικά αγορά και εισάγεται στην εγχώρια αγορά».

http://www.echedoros-a.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΟΙ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΤΟ 1900 !!!!!!!!!!!!ΟΥΣΤ ΑΠ ΕΔΩ ΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ Β΄ΠΠ!!!!!ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ . ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ@@@@@@@ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ^^^&ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ=ΟΒΡΑΙΟΙ357562&ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ^^^(&(&^%$^ΘΑΝΑΤΟΣ+++++++++ΣΤΟΝ ΑΠΗΓΑΝΟ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΟΥΣ@@@++++++++^&*$$$+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++================ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς…………….ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΨΩΜΙ Κ'ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΩΤΣΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    ΩΙΛΙΦ+

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΣΑΜΗΔΕΣ;;;;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ (ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ )ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΦΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΕΙ ΟΛΟΙ .ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…………

    Reply
  5. Γιωργος Πανιδης

    Καμια χωρα δεν τους εχει φερθει καλητερα απο την χωρα μας . Λυπαμε για αυτους τους βλακες επιδει με μια ηληθεια κυνιση θα διμιουρισουν προβληματα στους νοικοκιρεους Αλβανους.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ!ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΤΣΑΚΙΣΤΟ!ΟΥΤΕ ΕΡΓΑΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ!!ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΙΑ-ΚΛΕΨΙΑ!!ΑΚΟΥ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ!¨ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ¨ΔΑΓΚΩΣΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΡΕΘΕΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *