Φρικτό περιστατικό κακοποίησης ζώου

Προσοχή σκληρές εικόνες
Κύπρος: Φρικτός θάνατος αδέσποτης γάτας – Αναζητείται ο δράστης 
Μπροστά σ’ αυτό το ειδεχθές έγκλημα με θύμα μια ανυπεράσπιστη αδέσποτη γάτα βρέθηκε πριν από μερικές μέρες μια Κύπρια στην περιοχή Κόρνου, στη Λευκωσία, πίσω από την….
εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, στην περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου. 

Το άψυχο κορμάκι του ζώου που έζησε την απόλυτη φρίκη περισυλλέχθηκε από την Κυπριακή Αστυνομία, η οποία ωστόσο δεν διενήργησε μέχρι τώρα οποιαδήποτε έρευνα προκειμένου να εντοπίσει το δράστη που διέπραξε ένα τόσο φρικαλέο έγκλημα που σοκάρει κάθε νοήμων άνθρωπο.

 Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Προστασίας Και Ευημερίας Των Γάτων Cat p.a.w.s σε ανακοίνωση του τονίζει ότι δεν αποδέχεται την αρνητική στάση της Κυπριακής Αστυνομίας για τη διερεύνηση ενός τόσου φρικαλέου εγκλήματος και απαιτεί τον εντοπισμό, τη σύλληψη και την τιμωρία των ενόχων. Καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για το έγκλημα ή ακόμα και την ίδια την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών να επικοινωνήσει είτε με τον Σύνδεσμο είτε με το πιο κοντινό Αστυνομικό Τμήμα. Μάλιστα ο P.A.W.S. – Protecting Animals Without Shelter ανακοίνωσε ότι θα δώσει και αμοιβή σε όποιον βοηθήσει για να συλληφθούν οι ένοχοι. Προκειμένου όμως να μεγαλώσει το ποσό αυτής της αμοιβής οι Κύπριοι φιλόζωοι συνεισφέρουν συνεχώς χρήματα φθάνοντας μέχρι στιγμής τα 2.500 ευρώ. 

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Προστασίας Και Ευημερίας Των Γάτων Cat p.a.w.s έδωσε στη δημοσιότητα και τις φωτογραφίες με το άτυχο γατάκι επισημαίνοντας ότι μπορεί να είναι σκληρές αλλά ο κόσμος της Κύπρου θα πρέπει επιτέλους να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με τις κακοποιήσεις ζώων στο νησί που τείνουν να είναι καθημερινό φαινόμενο χωρίς να τιμωρούνται οι δράστες.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *