Δεν καταθέτουν τα όπλα οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με το σύνθημα “Ψωμί, Παιδεία, η Χούντα δεν τελείωσε στο ’73” οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης διαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους του…

Ηρακλείου στη σκιά της διαθεσιμότητας που απελεί το ίδρυμα. Οι 150 διαδηλωτές ξεκίνησαν από τις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις των Βουτών και κατέληξαν στην Περιφέρεια Κρήτης, όπου εκπρόσωποι παρέδοσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη.
Στην διαμαρτυρία των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης συμπαραστέκονται και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΤΕΙ Κρήτης.

Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου των Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Παναγιώτης Κακουδάκης, το μήνυμα, το οποίο πρέπει να περάσει στην Κυβέρνηση είναι η φράση Δεν περισσεύει κανείς, ενώ δήλωσε πως οι υπάλληλοι θα συνεχίσουν την αναβολή της λειτουργίας των υπηρεσιών του ιδρύματος.

Προθεσμία
Την ίδια στιγμή σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή των στοιχείων στον ΑΣΕΠ προκειμένου να καταρτιστούν οι λίστες της διαθεσιμότητας. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι άμεσα στα 8 που δεν έχουν υποβάλλει τα στοιχεία αυτά ζητώντας να αποσυρθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση και στη συνέχεια να συμφωνηθεί με το υπουργείο μια κοινά αποδεκτή μέθοδος αξιολόγησης των δομών των πανεπιστημίων.

prismanews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *