Συλλογὴ ὑπογραφῶν γιὰ τὴν Κάρτα τοῦ Πολίτη

(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

Οἱ Ἀντιρρησίες Ὀρθόδοξης Συνείδησης ἔχουν ἀναλάβει τὴν πρωτοβουλία συλλογῆς ὑπογραφῶν γιὰ τὴν ἄρνηση παραλαβῆς τῆς ἐπερχόμενης ἀπὸ τὸ 2011 Κάρτας τοῦ Πολίτη. Ὅλοι ἔχουμε τὴν ὑποχρέωση νὰ ὑπογράψουμε ἂν θέλουμε νὰ …..
ἐξακολουθοῦμε νὰ ζοῦμε ἐλεύθεροι. Δὲν πρόκειται μόνο γιὰ τὴ θρησκευτική μας ἐλευθερία ἀλλὰ τὴν ἐλευθερία γενικῶς.

Ἐλᾶτε, λοιπόν, γιὰ νὰ μιμηθοῦμε τοὺς Ἄγγλους οἱ ὁποῖοι κατάφεραν νὰ ἀποπέμψουν τὶς ἠλεκτρονικὲς ταυτότητες διότι ἀντιλήφθηκαν τοὺς κινδύνους ποὺ θὰ διέτρεχαν σὲ περίπτωση ἀποδοχῆς αὐτῶν. Ἀπαιτεῖται γενικευμένη ἀντίδραση πρὶν εἶναι πολὺ ἀργά.
Ἐξάλλου, οἱ Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβὰ κατόρθωσαν μὲ 30.000 ὑπογραφὲς νὰ ἀπαλλαγοῦν ἀπὸ τὰ στρατιωτικά τους καθήκοντα. Ἐμεῖς;

http://orthodoxia-ellhnismos.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. panais

    Δημητράκη φιλαράκο μου,τα χατήρια εννοώ εξυπηρέτηση,υπηρέτες μας είναι με την καλή έννοια,εξού και υπηρεσίες μην μας τρελένεις με σοφίσματα και μην παρεξηγέσε,ούτε να χορεύουν και να κάνω χάζι τους θέλω αλλά ούτε και να με βάζουν τα δύο πόδια σε άνα παπούτσι.Και βέβαια μου κάνουν την δουλειά μου,διότι ήδη ταυτότητα έχω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σώνει και καλά καθε 2 χρόνια μίαν κάρτα και μίαν ταυτότητα με το ζόρι χωρίς να με ρωτήσουν,ας κάνουν δημοψίφησμα…και εσύ νομίζεις ότι η κρατική υπηρεσία της Ελλάδος κάνει αυτά που λές μάλλον ζείς σε άλλη χώρα ή πραγματικά είσαι τυφλός και έξωθεν και έσωθεν και το χειρώτερο για σένα είναι ότι δεν θέλεις να δείς …την πραγματικότητα!

    Reply
  2. Dimitrios Stergiou

    @panais

    "ξάλου είναι υπάλλοιλοι μας(όπως λέει και ο Σφακιανάκης),οφείλουν να με ανεκτούν και να μου κάνουν τα χατίρια και τις δουλειές μου και όχι το αντίθετο!"

    Να σου κάνουν τα χατήρια; Υπαλληλοι είναι, όχι πόρνες. Η δουλειά τους είναι να σου παρέχουν την κρατική υπηρεσία όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνετε, και όχι να χοροπηδάνε για να κάνεις χάζι εσύ

    Δηλαδή σήμερα σου κάνουν την δουλειά σου που δεν έχεις κάρτα;

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ναι φίλε ΠΑΝΑΗ,αυτή είναι η αλήθεια: ΘΗΡΙΟ και …ο νοών νοείτω.
    Στην Κύπρο γίνεται καθόλου λόγος για κάτι
    αντίστοιχο της ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ή μόνο εδώ
    ο ΓΑΠ βιάζεται να μας οδηγήσει στο ''άρμα''
    της Νέας Τάξης ?

    Reply
  4. panais

    12.29,Δόξα τω Θεώ που τα καταλάβεις εσύ και εγώ για αρχή!Εμείς οι δύο θα γίνουμε μαγιά μέχρι τα Χριστούγεννα να γράφουμε 5 αράδες αφού μπήκες στο νόημα και όσοι πιστοί ακολουθούν,ΔΕΝ βιάζουμε κανέναν δια της βίας να ξυπνήσει και να σωθεί…εμείς επηδεί μάθαμε 2 πράγματα έχουμε χρέος να τα ομολογούμε έμπροσθεν των ανθρώπων…και ας ακούμε και κοσμητικά και διακοσμητικά επίθετα.

    Reply
  5. panais

    φίλε 12.10 το αναφέρω ότι θα μας έχουν σε ένα υπολογιστή…έχω και εγώ τους συμβούλους μου,αλλά σε ευχαριστώ για την λεπτομέρια,δεν γνώριζα ότι το "θηρίο"το ονομάζουνε και Θηρίο σε ευχαριστώ πολύ,πολύ συμαντική πληροφορία!

    Reply
  6. panais

    Έστω και ένας άνθρωπος να καταλάβει την πραγματική Ελευθερία του αυτό είναι κέρδος!Όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε 5 πράγματα υπάρχει ένα βιβλιαράκι του άγιου γέροντα Παϊσίου"Με αγάπη και πόνο για τον σύγχρονο άνθρωπο"της Ι.Μ.Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Σουρωτής Θεσσαλονίκης,απλοϊκό βιβλίο έχει ακόμα 4 τόμους μικρούς!Επίσης για μορφωμένους και πανεπιστημιακούς-ακαδημαΪκά μυαλά που λέμε,συστήνω το "Χάρη και Ελευθερία κατα την Πατερική Παράδοση"του καθηγητού της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης κ.Δημήτριου Τσελεγγίδη!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Εκτός απ'όλα αυτά ΠΑΝΑΗ, όλα τα στοιχεία θα καταχωρούνται αυτόματα στον υπερυπολογιστή
    στις Βρυξέλλες, τον οποίο οι ίδιοι οι κατασκευαστές του αποκαλούν ΘΗΡΙΟ. Κάνε τον
    συνειρμό τώρα……. Εδώ είναι που λένε:
    Τυχαίο ; Δεν νομίζω…

    Reply
  8. panais

    Εγώ υπόγραψα απο τον καναπέ μου!Αλλά για να δείτε την νοοτροποία των παλιοκαλαμαράδων θέλουν το στυλό και το χαρτάκι μπροστά τους για να υπογράψουν!Ρε ζώα υπογράφουμε για την ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ μας ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων(δεν ασχολούμαστε κάν αν έχει τα 666,).Εγώ υπέγραψα πρώτον διότι δεν θέλω να με υποχρεώνει κανείς να πάρω μίαν ύποπτη καρτούλα με τσιπάκι!Προτυμώ να με φακελώνουν σε φακέλους με το πατροπαράδοτο σύστημα,δεν γουστάρω τα στοιχεία μου να τα έχει μαζεμένα όλα η κυβέρνηση στο λάπτοπ της,θέλω να τους κουράζω,εξάλου είναι υπάλλοιλοι μας(όπως λέει και ο Σφακιανάκης),οφείλουν να με ανεκτούν και να μου κάνουν τα χατίρια και τις δουλειές μου και όχι το αντίθετο!Οφείλου οι πολιτικάντιδες να είναι άψωγοι και σωστοί μαζί μας και όχι με πονηράδες να μας δίδουν καρτούλες και τσιπάκια!2ον υπέγραψα και για τον γνωστότατο πλέον λόγο,ότι θα υπάρχουν στοιχεία μας που δεν θα τα γνωρίζουμε και ούτε θα έχουμε πρόσβαση εμείς οι ίδιοι και θα μπορούν αν θέλουν να με γράψουν μέσα π.χ.ότι έιχα σχέσεις με την JULIA και να το σφυρίξουν στην γυναίκα μου και να με χωρίσει!3ον υπέγραψα γιατί είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός και δεν δέχομαι ,μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, να μου προσβάλουν την Ορθόδοξη Χριστιανική μου ταυτότητα,και να με ταυτοποιήσουν με έναν αριθμό-666-τον οποίο αναφέρει ξεκάθαρα εδώ και 2000 χρόνια ο Απόστολος της Αγάπης Άγιος Ιωάννης ο ευαγγελιστής και προφήτης!Ελεύθερα πήρα την Σφραγίδα και το χάραγμα του Αγίου Πνεύματος και δεν γουστάρω να με ταυτοποιήσουν με τον δυσώνυμο αριθμό!Άν τον κάνουν 665 θα σκεφτώ πάλι να την πάρω!Δώσαμε μάχες για να μην καταργήσουν το θρήσκευμα και τώρα θέλουν να μας ενσωματώσουν στο κομπιούτερ του Αντιχρίστου με έναν αριθμό θρησκευτικής σημασίας!Δεν γουστάρω να πληρώνω 5ευρώ για μιάν καρτούλα που δεν με ρώτησαν ούτε με την στοιχειώδη ευγαίνεια αν θέλω να την πάρω!Και ως συνήθως θα τρέξουμε εμείς οι λίγοι Χριστιανοί να υπογράψουμε,να κάνουμε φασαρία προς τα πάνω για να πάρουν τα κατάλληλα μυνήματα και εσείς οι άλλοι θα κάθεστε να πίνεται φραπόγαλα΄και να μας κατηγορείτε με τα κλασικά κοσμιτικά επίθετα…δεν σας αξίζει να πολεμούμε για σας για μας πολεμούμε καλοπερασάκηδες πλέον,ο σώζον εαυτό σωθείτο…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Πολύ φοβούμαι ότι οι συλλογές των υπογραφών μας θα οδηγηθούν στον κάλαθο των αχρήστων. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί έχω εμπειρία. Πρώτον υπέγραψα για το θρήσκευμα για τις ταυτότητες και δεν έγινε τίποτα και δεύτερον γιατί υπέγραψα πρόσφατα για το θέμα που ανέδειξε ο ΛΑ.Ο.Σ. με την ψήφο στους μετανάστες και πάλι δεν έγινε τίποτα. Ποιος μου εγγυάται ότι αυτή τη φορά θα σταματήσουμε τις εξελίξεις; Και επίσης που πήγαν οι υπογραφές μας και από το θρήσκευμα για τις ταυτότητες και για την ψήφο στους μετανάστες κ. Καρατζαφέρη; Εμείς υπογράψαμε εσείς γιατί δεν αναδεικνύετε το θέμα;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *