ΝΕ.Ο.Σ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ. σε μία προσπάθεια να βοηθήσει ουσιαστικά τους Έλληνες νέους που βιώνουν την μάστιγα της ανεργίας, ιδρύει Γραφείο Εργασίας, με σκοπό την εύρεση εργασίας σε νέους Έλληνες αλλά και την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων εργοδοτών προκειμένου προτιμούν την πρόσληψη Ελλήνων εργαζομένων.
Είναι ζήτημα πατριωτισμού η αλληλεγγύη από Έλληνα σε Έλληνα. Αυτή την ώρα που η Ελληνική νεολαία βρίσκεται σε δοκιμασία, με…
χιλιάδες νέους να στρέφονται πλέον προς το εξωτερικό προσπαθώντας να εξασφαλίσουν το μέλλον τους, είναι πατριωτικό καθήκον κάθε Έλληνα εργοδότη να προτιμάει Έλληνες εργαζόμενους.
.
Το Γραφείο Εργασίας της ΝΕ.Ο.Σ. θα αναλάβει την διασύνδεση εργοδοτών με Έλληνες άνεργους, την τροφοδότηση πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους σχετικά με προκηρύξεις, προγράμματα και επιχειρηματικές ευκαιρίες, καθώς και καμπάνιες για ευαισθητοποίηση της πολιτείας αλλά και των πολιτών, σχετικά με το δικαίωμα της προτεραιότητας των Ελλήνων στην εργασία.
.
Στο www.neolaialaos.org, υπάρχει λίνκ του Γραφείου Εργασίας στο οποίο θα μπορεί το κοινό να βρίσκει πληροφορίες σχετικά με θέσεις εργασίας, προκηρύξεις Υπουργείων ή Δήμων, κ.α. Στο 210-7522700 (εσωτερικό 156) και στο neos@laos.gr μπορούν να επικοινωνούν τόσο νέοι άνεργοι, όσο και εργοδότες που αναζητούν υπαλλήλους αλλά και όποιος μπορεί να παρέχει πληροφορίες που θα βοηθήσουν άνεργους νέους συμπατριώτες μας.
.
Η Ελληνική Νεολαία χρειάζεται την ενεργό αλληλεγγύη όλων των Ελλήνων για να παραμείνει και να ευημερήσει στην Πατρίδα της, που κάποιοι θέλουν να την κατακλύσουν με λαθρο-ΕΠΟΙΚΟΥΣ.

http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!!!!
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!! ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
    1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ!!!!
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Υδροχοϊσμός.

    Ο Υδροχοϊσμός είναι η νεότερη ιδεολογία που έχει εμφανιστεί. Αναγνωρίζει την ιδιοκτησία του κεφαλαίου ανεξάρτητα από την ταυτότητα του ιδιοκτήτη. Αναγνωρίζει τόσο την ιδιωτική όσο και τη δημόσια περιουσία. Στο σημείο αυτό μοιάζει τόσο με τον καπιταλισμό όσο και με τον σοσιαλισμό. Στο σημείο όπου διαφοροποιείται από τις ιδεολογίες αυτές, αυτό έχει σχέση με τις μορφές του κεφαλαίου τις οποίες αναγνωρίζει. Ο Υδροχοϊσμός αναγνωρίζει μόνον τις δύο υλικές μορφές του κεφαλαίου. Είτε το κεφάλαιο-γη είτε το κεφάλαιο-βιομηχανία.

    Την άυλη μορφή του κεφαλαίου δεν την αναγνωρίζει ως κεφάλαιο και άρα δεν αναγνωρίζει την έννοια της οικονομικής εκμετάλλευσής του. Δεν αναγνωρίζει την "παραγωγή" των αστών. Επίσης δεν αναγνωρίζει το "δίκαιο" του εμπορίου και δεν το δέχεται ως ξεχωριστή οικονομική δραστηριότητα. Από τη στιγμή που δεν αναγνωρίζει τις ιδιότητες του κεφαλαιοκράτη και του εμπόρου στους αστούς, αναγκαστικά στο κατώτερο επίπεδο δεν θεωρεί ότι πρέπει οι όμοιοί τους να αποτελούν ειδική μερίδα εργαζομένων. Είτε "χέρια" βάζει κάποιος στην παραγωγή είτε "μυαλό", τα ίδια πρέπει να πληρωθεί. Απλά τα "χέρια" σε στέλνουν στον τόρνο και το "μυαλό" σε στέλνει στο σχεδιαστήριο.

    Ο Υδροχοϊσμός θεωρεί ότι η ανθρώπινη γνώση αποτελεί πανανθρώπινη κληρονομιά και ανήκει από κοινού σε όλους τους λαούς και σε όλους τους ανθρώπους. Ως ιδεολογία φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη ιδεολογία των ανθρώπων. Θέλει να συγκρουστεί με τις ιδεολογίες των κοινωνικών "ειδών" και να απαλλάξει την κοινωνία από την παθογένειά τους.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    11:46, 11:58

    Δε με πρόλαβες, μόλις "τέλειωσα"… Δεν υπάρχει πρόβλημα να κουλαθείς, για πάρτη της "τελειώνεις" σε δευτερόλεπτα…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Άμα περάσω από κει υπάρχει περίπτωση να μας πάρει κανά τσιμπουκάκι η Μελίνα Τσιλιμίγκρα…???

    Reply
  6. Ανώνυμος

    11:15 εισαι μονο λογια, κανεις κατι περισοτερο απο αυτους;
    οχι;!!! τοτε μουγκα, εχουμε βαρεθει ΟΛΟΙ απο τα λογια, οποιος κανει κατι για τον Ελληνα, ας ειναι και ο Παπανδρεου, θα εχει την συμπαρασταση ολων, οι αλλοι να μεινουν στην σιωπη
    α να χαθειτε σας βαρεθηκα μπουρ μπουρ μπουρ, κι απο πραξη τιποτα……

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ !!! Η ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΟΣ , ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΤΕΓΗ ΕΔΩ ΣΤΟ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ. ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΝΤΟΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΥΣΤ ΑΠ ΕΔΩ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    7 ΔΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΥΧΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
    ΟΙ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ.
    Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΘΕΡΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΡΘΙΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ.
    ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΦΤΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *