Παπουτσή, εναντίων Παπουτσή ! ! !

Γράφει η Ελένη Παπουτσή

Κ Παπουτσή γιατί μισείτε τους λάθρο και εμάς; Από πού πηγάζει τόσο μίσος στους ανθρώπους από όλους σας;
Το κίνημα του Διαφωτισμού (18 αώνα) είχε κυρίως το σύνθημα αμφισβήτησε την αυθεντία!Εμείς το 2011 έχουμε φτάσει στο σημείο να αγανακτούμε με τις υποτίθεται αυθεντίες, και να δίνουμε λύσεις πλέον ως λαός , διότι , όχι απλά σας αμφισβητούμε, αλλά εχουμε ξεκαθαρίσει!Σας κρίνουμε όλους ως ανεπαρκείς.
Όλα αυτά που λέτε και εσείς και η κυβέρνησή σας, (κ.Νταλάρα, κλπ) και….
αρχηγοί άλλων κομμάτων για τους λάθρο, είναι απλά ένα κεκαλυμένο μίσος προς το ανθρώπινο γένος, που το βαφτίσατε αγάπη στα πλαίσια της φηφοθηρίας . Πάντα μέσα σε ατέλειωτες θεωρίες χωρίς πράξη και δράση, που εμάς που ζούμε στο κέντρο, μόνο μας υποτιμούν και μας γελοιοποιούν!
Χωρίς λόγια πλέον , απαιτούμε δράση!Δεν εννοούμε να τους παίρνετε από το ένα μέρος και να τους πηγαίνετε στο άλλο. Αυτό είναι λύση κοροϊδίας !Εννοούμε να τους βάλετε σε καράβια και να τους διώξετε άμεσα αν τους αγαπάτε ,χωρίς λέξεις, και με οποιονδήποτε τρόπο, Αυτό είναι δημοκρατία και αγάπη, να τους δείξετε το καλύτερο τρόπο ζωής κάπου αλλού, γιατί εδώ δεν τον βλέπουν, και κυρίως δεν ξέρουν ότι υπάρχει ο καλύτερος τρόπος!Αφου τους αγαπάτε γιατί δε τους τον δείχνετε;
Το πώς και πού θα πάνε είναι δικό σας θέμα να το κανονίσετε με τα καράβια , με τις χώρες τους, με όποια γη εχει ανάγκη στον πλανήτη. Είστε υπουργός , εχετε πολιτικό λόγο πρέπει άμεσα να δώσετε λύση με πράξεις. Είστε ανεπαρκής κ. Παπουτσή γιατί στην πρωτεύουσα της Ελλάδας επικρατεί Δημόσια Αταξία
Σας ερωτώ με ένα απλό παράδειγμα για τη νοημοσύνη του μέσου όρου. Θα θεωρούσατε ότι αγαπούν τα παιδιά σας, αν πήγαιναν σε ένα σπίτι φτωχό, αν ζούσαν φρικτά αλλά δεν το ήξεραν και μαζί με αυτά ζούσαν φρικτά και οι κάτοικοι του σπιτιού και αυτοί το ήξεραν; Θα θεωρούσατε αγάπη αν μετέφεραν τα παιδιά σας από την κουζίνα στο δωμάτιο και υπέφεραν ολοι; Αυτό είναι μίσος προς τους ανθρώπους, ένθεν και ένθεν. Αγάπη θα ήταν να δείξουν στα παιδιά σας πώς είναι η καλύτερη ζωή , πού και πώς μπορούν στον πλανήτη να είναι χρήσιμα, να φυτεύουν, να παράγουν, να εκπαιδευτούν να κάνουν κανονικές οικογένειες, και οποιος νοιώθει την αγάπη για αυτους σε μεγαλύτερο βαθμό, μπορεί να τους ακολουθήσει, να τους εκπαιδεύει, και να ζεί μαζί τους αφου εχει αφήσει τη χώρα του και τις ανέσεις του!
Ετσι θα πιστέψουμε ότι δεν πήγε για ψήφους και για το μισθό του, ή για άλλους λόγους!
Αυτό το ρόλο παίζετε ως υπουργός.Αν κάποιος άνθρωπος συνειδητοποιήσει το πρόβλημα , και εχει πολιτικο λόγο, δρα πυροσβεστικά και γρήγορα και μετακινεί βουνά!. Σας ρωτάμε τι απόλα συμβαίνει; Δεν έχει περάσει στην συνέιδησή σας το πρόβλημα που βιώνουμε ή μισείτε και εμάς τους κατοίκους του κέντρου, αλλά κυρίως τους λαθρο που επειδή δεν ξέρουν τι θα πει καλή ζωή στα πλαίσια της ψηφοθηρίας καπηλεύεστε; Μίσος προς όλους λοιπόν, ή μη συνειδητοποιήση τους προβλήματος; Γιατί δε σπάτε το απόστημα με όποιο κόστος να σωθεί η πρωτεύουσα;
Αν εχεί κάποιος αγκάθι στο πόδι του το βγάζει, φτάνει να καταλάβει ότι υπάρχει το αγκάθι. Τοχετε καταλάβει; Τι χρειάζεται να το καταλάβετε ; Πολλούς νεκρούς; Ή απλά πιστεύετε ότι θα μας κοροιδέψετε πάλι γιατί δεν εχετε βιώσει το πρόβλημα του κέντρου; Θα πρέπει λοιπόν να μπείτε στο πετσί του ρόλου, εσείς και η κ. Νταλάρα και ολοι οι υπόλοιποι, ζώντας 3 μέρες μαζί τους. Τότε θα βιώσετε το μέγεθος τους προβλήματος και πιστεύουμε ότι θα δώσετε λύση. Διαφορετικά δεν δικαιούστε να πείτε ούτε λέξη πλέον, και είναι φανερό, ότι μισείτε και αυτούς και εμάς, γιατί θέλετε, ολοι να ζούμε τη ζωή μας φρικτά!
Εχουμε ρόλους και αποστολές στον πλανήτη,και ο ένας ρόλος συμπληρώνει τον άλλον ως γνωστόν!Στους λάθρο είναι άλλος ο ρόλος τους , για να μας συμπληρώσουν σαν άτομα από άλλο μετερίζι, και όχι στην Ελλάδα! Ολος ο πλανήτης είναι για να ζουν άνθρωποι. Στην έρημο Σαχάρα οι άνθρωποι ζουν με πολύ άσχημες συνθήκες, ή και οι Εσκιμώοι επίσης λόγω κλίματος, δεν ήρθαν όμως στην Ελλάδα βρήκαν τρόπους να επιβιώνουν. Γιατί δεν τους εκπαιδεύετε να βρουν τρόπους και αυτοί;
Δε σας είπαμε όμως να τους πάτε εκεί.
Σε κάποιο νορμάλ κλίμα,είστε υποχρεωμένοι πλέον, να παράγετε ιδεές και να δώσετε λύσεις! Αυτός είναι ο δικός σας ρόλος! Για αυτό εχετε αυτές τις θέσεις, και όχι για να στοιχίζετε στο κράτος.
Δράστε λοιπόν πυροσβεστικά και άμεσα, όπως έδρασε και ο Δημαρχος Γκλέτσος με πράξεις γιατί αν χυθεί αίμα θα βγείτε και θα δίνετε ολοι σας συλληπητήρια. Θα έχετε όμως τη γενική κατακραυγή.Ανακουφίστε τη χώρα πολιτισμικά, και οικονομικά (από τους λαθρο)γιατί μας στοιχίζουν πολλά. Είστε υποχρεωμένοι και είναι το ελάχιστο πλέον που μπορειτε να κάνετε.
Αν φύγουν αναίμακτα, και τους δείξετε τον καλύτερο τρόπο ζωής σε κάποιο μέρος που να μπορουν να ζήσουν, και φέρετε πράγματι τη Δημόσια Τάξη , τότε θα σας γράψει η ιστορία με χρυσά γράμματα, ότι καθαρίσατε την πόλη από τους , και τις, λαθρο- πορνες,(που βήχουν επάνω μας με πολλές κολλητικές αρρώστειες) και θα χαίρετε εκτίμησης και από εμάς , και από τους λαθρο που τόσο αγαπάτε!
Γιατι τους δίνετε ένα ωραίο τρόπο ζωής σε φύση, με παραγωγή κλπ;

Ο κόσμος στο κέντρο κ. υπουργέ Δημοσίας Τάξεως παίρνει πολύ δίκαια τους νόμους στα χέρια του. Και δε λέγεται ρατσισμός αυτό, αλλά ένστικτο αυτοσυντήρησης, που όπως ξέρετε τα ένστικτα έιναι πάνω από ταμπελίτσες και θεωρίες που είναι απότοκες της γαλλικής επανάστασης, και τώρα δεν ισχύουν. Δείξτε λοιπόν την αγάπη σας στου λαθρο σαν ανθρώπους, μακριά από ψηφοθηρία, ξεκαθαρίστε μέσα σας, γιατί δεν επιτρέπεται μαζί με το κοινωνικό σύμφυρμα να υπάρχει παρόμοιο πνευματικό σύμφυρμα στη κυβέρνηση της χώρας. Δράστε γιατι θα υπάρξει άλλου είδους δράση που πάλι από τα γραφεία σας θα καταδικάζετε. Θα είστε όμως εσείς και η κυβέρνησή σας οι υπέυθυνοι, και θα είναι πολύ αργά , και…..για εσάς.

Ελένη Παπουτσή
Εκπαιδευτικός-πολιτισμολόγος
Μ ED
Ελεύθερος επαγγελματίας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *