Φυλλοροεί ραγδαία η Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ για το νέο μνημόνιο

Μορφή καταιγίδας παίρνουν πλέον οι δηλώσεις καταψήφισης του νέου μνημονίου από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, τόσο στο παρασκήνιο όσο και επί χάρτου.
Οι βουλευτές, Ξάνθης Τσετίν Μαντατζή και Ηρακλείου Ι.Μιχελογιαννάκης με γραπτές τους δηλώσεις λίγο νωρίτερα εκφράζουν την πρόθεσή τους να «μαυρίσουν» τα μέτρα μέτρα ενώ ασκούν δριμεία κριτική στις υποσχέσεις του κόμματός τους που….
έμειναν υποσχέσεις…

Ο κ. Μιχελογιαννάκης σημειώνει ότι πάνω απ’ όλα βάζει την συνείδησή του, την σωτηρία του ελληνικού κράτους, τη σωτηρία των ελλήνων πολιτών, τη σωτηρία της δημοκρατίας και τέλος τη σωτηρία της δημοκρατικής παράταξης καλώντας το κόμμα του «την ύστατη στιγμή να σταθεί όρθιο στις αρχές, στην ιδεολογία του και στον στόχο του που πιστεύω», όπως τονίζει», να είναι η αξιοπρεπής Ελλάδα και η δίκαιη κοινωνία. Οι 28.000 πολίτες που με ψήφισαν απαιτούν όχι να φυγομαχήσω , όχι να γυρίσω στο σπίτι μου αλλά ιδίως αυτές τις ώρες να συνεχίσω να παλεύω μέσα από το κοινοβούλιο για τη σωτηρία μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Μαντζατζή, επισημαίνει ότι η ηθική και πολιτική του ακεραιότητα δεν του επιτρέπουν να ψηφίσει το νέο μνημόνιο, το οποίο χαρακτηρίζει «προϊόν της αποτυχίας του πολιτικού συστήματος»
http://www.briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *