«Μουσακά σε Μόγες»: Αποθέωση του Ολυμπιακού από τα ξένα ΜΜΕ

Η νίκη των Πειραιωτών έγινε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της Equipe με τίτλο «Ο Ολυμπιακός συρρίκνωσε τη Γιουνάιτεντ», ενώ το επίσημο site της UEFA έγραψε πως…

«ο Ολυμπιακός έχει το πρόσταγμα στο ζευγάρι με τη Γιουνάιτεντ» Υπόκλιση στον Ολυμπιακό από τα διεθνή ΜΜΕ και «σταύρωμα» της Γιουνάιτεντ. «Μουσακά σε Μόγες» είναι ο τίτλος της «Sun» ενώ η «Independent» ανέφερε «Μία Γιουνάιτεντ χωρίς  δόντια  έπιασε πάτο  στην Αθήνα. Ακόμα μία νύχτα μιζέριας για τον βαλλόμενο προπονητή της Γιουνάιτεντ , Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος  είδε την ομάδα  του να κάνει  μόνο δύο σουτ προς την εστία σε μία οδυνηρή ήττα.»

Η νίκη των Πειραιωτών  έγινε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα   της Equipe  με τίτλο «Ο Ολυμπιακός   συρρίκνωσε τη Γιουνάιτεντ» ενώ το επίσημο  site  της UEFA έγραψε  πως «ο Ολυμπιακός έχει το πρόσταγμα  στο ζευγάρι  με τη Γιουνάιτεντ.» «Ελληνική μιζέρια για τη Γιουνάιτεντ», έγραψε ο «Guardian». «Φτωχή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττάται στην Ελλάδα», ήταν το σχόλιο στο BBC, ενώ το Sky Sports ανέφερε: «Ο δανεικός από την Αρσεναλ, Κάμπελ, βοηθά τον Ολυμπιακό να εκπλήξει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».  

«Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έδωσε ένα μάθημα στη Γιουνάιτεντ του Μόγες», έγραψε η «As», ενώ η «Marca» τόνισε: «Η κρίση της Γιουνάιτεντ ξεπερνά τα σύνορα». Στην Αργεντινή και την «Ole» έγραψαν: «Με το τακούνι του Τσόρι. Η γκολάρα του Ντομίνγκες, άνοιξε τον δρόμο για τον θρίαμβο». Στην Ολλανδία , η «De Telegraaf» ανέφερε: ««Η βόμβα ενεργοποιήθηκε.

Ο Ολυμπιακός θριαμβεύει επί της υπερόπτριας Γιουνάιτεντ».  Στο Βέλγιο η Dernieure Heure  ήταν λίγο πιο… σέξι: «Η Γιουνάιτεντ ξεγυμνώθηκε στο σπίτι των Ελλήνων», στην Ιταλία η «Gazzetta dello Sport» έγραψε: «Μάντσεστερ, τι ναυάγιο! Ο Ολυμπιακός τη νίκησε 2-0», στη Γερμανία εστίασαν στη χαριστική βολή: «Ο Κάμπελ σημάδεψε στην καρδιά την Μάντσεστερ», μέχρι και στην Τουρκία («Milliyet») έγινε πρώτο θέμα: «Οι «διάβολοι» χτυπήθηκαν από τους γείτονες». Πηγή: protothema.gr –

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *