Οι χρήσιμοι για το Ελλαδικό κρατίδιο «πατριώτες».

Για να είμαι απόλυτα κατανοητός θα σας εξιστορήσω ένα γεγονός το οποίο σημάδεψε την εφηβική μου συνείδηση.

Στην δεκαετία του 70 είχαν συλληφθεί μερικά άτομα και καταδικάσθηκαν από το κομμουνιστικό Σοβιέτ για απόπειρα αεροπειρατείας. Ο στόχος των αεροπειρατών ήταν να φύγουν στην Δύση από το κομμουνιστικό «παράδεισο». Στην κατηγορία του δικαστηρίου για «προδοσία της Πατρίδος» η απάντηση του επικεφαλή αυτής της ομάδας, κάποιου Ιώσηφ Μενδελέβιτς, άφησε άφωνους όλους: «η Πατρίδα μας δεν είναι η ΕΣΣΔ, αλλά είναι το….
Ισραήλ». Μετά από 11χρόνια φυλακής, είχε δηλώσει ότι δεν μετανιώνει για την δήλωσή του, καθώς «ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος δεν ξεχνά τις εθνικές του ρίζες όπου και να βρίσκεται».

Ρώτησα τον παππού μου γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν θεωρούν σαν πατρίδα την χώρα στην οποία ζουν, ο αγράμματος παππούς μου μ’ απάντησε: «Καλά τους είπε. Και εμείς την Ελλάδα έχουμε στην καρδιά μας και όχι την Ρωσία».

Ρωτάω εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές: εσείς αν είχατε γεννηθεί π.χ. στην Ισπανία, θα παύατε να είστε Έλλην; Αν είχατε ευκαιρία και τα μέσα να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα του Ελληνισμού, έστω και αν αυτά συγκρούονταν με το γενικό συμφέρον της Ισπανίας, δεν θα το κάνατε; Για να είμαι κατανοητός σκεφτείτε τον Στιβ Λάλας. Ακριβός αυτό έκανε. Όντας αξιωματικός των ΗΠΑ, αλλά ως πραγματικός Έλλην στο αίμα και στο είναι του, μόνο υπέρ Ελλάδος θα μπορούσε να ενεργεί.

Αυτό το απλό πράγμα, δηλ. την τόσο σημαντική για την ζωή και την δραστηριότητα των πολιτικών προσώπων εθνική τους καταγωγή και, κατά συνέπεια, το ενικό τους αίσθημα, προσπαθούν όλοι στις μέρες μας να κρύψουν.

Οι άνθρωποι οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να σκεφτούν εθνικά αλλά και ανεξάρτητα, πρέπει να είναι προσεκτικοί στην επιλογή των εναλλακτικών μέσων πληροφόρησης, οι οποίες στην εποχή μας είναι (δύστυχος) κατά κύριο λόγό οι ιστοσελίδες.

Στο θέμα της παραπληροφόρησης, της αλλαγής συνειδήσεων και του καταναλωτικού εκμαυλισμού των μαζών ο ρόλος των καθεστωτικών ΜΜ«Ε» είναι γνωστός.

Τι ρόλο παίζουν οι «πατριωτικές» ιστοσελίδες;

Αναπαράγουν τα άρθρα από τις ελληνόφωνες και ξένες εφημερίδες (οι οποίες επιβιώνουν από χρηματοδοτήσεις και όχι από πωλήσεις), οδηγώντας τους επισκέπτες του διαδικτύου ξανά στα γρανάζια των «επίσημων» ΜΜ«Ε», και, με αυτόν τον τρόπο, δεν αφήνουν οι άνθρωποι αυτοί να έχουν πραγματικά εναλλακτική πηγή πληροφόρησης και αναλύσεων. Η πιο χαρακτηριστική ιστοσελίδα μεταξύ πολλών που κάνει αυτήν την χρήσιμη για το κατοχικό κράτος μαύρη εργασία είναι το γνωστό μπλόγκ του «πατριώτη» και πρώην (;) πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών του ανθελληνικού κράτους Σ.Καλεντερίδη.

Το όπλο αυτών των ιστοσελίδων και των «πατριωτών» εναντίων του Έθνους και υπέρ του κράτους λειτουργεί με το εξής τρόπο: αναπαράγουν την επικαιρότητα και όταν πρέπει να βγάζουν ένα κρίσιμο συμπέρασμα ή ανάλυση, το οποίο θα έχει αντίκτυπο στο μυαλό του αναγνώστη, αυτό καταλήγει να είναι υπέρ του κράτους και της σταθερότητάς του, η σταθερότητα του οποίου εξασφαλίζει μόνο την σταθερή οικονομική, πνευματική και δημογραφική γενοκτονία των Ελλήνων την οποία ζούμε σήμερα. Τίποτα άλλο αυτό το κράτος δεν μπορεί να εξασφαλίσει…..

Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτή η ανάρτησή του Καλεντερίδη http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/04/blog-post_4554.html , η οποία με την πρώτη ματιά είναι «πατριωτική», αλλά κρύβει την ουσία του ζητήματος της πολιτικής κατάστασης της Ελλάδος, η οποία δεν είναι άλλη από την κατοχή της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας της χώρας μας από ανθρώπους μη Έλληνες (άλλοι στο αίμα και οι άλλοι στην συνείδηση), και αποπροσανατολίζει τους αναγνώστες.

Ο ΓΑΠ, «πατριώτη» Καλεντερίδη, δεν είναι Έλληνας πρωθυπουργός. Είναι Εβραίος πρωθυπουργός του Ελλαδικού κράτους.

Έχοντας στο μυαλό μου το παράδειγμα του Μενδελέβιτς, του Σ.Λάλας και του παππού μου, σας ερωτώ: από που προκύπτει ότι ο ΓΑΠ θεωρεί την Ελλάδα ως Πατρίδα του και όχι τις ΗΠΑ ή το Ισραήλ;

Σπαρτιάτης Ν.Ι.

www.polemosgenel.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΕΔΩ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟΙ;;; ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ!!!
    ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!! ΕΞ ΑΛΛΟ ΔΤΥΧΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΙΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ Ή ΒΑΛΤΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΙΑ!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΑΜΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Τωρα αν πιαστουμε απο λεπτομερειες θα τους βγαλουμε ολους αχρηστους….ουτε με ποσοστωσεις περι ελληνικοτητας των κατοικων του ελλαδικου χωρου ειναι καλο να ασχολουμαστε…εδω εγινε εθνος το αμερικανικο συνοθυλευμα..και αυτο γιατι ανεπτυξε δυναμικη παγκοσμια και υπεροχη καιετσι ολοι θελουν σημερα να λεγονται αμερικανοι…τι θα γινει αν βουλιαξει οικονομικα η αμερικη??..τερμα και το εθνος τερμα και οι υπεροχες,..κανενας σε περιοδο μιζεριας δεν σκεφτεται εθνικα …ολοι θελουν να λενε αλλο πραγμα απο αυτο που ο καθενας ειναι..ετσι και στην ελλαδα η μιζερια ειναι εχθρος του πατριωτισμου…ολοι προσπαθουν να σωσουν τον ευατο τους βλεποντας οτι συλογικη εθνικη σωτηρια δεν υπαρχει …αλλα αυτα ειναι θεματα παιδειας και συνειδησης..αυτος ειναι και ο λογος που η αριστερα ειναι εθνομηδενιστικη ,γιατι ζει μεσα στην μιζερια της πολιτικης απομονωσης απο την εξουσια ,..και μοιραια αναζητα αλλα διεθνιστικα ουτοπικα σχηματα.Μονο οταν η τιμη του ΕΛΛΗΝΑ γεννιεται μεσα στην φτωχολογια εχει αξια…ολοι οι αλλοι ειναι μπερδεμενοι ,αναμεσα στο εθνικο,που ειναι ιδεα,..και στο υλικο που ειναι χωρος, συμφερον,λαμογια,κλπ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Πώς μπορει να είναι Έλληνες αυτοί που απορρίπτουν τον Δευκαλίωνα, τον Αρίσταρχο, και τον Ραδάμανθυ για το χατιρι του Μιχαήλ του
    Εφραίμ και Ιωσήφ ?

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΣΑΒΒΑ,ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Πως μπορει να είναι Έλληνες αυτοί που καταστρέφουν κάθετι ελληνικό και θεωρούν ΜΩΡΙΑ
    την ελληνική σκέψη ?

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Πώς μπορεί να είναι Έλληνες αυτοί που γκρέμισαν τους ελληνικούς ναούς και πάμω τους έκτισαν εκκλησίες?

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ "ΡΩΜΙΟΙ"
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *