Αποτεφρωτήριο νεκρών στη Θεσσαλονίκη


Αποτεφρωτήριο νεκρών σκοπεύει να δημιουργήσει στη Θεσσαλονίκη, ο νέος δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης, όπως αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Με αυτή του την πρόθεση ωστόσο αναμένεται να προκαλέσει νέο επεισόδιο στις σχέσεις του με τον μητροπολίτη Ανθιμο, καθώς ο δεύτερος είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει στα σχέδια περί αποτεφρωτηρίου.

Μιλώντας συγκεκριμένα για….
την κόντρα του με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε τα όσα λέγονται για τις μεταξύ τους σχέσεις “ατυχές περιστατικό” αν και ανέφερε ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ “και καρδιακός του φίλος”.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι θα ζητήσει τη συνεργασία του Άνθιμου για τις δράσεις που γίνονται για τους άπορους και τους τοξικομανείς.

Όσον αφορά στις δηλώσεις Ψωμιάδη, ο οποίος ζήτησε από τον μητροπολίτη “να δώσει συγχωροχάρτι” στον νέο δήμαρχο, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι χάρηκε για αυτή τη συνάντηση και για τα όσα ειπώθηκαν, διότι αυτό δείχνει διάθεση συμφιλίωσης.
protothema

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

54 Comments

  1. Ανώνυμος

    τοσα χρονια ρε μοσχαρια οσοι γραψατε τις μαλακιες σας που ειχατε τους ''χριστιανους'' δημαρχους σας περνουσατε καλυτερα η οταν ψωφησετε θαστε καλυτερα στον γαμημενο ταφο σας!!!οπως θελει θα θαφτει ο καθενας εσας θα ρωτησει η το παπαδαριο.ουτε να πεθανεις δεν μπορεις αν πληρωσεις 2-3000 ευρω θα θαφτεις σαν χριστιανος κ ολα καλα τοτε μοσχαρια φανατισμενα.να σας δανεισει ο Ανθιμος να σας χωσουν στο ταφο σας αυτος να δειτε τι θα σας δωσει αν του πειτε για λεφτα αλλα ουτε αυτα εχει η πουστογρια.κοιτατε τα χαλια σας κ αφηστε να γινει κατι διαφορετικο κ καλο για μερικους μογγολοι ουστ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    όποιος ψήφισε Μπουτάρη, θα το φάει το παπάρι
    (του Μπουτάρη)

    τώρα που ψήφισες Μπουτάρη, θά 'ρθει ο διάολος να σε πάρει…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    απ' το να σε φανε τα σκουλικια, καλυτερα στη πυρα

    ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ…

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΕΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ Ν ΑΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ..ΝΑΙ!!! ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΤΑΦΗ Η ΚΑΥΣΗ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αλλο η θρησκεια και η πιστη και αλλο η εκμεταλλευση που εχουμε υποστει απο τους κατα τα αλλα εκπροσωπους του Θεου που την εχουν δει οι καλυτεροι επιχειρηματιες με γωνιακο μαγαζι μαλιστα…
    Εγω παντως δεν θυμαμαι να ειπε ο Θεος να γινεται υποχρεωτικα ταφη και να χρυσοπληρωνουμε τους παπαδες προκειμενου να τελεσουμε ενα απο τα μυστηρια της θρησκειας…αυτα ειναι εκβιασμοι των παπαδων και μονο…
    Παντως στην αναλυση λιγο πιο πανω περι βιας κατα την καυση κλπ κλπ θεωρω οτι η ψυχη ειναι αφθαρτη και ανεξαρτητη απο το φθαρτο σωμα και αυτη τιμουμε στην ουσια και οχι το υλικο σωμα.Αλλωστε ειτε η καυση, ειτε το να τρωνε τα σκουληκια ενα σωμα μου φαινονται εξ'ισου αποτροπαια σαν ιδεες…αλλα θεωρω παραλογο για οσους δηλωνουν χριστιανοι να διαμαρτυρονται για το σωμα μετα θανατον αντι να στηριζουν ενα απο τα υψιστα αγαθα που εδωσε ο Θεος και αυτο ειναι η ελευθερη βουληση…και εννοω οτι αν καποιος πιστευει οτι ο Θεος μας εδωσε τη δυνατοτητα να επιλεγουμε μεταξυ καλου και κακου,σωστου και λαθους κλπ,προφανως ελευθερη βουληση ισχυει και σε αυτην την περιπτωση…
    Και τωρα που λυσαμε το μονο προβλημα της Θεσσαλονικης…παμε να πουμε για αλλες πολεις να λυσουμε και εκει τα προβληματα τους….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    @ 16 Νοεμβρίου 2010 4:15 μ.μ.

    Φίλε, εγώ θυμάμαι το carmagedon ένα παιχνιδάκι splater-ια στο pc…

    E2

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Και δεν κατάλαβα τι φαγωθήκατε με το αποτεφρωτήριο στη Θεσσαλονίκη? Αν θέλετε κι εσέις δικό σας να πείτε στο νέο σας δήμαρχο να σας φτιάξει ένα…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Εγώ να σας πώ την αλήθεια αν έχω πεθάνει χέστηκα αν θα με θάψουνε ή αν θα με κάψουνε.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Καύση των νεκρών
    Η πραγματική εικόνα της κηδείας σήμερα, ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα, έχει αλλάξει άρδην. Η σωρός δεν διανυκτερεύει κατ’ οίκον αλλά σε ψυγείο, η ταφή καθυστερεί, οι γείτονες αδιάφοροι, αποξενωμένοι αρνούνται το θέαμα, ο χώρος αποχαιρετισμού είναι κάποιο απρόσωπο κοιμητήριο και όλοι παρακολουθούν παθητικά. Ακόμα και αυτοί οι ιερείς κουρασμένοι ψυχροί και αδιάφοροι δεν συμμετέχουν. Εικόνα που θυμίζει πιο πολύ το θάνατο απ’ όσο ο ίδιος ο νεκρός.
    Η κηδεία από εκκλησιαστική έκφραση συντόνου και εντόνου προσευχής για τον αποθανόντα και εκζήτησης της Θεϊκής παρακλήσεως κατάντησε τελετή συμπαράστασης και ανθρώπινης παρηγοριάς για αυτούς που μένουν πίσω και όχι για αυτόν που αναχωρεί. Τολμώ να πω, ότι το παρελθόν, είχε περισσότερη ανθρωπιά, σεβασμό και προσωπική συμμετοχή. Η κηδεία από υπόθεση στυγνής εκμετάλλευσης πρέπει να ξαναγίνει ιερή πράξη καθαρά εκκλησιαστική.
    Όλα τα παραπάνω δημιουργούν σε πολλούς τέτοιες τραυματικές συναισθηματικές και ιδεολογικές εμπειρίες που για να ξεχάσουν ή και υποβαθμίσουν το γεγονός, οδηγούνται στην πρόταση για καύση των νεκρών.
    Οι λόγοι που επικαλούνται οι υπέρμαχοι της καύσης των νεκρών είναι αρκετοί και βέβαια έχουν και τον αντίλογο τους: α) Έλλειψη χώρου. Η αγάπη και ο σεβασμός δημιουργούν και χώρο και προϋποθέσεις. Στο εγγύς μέλλον, δεν θα υπάρχει χώρος ούτε για τους ζωντανούς. β) Λόγοι υγείας, αποφυγή μικροβίων. Είναι άκρως υποκριτικό να ζούμε σε ένα καταμολυσμένο οικοσύστημα από την μόλυνση που δημιουργούμε εμείς οι ζωντανοί και να φοβούμεθα από τα μικρόβια των νεκρών που ούτε φαίνονται, ούτε απειλούν και φυσικά δεν υπάρχουν στα κοιμητήρια. γ) Ανθρώπινο δικαίωμα. Νομιμοποίηση ευθανασίας; Προτάσσεται ο λόγος των ατομικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όμως η καύση δεν είναι ατομικό δικαίωμα του νεκρού πλέον ανθρώπου, διότι το κοινωνικό αγαθό είναι ανώτερο κάθε ατομικής επιλογής. Αν η ταφή αποτελεί αξία, τότε η καύση δεν είναι ατομικό δικαίωμα. Τα βαθύτερα αίτια της καύσης, είναι ο μηδενιστικός τρόπος ζωής, η τάση αποθρησκευτικοποίησης της κοινωνίας και η παντελής έλλειψη σεβασμού στις αξίες. Η ταφή είναι περισσότερο μυστήριο, ενώ η καύση τελετή ή διαδικασία.
    Το χρέος της Εκκλησίας μέσα από την Παραδοσή Της, είναι: α) Να περιγράψει την ζωντάνια της ψυχής, που δεν είναι ούτε φανταστική ούτε αφηρημένη έννοια, αλλά είναι η ουσία του ανθρώπου. β) Να εκφράσει την πίστη Της για την αιωνιότητα και την αθανασία της ψυχής και την δυνατότητα για Θέωση του ανθρώπου. Το ανθρώπινο σώμα είναι ναός του Θεού και εικόνισμα της μέλλουσας κατάστασης. Τα εικονίσματα δεν τα καίνε ποτέ. γ) Να υπογραμμίσει ότι ο άνθρωπος ξεκινά με άκρα ταπείνωση (την κυτταρική του μορφή) και καταλήγει πάλι ταπεινά (με τη λειψανική του μορφή). δ) Να αποτυπώσει το Θεολογικό της βίωμα στην πράξη, διότι κηδεία είναι η τελευταία και ιερότερη φροντίδα στον νεκρό και είναι ανήκουστο να περιορίζεις την ιερότητα του και να λιγοστεύεις την φυσική του υπόσταση και εν τέλει να ασκείται βία επάνω του, όχι για να μη πονέσει το σώμα του, αλλά για να μη πονέσει η ψυχή μας. Για την Παραδοσή μας υπάρχει η ιερή λέξη λείψανα που σηματοδοτεί την ύπαρξη ψυχής και την ελπίδα της Αναστάσεως.
    Η Εκκλησία λοιπόν, αρνείται την καύση, διότι αρνείται την βία επάνω στον άνθρωπο και επιλέγει την ταφή, διότι έχει πίστη και ελπίδα στο αιώνιο μέλλον του ανθρώπου και αναθέτει στην φύση την ευθύνη της φυσιολογικής φθοράς του.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Η ΠΟΛΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    Η ΠΟΛΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    Η ΠΟΛΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    Η ΠΟΛΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    Η ΠΟΛΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    Η ΠΟΛΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    Η ΠΟΛΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    Η ΠΟΛΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    Η ΠΟΛΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΚΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Θα πείτε κι άλλες μαλακίες? Ας κάνει ότι θέλει και όποιος θέλει καίγεται όποιος θέλει κηδεύεται. Ολα τα άλλα είναι ….

    Reply
  14. RODERIKOS

    Μπράβο Μπουτάρη, μακάρι κι άλλοι δήμαρχοι
    να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου…

    Αλλά πρέπει να έχουν αρ@@δια!!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Το πρώτο κόμα στις εκλογές λένε οτι είναι η αποχή ενω στην πραγματικότητα είναι η ανοησία και δειλία της μάζας που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του αλλά αρκείται να κατηγορεί τους άλλους για όλα symfono apolyta. polemo me th vlakeia……

    Reply
  16. Ανώνυμος

    4:17
    Οι έλληνες έχουν υπερβεί εδώ και χρόνια τα ανώτατα όρια ηλιθιότητας. Παραδώσατε την Ελλάδα στα χέρια απατεώνων και εγκληματιών πολιτικών και τώρα απλούστατα θα αναγκαστούμε να μεταναστεύσουμε για να επιβιώσουμε
    ΕΡΩΤΗΣΗ:Εσυ δεν εισαι Ελληνας;Αν ναι γιατι βγαζεις τον εαυτο σου απ' εξω

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Οι έλληνες έχουν υπερβεί εδώ και χρόνια τα ανώτατα όρια ηλιθιότητας. Παραδώσατε την Ελλάδα στα χέρια απατεώνων και εγκληματιών πολιτικών και τώρα απλούστατα θα αναγκαστούμε να μεταναστεύσουμε για να επιβιώσουμε. Ο Μπουτάρης καιο Καμίνης έχουν τα εκατομμύρια ευρώ στην άκρη για να ζούν ζωή φίνα και όλοι εμείς δεν τα βγάζουμε πέρα ούτε μισό μήνα. Να πεθάνουμε μας αξίζει διότι είμαστε όλοι μας προδότες του εαυτού μας, των παιδιών μας, της χώρας μας αφού εμείς ψηφίζαμε τόσα χρόνια τους πολιτικούς της αρπαχτής. Καλά να πάθουμε. Όσο για τα υποκείμενα που δεν ψηφίσαν στις εκλογές εάν είχατε δώσει 30% στο ΚΚΕ ή στην Χρυσή Αυγή θα σας έλεγα πως θα έβρισκαν λύσεις οι πολιτικάντηδες για τον λαό. Αλλά είπαμε αιωνίως μαλάκες….

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΣΕ ΤΑ ΜΟΣΧΟΡΙΑ Κ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΛΥΚΟΙ Κ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!

    Reply
  19. ΜΑΙΡΗ

    Εντάξει αυτός άρχισε να φροντίζει για τον εαυτό του αμέσως. Βλέπει ότι είναι λίγα τα ψωμιά του και είπε ας φτιάξω το αποτεφρωτήριο.Ποιός ξέρει τι γίνεται αύριο μεθαύριο, παραμεθαύριο το αργότερον!

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ)ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ…ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ…ΧΧΧΧ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    οταν το 91 σαμαρας και μητσοτακης εκαναν την αρχη με την εισοδο αλβανων και ρωσοποντιων αλλοθρησκων δεν μιλησε κανεις!!την ιδια τακτικη ακουλουθουν πιστα απο τοτε ολες οι εξουσιες με αποτελεσμα αυτο που ειδατε σημερα στην αθηνα με τους βρωμιαρηδες!!!!!την κυριακη των εκλογων το βωθροκαναλο ο αντ1 ειχε την ελληνικη σημαια χωρις σταυρο αλλα ολοι τσιμουδια!!!θα σας φορτωσουν την καρτα πολιτη αλλα φυσικα τσιμουδια!!!το 2000 με τις ταυτοτητες ο κραμανλης ψηφισε υπερ της προαιρετικης αναγραφης αλλα οταν πηρε την καρεκλα ως δια μαγειας το ξεχασε και οι θαυμαστες του δεν φροντισαν να του το θυμισουν!!!!

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΣ ΠΑΕΙ!

    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

    ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΛΕΙ!

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΑ ΤΗΣ

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

    ΤΟΥΣ ''ΑΓΙΟΥΣ'' ΠΟΥ ΦΩΒΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ Σ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΦΟΥΝ
    ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΣΤΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΛΟΙΠΟΝ???

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Αυτά παθαίνει όποιος δεν πάει να ψηφίσει!! Σας ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟ-Κ(ωνσταντινουπόλεως) σε ΠΑΟ-Ι(νσταμπουλ)!!

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Το πρώτο κόμα στις εκλογές λένε οτι είναι η αποχή ενω στην πραγματικότητα είναι η ανοησία και δειλία της μάζας που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του αλλά αρκείται να κατηγορεί τους άλλους για όλα

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Βάζω στοίχιμα ρε hellraiser ότι είσαι ίδιος με την φωτογραφία σου….Όλο μαλακίες είσαι….

    Reply
  26. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ,,,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΦΑΝΕ ΞΗΛΟΟΟΟΟ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    ο παπαγεωργοπουλος με την καλη φατσα καταληστεψε το δημο παραδιδει την πολη στο ιδιο χαλι που την παρελαβε…η πιο οπισδοδρομικη πολη της ευρωπης..κανενα εργο καμια προοδο, μονο χαρατσια μποτιλιαρισμα και κλησεις!!αντι να ασχοληθουμε με τα σοβαρα προβληματα ασχολουμαστε με το καψιμο των πεθαμενων??οι ζωντανοι με τους ζωντανους και οι πεθαμενοι με τους πεθαμενους!!!ο καθενας εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει!!!!για τις μιζες του ανθιμου που καθυστερουν το μετρο δε λεει κανεις τιποτα???για τα ακινητα και τα ρουσφετια τιποτα??

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Συμφωνα με τις προτροπες της σατανικης λεσχης μπιλντεμπερκ πρεπει και συντομα με εμβολια η ψεκασμους απο αερος να πεθανουν πολλοι Ελληνες.Να γιατι ο μπουταρης κανει αποτεφρωτηρια,γιατι δεν θα προλαβαινει να μας θαβει.Μην απορειτε καποιοι ξερουν ποιες ωρες μετα τους ψεκασμους δεν πρεπει να βγαινουν εξωΟ Μπουταρης ο νεκροθαφτης των Ελληνων ξεκινησε ακομη δεν ανελαβε το εργο του.

    Reply
  29. hellraiser

    “Η στιγμή επέστη που θα αγωνισθώμεν διά την ανεξαρτησίαν της Ελλάδος, την ακεραιότητα και την τιμήν της.
    Μολονότι ετηρήσαμεν την πλέον αυστηράν ουδετερότητα και ίσην προς όλους, η Ιταλία μη αναγνωρίζουσα εις ημάς να ζήσωμεν ως ελεύθεροι Έλληνες, μου εζήτησε σήμερον την 3ην πρωινήν ώραν την παράδοσιν τμημάτων του Εθνικού εδάφους κατά την ιδίαν αυτής βούλησιν και ότι προς κατάληψιν αυτών η κίνησις των στρατευμάτων της θα ήρχιζε την 6ην πρωινήν. Απήντησα εις τον Ιταλόν Πρεσβευτήν ότι θεωρώ και το αίτημα αυτό καθ’ εαυτό και τον τρόπον με τον οποίον γίνεται τούτο ως κήρυξιν πολέμου της Ιταλίας κατά της Ελλάδος.
    Έλληνες
    Τώρα θα αποδείξωμεν εάν πράγματι είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος θα εγερθή σύσσωμον. Αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά μας και τας ιεράς μας παραδόσεις. Νυν υπέρ πάντων ο αγώνας"
    Η ιστορια επαναλαμβανεται,μονο τα ονοματα των εχθρων αλλαζουν.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΦΗ ΩΣ ΗΘΙΣΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ.

    ΕΤΣΙ ΓΝΕΤΑΙ ΣΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕ΄ΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΡΙΖΕΙ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    εγω αυτον τον ανθρωπο μονο και μονο για την φατσα του δεν θα τον ψηφιζα,δεν ειμαι εναντιον του να γινει ενα αποτεφρωτηριο,εγω ειμαι χριστιανος αλλα πιστευω οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα τις επιλογης αλλα 1ον εας μας πει καποιος ποσο θα κοστιζει,γιατι δεν νομιζω οτι ειναι πιο φθηνα απ οτι λενε καποιοι!και 2ον οντως ειναι το μεγαλητερο προβλημα τις Θεσσαλονικης αυτο;

    Reply
  32. Ανώνυμος

    SAS PIRANE XAMPARI TI MALES ISASTE STI THESALONIKI KE OI SKOPIANOI , POLI POU NA TIN ELENXOUN OI OI EVREOI KE OI PONTIOI POU INE MIONOTITA MONO STIN THESALONIKOI GINONTE AFTA
    KE META SAS FTENE TA SKOPIA OUSTTTTTTTTTTTTT
    PALIO FLORIA THESALONIKIOTIKA

    Reply
  33. Ανώνυμος

    kana parking na vazei o kosmos to autokinito tou na doume , giati pas sto kentro kai thelis 10 euro parking gia 2 ores. 25 EURO MEROKAMATO PERNO STO OXTAORO kai thelo 10 euro parking. Alla eipame. Arxidia eitan o enas 20 xronia sti saloniki. Arxidia me trixes einai aki autos pou irthe. Autos tha einai akoma xiroteros, exei na efarmosei kai foroeispraktiki politiki.

    Reply
  34. Ανώνυμος

    den katalavate , oxi mono autoi pou ton psifisan, KAI AUTOI POU DEN PSIFISAN NA TON FANE STIHN MAPA. an den goustaran , na pigainan na psifisoun. Tora tha doun polla ta matakia sas. Kai oxi apo teties paparies, peri kemal dromon kai apotefrotirion. Einai kirios ekfrastis tou komatos "pasok" tha deite me ti ipostiriksi tha perasoun meso dimou oxi mono ta metra. Alla kai oi elegxoi kai oi ispraksis.

    Stin megalitero se arithmo louketon poli, tha dite se ena mina posa magazia apo kafeteries ,bar kai estiatoria tha klisoun giati tha tous grafei mera nixta.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ;;
    ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΔΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΟ;;;ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ EXTRA ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΑ.
    ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΙΝΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

    Reply
  36. Ανώνυμος

    ε (Κανένα σχόλιο)
    Email This Post Εκτύπωση άρθρου

    Στη Μαντι Μπαχαβαλντιν του Πακιστάν στις 2 Ιουνίου του 2007 ο 16χρονος χριστιανός Ιμράν Μασίχ κακοποιήθηκε και βιάστηκε ομαδικά από μουσουλμάνους επειδή αρνήθηκε να αλλάξει την πίστη του όταν τον απήγαγαν.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ο 16χρονος χριστιανός έπαιζε ανέμελα κρίκετ σε μια παιδική χαρά μαζί με τον μουσουλμάνο φίλο του Νάβεντ. Τότε ο μουσουλμάνος απεκάλεσε τον Ιμράν με ένα υποτιμιτικό προσωνύμιο με το οποίο αποκαλούν τους χριστιανούς στο Πακιστάν. Ο χριστιανός τότε αντέδρασε και τσακώθηκε με τον φίλο του. Τότε εμφανίστηκε ο πατέρας του μουσουλμάνου ο οποίος οδήγησε τον 16χρονο χριστιανό στο σπίτι τους με την αιτιολογία ότι θέλει να συμφιλιώσει τους δύο φίλους…

    Σε αυτό το σημείο άρχισε ο εφιάλτης του 16χρονου χριστιανού σύμφωνα με την έρευνα της οργάνωσης “Ακτίνες της Ανάπτυξης”. Μέσα στο σπίτι του μουσουλμάνου φίλου του ήταν μια παρέα μουσουλμάνων φίλων του πατέρα του πολλοί από τους οποίους ήταν κάτω από την επήρεια αλκοόλ. Αυτοί απαίτησαν από τον Ιμράν να αλλαξοπιστήσει και να γίνει μουσουλμάνος. Αυτός περήφανα αρνήθηκε να υποκύξει στις πιέσεις, μένοντας πιστός στη χριστιανική θρησκεία του. Η άρνηση του να αλλαξοπιστήσει εξόργησε του μουσουλμάνους και αυτοί άρχισαν να τον χτυπάνε σε όλο του το σώμα ώστε να τον αναγκάσουν να ασπαστεί την μουσουλμανική θρησκεία. Η πίστη του Ιμράν όμως στο Χριστό ήταν τόσο δυνατή ώστε καμία πίεση δεν μπορούσε να την αλλάξει…

    Τότε οι δημοκρατικοί και ανεκτικοί Πακιστανοί μουσουλμάνοι άρχισαν να βιάζουν ομαδικά για όλη τη νύχτα τον 16χρονο χριστιανό, ο οποίος έκανε το “έγκλημα” να μην αλλάζει την πίστη του.
    Κατόπι τον πέταξαν έξω αναίσθητο όπου τον βρήκε η οικογένεια του. Όταν ο Ιμράν συνήλθε εξίστορησε στους δικούς του τι είχε συμβεί. Τότε η οικογένεια του πήγε αρχικά στο νοσοκομείο για να ζητήσει ιατρική εξέταση και κατόπι στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό. Όμως στο προοδευτικό νοσοκομείο του Πακιστάν αρνήθηκαν να κάνουν ιατρική εξέταση με την αιτιολογία ότι η οικογένεια του Ιμράν έλεγε ψέματα, ενώ η ανεκτική πακιστανική αστυνομία για να προχωρήσει σε έρευνα τους ζητούσε ιατρική εξέταση και τους έστελνε πίσω στο νοσοκομείο… Επιπλέον όπως κατήγγειλε η οικογένεια του 16χρονου χριστιανού στην οργάνωση “Ακτίνες της Ανάπτυξης” ανώτατοι αστυνομικοί, άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέλη του περιφερειακού συμβουλίου του Πουντζαμπ άρχισαν να τους απειλούν ώστε να συμβιβαστούν και να αποσύρουν τις κατηγορίες. Ενώ η τοπική αστυνομία συνέταξε μια ψεύτικη έρευνα σύμφωνα με την οποία ο Ιμράν κατηγορούνταν για την κλοπή 833 δολαρίων και ενός κινητού… Την ίδια ώρα οι πακιστανικές υπηρεσίες υγείας αρνήθηκαν κάθε βοήθεια στην περίθαλψη του 16χρονου χριστιανού και η φτωχή οικογένεια του Ιμράν αναγκάζεται να πληρώνει μόνη της την ιατροφαρμακευτικές ανάγκες.

    ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΒΕΤΩΝ…

    Πηγή: http://antiratsistis.blogspot.com/

    Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο:

    http://www.journalchretien.net/Muslim-men-sodomize-a-Pakistani,12318

    Reply
  37. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΣΑΚΟΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Να και κάτι καλό ενάντια στο κερδοσκοπικό κύκλωμα κηδειών της εκκλησίας. Μια φτηνή κηδεία στοιχίζει στα 2.500 – 3.000 και οι μίζες στους παπάδες πάνε σβάρα! Από το νεκροθάφτη μέχρι και το λουλουδά…

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ .ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ .
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠ ΑΥΤΟΝ .
    ΑΓΓΕΛΟΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *